Много съм объркана! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121190)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Много съм объркана!
преди: 10 години, 23 дни, прочетена 1520 пъти
Здравейте! Спрях да уча, буквално. Не, не съм спряла да ходя на училище! Имам предвид, че не ми се учи, а искам. Странно е, да, как може да искам да уча, а не го правя... имам чувството, че ужасно много ме мързи и нямам желание да го правя, а много искам! Искам да чета книги, да уча, да решавам задачи по математика, учебния предмет, който вече не понасям. Да, това се случи тази година в седми клас, която забравих всичко. Започна да ми куца тази математика.. и да я забравям. И така в училище всичко ми куцаше... (остана ни съвсем малко до края на учебната година) и си мисля, че в осми клас ще е много по различно, както преди, в по малките класове. Сигурна съм, защото няма да повторя същите грешки. Не сядам да уча по никакъв предмет. През почивните дни, денят ми минава пред компютъра, а през делничните в училище, часовете ми минават просто ей така, не запомняйки изобщо нищо. Тази година в седми клас беше ад! Никога не е било така. Слава богу, на изпитите беше супер! Не писах на втория модул и по двата предмета, но въпреки това, ще кандидаствам. Не! Не се чудете, ще кандидаствам в един много малък град, в който няма богат избор... в който вярвам, че ще ме приемат, защото училищата там не са кой знае какво. Искам просто да уча, всеки ден да научавам малко по малко все нови и нови неща. Всичко това е странно знам. Помощ!
Лошите мнения си ги запазете само за вас. :)
Благодаря Ви предварително!

До модераторите, моля, да публикувате тази история. :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 22 дни
hash: d4c2f35e5d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Сякаш съм го писала аз...

 
  ...
преди: 10 години, 22 дни
hash: 13808e7f8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Къде са ти мислите? За секс ли мислиш, за любов ли, за пари ли?
7-8 клас - малки сте още. не бива да ви се обяснява как не трябва да учите. Ще учите Я! Имаш цяло лято да си припомниш материята по математика и да си седнеш на малкия zad_nick. Не излезеш ли сама от проблема, ще става по-голям.

Best wishes!

 
  ...
преди: 10 години, 22 дни
hash: 80cb79bb63
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Момче на 16.

Знам, че не е измислено защото в 7-8 клас бях точно така.
Съветвам те малко да се мобилизираш, остей го тоя тъпия комп, идва края на годината, учи, па като свърши даскалото тогава се върни на компа :) Тъпо е, хем искаш, хем не искаш, да знам, но направи усилие :)

 
  ... горе^
преди: 10 години, 22 дни
hash: 4736620c72
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Кефиш ме.

 
  ...
преди: 10 години, 22 дни
hash: 62563ada8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Надявам се да не е лош коментар. И аз имам желание но ето на, имам проект по история за вдругиден а не съм го почнала. Моя съвет е колкото и да не ти се учи - сядаш, отваряш учебника и учиш.

 
  ...


...
преди: 10 години, 22 дни
hash: 5bd49ef4c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Мило момиче, била съм двеста пъти в тази ситуация, искала съм да съм добра във всички предмети, но не можех. И на мене математиката не ми вървеше, но молех учителката ни след часа или в часа по ЗИП да ми разяснява неща, което да ти кажа никак не ми отказваше. Случихме на добри математици като преподаватели. Докато не разбираш урока, няма как да решиш задачата или да започнеш отнякъде. Винаги обаче старанието си личи. Сега може съучениците ти да седят повече пред компютъра, отколкото пред учебниците и това да те кара и ти да правиш същото, но помни, че това ще свърши и ще продължите по своя път, тогава няма да има кой да ти налива всичко това, така че се възползвай от безплатните часове, а ако имаш средства и време взимай и уроци. Особено ако в клас е доста шумно и учителите претупват материала, защото той наистина е твърде обемен, а на вас ви трябват и часове за упражнения под контрол на учител. Нормално е в пубертетна възраст да мениш вкуса си, да сменяш хобитата си и това, на което искаш да подръжаваш. Просто като сядаш да учиш във вас си казвай, че искаш да успееш и отбелязавй най-важното. Уроците трябва да се разбират, а не да се зубрят и да се забравят след всяка контролна работа. Успехи и мотивация ти желая.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker