Имам много пъпки искам съвет !! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121180)
 Любов и изневяра (29703)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Имам много пъпки искам съвет !!
преди: 10 години, 1 месец, прочетена 2614 пъти
Аз съм момче на 15г. и имам проблем имам прекалено много пъпки по бузите, челото, брадичката, но са прекалено много и се притеснявам пробвал съм почти всичко продукти на гарниер, кремове, мазила, хума, на ден съм си мил лицето по 10-15 пъти с сапун с спирт се мажа и пак не помага наистина много неща съм пробвал и не знам как да ги махна ходих и на козметик но това също не помогна там само ми махнаха черните точки искам да ми дадете някакви съвети...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 1 месец
hash: 6b0abd2fd2
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Хей, една моя близка приятелка имаше същият проблем като теб. За по-малко от 3 месеца тя се оправи с пъпките на лицето. Такам, тъй като нейния баща е вет. лекар и е казал, да си маже лицето всяка вечер с едно лекарство "Орбенин". То се използва поначало при животни, но няма да ти навреди никак на кожата. И аз съм го ползвала и действа.
Купи си го от ветеринарна аптека.. Мисля, че варира от 3 до 6 лева. : ) То е под формата на това :http://www. vidal. ru/images/veterinar/PackShots/orbenin-EDC. jpg.. изтискаш един път и си го намазваш на цялото лице за да попие. Късмет. ;*

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: 485d3c2224
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не яж шоколад!

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: 16170c5e42
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   В никакъв случай не се мажи със спирт!
Замени сапуна със измиващ гел! Задължително. Не слушай номер 2, който още живее в 18 век.
И отиди на дерматолог, щом са толкова много.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 1 месец
hash: 1ffd89b233
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Acne Out Active лосион от аптеката за десетина лева. Мажеш 2-3 пъти на ден в началото. Купи си мазен крем като "Здраве" или "Бочко", който ползвай преди лягане.
И от сладкото не излизат пъпки, ако нямаш алергия към какао.. какво са тия глупости?

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: f85bc79eb9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Намали сладкото задължително. Не ги барай с мръсни ръце не ги чопли ще стане по-зле. Аз пъпки нямам (на 15 съм) но с мия с продукти на AVON и козметика няма да помогне когато имах пъпки бях на около 13/14 и ходих на кожен лекар той ми предписа едно лекарство "Зинерин" още си слагам от него всеки път след миене на лицето. Първо много ми щипеше но после когато пъпките ми изчезнаха (след 1/2 седмици) всичко си беше наред и черни точки даже нямах. Също пробвай и някоя от маските за лице на AVON на мен лично ми помогнаха доста.
Успех. ;)

 
  ...


...
преди: 10 години, 1 месец
hash: 9b76690fe6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Не ви разбирам хора. От къде на къде ще ходиш на козметик при положение, че това е кожен проблем. Питай личния си лекар да ти препоръча един добър кожен лекар и готово. Ще ти направи преглед, ще ти каже колко тежко е акнето ти и ще ти изпише качествени продукти, които ще са точно за твоята кожа и ще ти помогнат, както и ще ти каже как и по колко пъти да ги използваш, според нивото на проблема ти. Друго си е да отидеш при специалист, а не да четеш някакви съвети незнайно колко компетентни и да харчиш пари за неща които няма да ти помогнат!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 1 месец
hash: d150bdc988
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Трябва ти точно измиващ гел, например на Nuxe или някакъв друг. Гарантирам ти, че има ефект. Миенето на лицето сутринта е задължително. Недей въобще да си миеш лицето със съпун, няма полза от това.

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: 99a7662237
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Недей да използваш почистващ гел, а - антибактериален сапун ;) много би ти помогнал и най-важното не пипай лицето си!

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: 82ae437192
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Бръснеш ли се?

 
  ... горе^
преди: 10 години, 1 месец
hash: c9cc163bbe
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Аз имах същия проблем, когато бях на твоите години и положението беше много зле. Няколко съвета:

- Храни се максимално здравословно. Избягвай млечните продукти, бялото брашно, сладките неща, пържената храна. Спри газираните напитки, ако пиеш. След като започнах да се ограничавам в приема на някои хранителни продукти, определено имаше подобрение.

- Приемай много течности и хапвай повече пресни плодове и зеленчуци. По този начин ще задържаш по-малко токсини в тялото си и ще намалиш шанса от развитието на инфекции.

- Честото миене може да влоши положението. 2 пъти на ден е достатъчно. Хубаво е да си сменяш често кърпата, както и калъфката за възглавницата.

- Не използвай сапуни, освен ако не са за лечение на акне.

- Ако имаш гнойни образувания, ходенето на козметик е противопоказно. Инфекциите може да се влошат.

- Не си пипай лицето с неизмити ръце. Ако толкова много се изкушаваш да пукаш пъпките, почисти предварително мястото - може със салицилов спирт или сребърна вода.

- Ако имаш тежко акне, не разчитай на комерсиалните продукти. По-добре да отидеш на дерматолог.

- При мен помогна измиването с отвара на лайка, вместо гел или сапун. Същото сребърната вода е много добра, не дразни кожата и не изсушава и има много добро антибактериално действие.

И не на последното място си намери някакво приятно и увлекателно занимание, с което да си оплътняваш свободното време. Колкото по-малко внимание им объщаш (на пъпките), толкова по-добре ще се чувстваш, а това също оказва влияние. ;)

 
  ...

...
преди: 10 години, 1 месец
hash: 18a05c755c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Akne out лосион против черни точки и пъпки. Струва 8. 60 но наистина помага. Успех :)

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: 8d90fdcca1
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   На тази възраст, не е необичайно.Забелязала сам, около тази възраст,повечето са така.При някои са повече, при други по малко, трети въобще нямат.Не се притеснявай, с времето ще се оправиш.Просто, си в такъв период.За възраста ти, е съвсем нормално.Като минеш 18,19 ще се пооправиш.Ползвай продукти, които смяташ, че влияят благоприятно,на твоят тип кожа..
След време, като си намериш една приятелка, и ще се оправиш...!!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 25 дни
hash: ef1e64194a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Аз имам същия проблем, само че съм момиче. Боря се около 3-4 години. Не ми действаше нищо, но тъй като братовчедка ми се интересува от козметика (и по-точно натурална) започнах да използвам такава. Купувам си от DM една гама продукти (лично на мен ми действа освежаващо) "Alverde".
Друг вариант-научих и за така наречените "Шуслерови соли". Те са хомеопатични продукти, няма химикали в тях. Те са 12 вида, като всеки е за различни проблеми(кожа, подсилване на имунитет, при липса на магнезий и т. н. ). Има специални комбинации, като най-ефектна в случая е тази с №1, №2 и №11(кожа, коса и нокти). Аз ги ползвам от около 1 година и има ГОЛЯМ ефект. №11 я има и като крем за лице(препоръчвам ти да си го слагаш вечер и като че ли той действа най-много). В момента съм значително по-добре(относно лице), по колената имах едни много лоши белези от падане с велосипед и един ден просто се загледах и белезите почти бяха изчезнали!!! А ноктите ми-незнайно защо, няколко от тях бяха станали (преди да ползвам солите) релефни, и те се оправиха.
Относно Шуслеровите соли-можеш да ги купиш в аптека. В интернет има различни комбинации в зависимост от това, от което имаш нужда-разгледай първо тях и после реши кои соли трябва да ползваш.
Още един съвет -лятно време(ако живееш в морски град) и като ходиш на плаж от солената вода също се оправя лицето. Аз може би затова през лятото нямам проблеми.
Успех!

 
  ...
преди: 10 години, 21 дни
hash: 7f40f754d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Пич, преди 2-3 години и аз имах същия проблем като твоя, но точно тогава бях изкарал шарка и положението стана още по-зле, квото е, шарката мина и си останаха пак младежките пъпки, а аз постоянно ги чоплех и те ставаха все повече, лицето ми беше покрито, изглеждаше отвратително, мразех да се поглеждам в огледалото. И аз като теб пробвах кво ли не, няма минаване, братче, някои неща даже действаха зле.
Сега ще прозвучи малко смешно, но един познат ми препоръча, когато се изпразня да си намажа лицето със спермата, беше малко гнусно, но го направих няколко пъти, бях готов на всичко, и познай какво - помогна. След 5-6 път лицето ти се изчиства, е, може да останат 1-2, но не е фатално. Всеки, който е пробвал му се е получавало, не виждам защо при теб да не стане. Спри всякакви други неща и пробвай това, надявам се да съм ти помогнал.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker