Подарък за кавалер? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121284)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14370)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6475)
 Здраве (9604)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18553)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Подарък за кавалер?
преди: 10 години, 1 месец, прочетена 2391 пъти
Здравейте! Балът ми е съвсем скоро и взех да се притеснвам, защото остана само подарък за кавалера ми да измисля. Не знам дали е практика да се подаряват подаръци на кавалерите, но аз така съм решила. Той ми е най-добрият приятел и е правил много неща за мен. Та, мислех си за хубав кожен портфейл, защото е доста практично, а и повечето пораснали мъже имат такива. Вътре мислех да сложа малко пари и картичка. Същевременно, не съм убедена, че ще улуча такъв, който ще му хареса, защото той е доста придирчив относно тези неща. Бих се радвала, ако ми помогнете с още идеи. (:

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 1 месец
hash: d818215f77
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Аз лично за първи път чувам за подобна практика, но в случая може понеже го правиш с добри приятелски намерения, евала за решението. Но ако момчето не ползва портфейл като мен ще го забута някъде и до там. Според мен най-добре е някакъв друг аксесоар, който се ползва при по-специални случаи, примерно аз бих се изкефил много на ръкавели, вратовръзка или папионка, стилен колан, а ако е по-спортен защо не му вземеш сребърна гривна, тя си остава за цял живот. Всъщност има и други гривни сребро с кожа или силикон. А пък като най-оригинален подарък ми се струва картина направена от негова снимка, ако си виждала такива по морето. Може и снимката да е направена като някаква карикатура или да го изобразява примерно като банкер, хакер, доктор или какъвто той иска да стане, предполагам вече е решил какво ще учи или с какво иска да се занимава.
Успех и може да споделиш какво си му купила ;)!

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: 10170e179a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ами преди две години, когато завършвах и аз мн се чудих какво да подаря на моя кавалер. И ние сме най-добри приятели и бяхме съученици още от началното. В крайна сметка реших да е нещо, което да му напомня за приятелството ни и училишните ни спомени и издънки - подарих му един колаж от карикатури на нас двамата, който направих сама - нищо особено, но беше свързано с мн от нещата, които сме преживели през годините.
Неговият подарък също беше символичен и ме трогна много - като дойде да ме вземе освен цветята ми даде и една флашка. След бала видях, че е направил клипче с някои от любимите ни песни, разни забавни снимки, които сме си правили и в края беше записал едно пожелание, което направо ме разплака. И сега като ми стане мъчно за него, понеже аз уча далеч от родния ни град, а той пък учи в др държава и рядко успяваме да се виждаме, си го пускам и се смея и плача на простотиите ни, които е увековечил.
Според мен му подари нещо, което да му напомня за общите ви моменти и забавни случки и т. н.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker