Никога няма да забравя случилото се - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Никога няма да забравя случилото се
преди: 14 години, 4 месеца, прочетена 3121 пъти
Момиче на 16 съм (9 клас) ... когато се случи бях на 15 - това лято. Различни ученици от випуска отидохме с няколко госпожи на море. Всичко беше толкова забовно първите 2 дни. И ето на 3-ят ден, по-точно 3-тата нощ. Имаше едно много сладко момче, но не от тези като на филмите където уважават другите и т.н. ... доста момичета му буха минали приз устата и още колко щеше да има.

И така 3-тата вечер дойде и аз просто исках да се полюбувам на морето ... беше тъмно и нямаше никой. И тогава се появи това момче. Беше пият. Прегърна ме и паднахме назад, малко се поисплаших ако припадне какво ще правя, но спрямо тва което ми предстоеше бе капка в морето.

И да се върна към историята си паднахме от той хвана ръцете ми над главата -заседна бучка в гълото ми и незнам как да продължа ... започна да разкопчава жилетката ми, потникът с който бях облечена нямаше презрамки и лесно се смъкна надолу, колко до останалите ми дрехи светли данки и бельо секунди по-късно бяха в/у пясака. ....................................................

След като си тръгна едва станах виеше ми се свят и единственото което помня е че косата ми беше цялата в пясак. Върнах се в хижата и се изкъпах. Толкова бързах да излезна и да отида до аптеката че косата ми е била напълно мокра. Благодарение на няколко реклами се сетих за хапчето Ескапел, незнам какво друго можех да направя ... навярно да споделя с някой.

Следващият ден уж спах до 14 ч. Всики ме питаха дали съм добре е издържах 4-тия ден без да докосна храна, но на следващият бях много по-добре. Беше към 5 следобяд, незнам къде бяха момичетата от стаята ми, но не ме и интересуваше дакато той невлезна и седна на съседното легло, убедена бях че ще започно да се извинява и прочие. Е не бе така. Взе да ми пита кък съм, да се усмихва и да флиртува.

Не съм го споделяла с никой но това бе най-ужасният момент в живата ми. Днес рядко го виждам в коридора на уч., избягвам го, но никага няма да забравя случилото се. Питате се защо чак сега го споделям – нима имах друг избор, едва ли? Но чак сега го усъзнах и мисля че мога да изслушам и други гледни точки.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 4 месеца
hash: 864fb4ae4e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Вероятно наистина те харесва.
Аз те питам, ако и ти го харесваш, защо не се възползваш?

НО! Ако има слава на бройкаджия, трябва да внимаваш. Не е задължително да го зарязваш, тръгнете. Но не очаквай нищо сериозно. Недей да правиш планове за грандиозна връзка. Не мечтай за дъъълга "любов". Гледай да НЕ те скъса ТОЙ, че после да ревеш. Стига да поискаш, можеш да го имаш такъв, какъвто искаш.

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: ec16c7c831
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Tой те е изнасилил така ли ? миии защо не поговори с някого. . ??

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 30a00b0d9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Да я харесва !!!! номер 1 ти изобща прочете ли историята. Той я е изнасилил и после се е държал вси едно нищо не се е случило, поне аз разбрах случилото се. Пълно е с такива идьоти... Бедното дете, аз навярно щях да отида в полицията.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 30a00b0d9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Oт авторката: незнам дали някой е попадал в подобна ситуация да бъде унизен по-толкова долен начин от човек, когото е харесвал и давал надежди. Не мисля че имам толкова добри приятели с които да споделя собственният си срам. Най-ужасното е че все още някак си ме привлича. Искам да върна времето и изобщо да не отивам на тази хижа. Толкова съм объркана как успях да го допусна. Дали можех да го ударя и да избягам или подсъзнателно... неистина незнам какво да правя. До преди няколко седмици едва ли не бях простила и забравила.

 
  ...
преди: 14 години, 3 месеца
hash: 4c84c489a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Не искам да те обиждам или нещо такова.
Да обобщим историята. Той е дошъл пиян при теб на плажа, съблякал те е ( ти си нямала ръце да си вземеш дрехите от пясъка и да се облечеш) отишла си в аптека и си си взела противозачатъчни. После това момче е мило и идва при теб да поговоритем. Да те пита как си не е флирт, душице.
Смятам, че си доста объркана. Типичен пубер ;] .


- CW

 
  ...


...
преди: 14 години, 3 месеца
hash: 5aea6fd4c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Значи ако бях на твое място никога повече нямаше да погледна това момче и щях да го накарам да си плати за това което е сторил а и бих споделила с родителите си нзн ти как имаш сили да продължиш напред

 
  ... горе^
преди: 14 години, 3 месеца
hash: cd3d903d3b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   А ти изобщо оказа ли съпротива или се остави да го направи?Защото аз ако бях на твое място или щях да викат или по някакъв начин да се измъкна дори и това да струва живота му.Н е разбирам как може да имаш толкова голям срам,че да не споделиш с някой на който имаш доверие като на пример родителите ти .

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker