Брат ми е гадняр! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121391)
 Любов и изневяра (29756)
 Секс и интимност (14387)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6483)
 Здраве (9611)
 Спорт и красота (4707)
 На работното място (3187)
 Образование (7311)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1739)
 Други (18578)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Брат ми е гадняр!
преди: 10 години, 19 дни, прочетена 2726 пъти
Здравейте!
Това звучи като поредната семейна и банална драма, знам... Моля редакторите да публикуват историята ми, защото е много лична и няма с кого да я споделя.
Аз съм 10 клас, момче. Брат ми е по-голям с няколко години.
Той ми е единствен, човек на когото трябва да разчитам и да обичам... ГЛУПОСТИ! Той е ужасен човек. От онези, които ще спрат на мястото за инвалиди, ще те прецакат и няма да им мигне окото. Умен е и знае как да се прикрива и да излиза невредим от простотиите си!
Чашата преля, когато разбра за съученичка, която харесвам.
Много я харесвам от миналата година, но тя е по-срамежлива, аз се притеснявам и много бавно става всичко. Брат ми я видя като гледаше снимка на класа, каза, че е готина, а аз просто казах да. Тогава той започна да ме разпитва дали я харесвам и тъй... още тогава разбрах, че пак мисли нещо долно...
На другия ден дойде да ме посрещне от училище, за да сме излезели. Видя въпросното момиче, запозна се с нея и започна с мазните комплименти. По-късно и изпрати покана за фейса и... започна да се състезава с мен. А аз наистина страшно я харесвам, а той само я обърква.
От ревност започнах да пришпорвам нещата с нея. Поканих я да излезем, като брат ми се появи от нищото и започна да се мъкне с нас. Започна да ме излага.... до колко години съм се напикавал, как съм се страхувам, кой филм ме е разревавал...
Но вече мина всички граници! Вчера съм заспал на дивана, а телефона ми е бил до мен. Той го е взел и е писал на нея такива простотии, от мое име. Не мога да разбера как може да е толкова долен! Скарахме се, той ме предизвикваше и накрая го ударих. Той съответно пак е жертвата...
Сега това момиче ме мисли не само за загорял тъпак, ами и някакъв агресивен. Бяга от мен в училище. Казах й, че никога не бих и написал такива глупости, че някой ми е разбил паролата (не искам да играя мръсно като брат си).... а тя не ми вярва! Мислех да я поканя в събота на кино, а днес брат ми се върна с 2 билета за едно събитие в събота. Показа ми ги, помислих, че е извинение за свинското му поведение... а той покани нея....
Какво да правя? Искам да й отворя очите за него. Пред нея прави мили очички и театър... ще я нарани, мен също.... изпитвам някакъв огромен гняв, безпомощност... и всичко това го прави собственият ми брат!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 18 дни
hash: 2469cb2d29
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Тъпо копеле е брат ти. Явно има комплекс за малоценност, щом го прави умишлено. Просто те вижда като беззащитен и това го провокира да се изкарва велик на твой гръб. Сам казваш, че не искаш да играеш неговите номера и точно там ти е грешката.

Ако се правиш на възпитан, той все ще те вижда като безпомощен и това ще го провокира да те дразни. Прави обратно - покажи му, че можеш и ти да си защитаваш правата, но го прави хитро като него, а не той да излиза жертвата. Провокирай го, прецаквай го деликатно в негов стил.

Може да ти изглежда като падане на нивото му, но явно твоят метод не работи, пробвай моя. Предполагам, че ще има ефект, но не се отказвай бързо. Първо може да има обратен ефект и да се озлоби, но после ще разбере, че няма да си мълчиш и интересът му ще секне. Само не се отказвай.

 
  ...
преди: 10 години, 18 дни
hash: 73c881b736
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Брат ти не е гадняр, а незрял пубер. Щом се заяжда с теб вместо да сте комбина, явно никой друг не го керти за нищо. Гледай да се пазиш повече и не му казвай нищо. Дано с времето разбере грешното си поведение, както се казва, че брат брата не храни, но е лошо ако го няма.

 
  ...
преди: 10 години, 18 дни
hash: 827af1e2d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   На колко години е брат ти ?

 
  ... горе^
преди: 10 години, 18 дни
hash: 28562c3869
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Кажи и истината! Не я лъжи и ? обясни какво точно е станало и може да и посочиш някой стари жертви на брат ти да те подкрепят.Отвори и очите не със празни приказки,а със аргументи.Колкото до брат ти, докато не види, че ти си сериозен към нея и си готов за съреднование няма да те остави.Действай грубо към него. Само така ще му вдъхнеш респект.

...

 
  ...
преди: 10 години, 17 дни
hash: d0f05b7d73
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Гледай филмът "Желязната маска" там отново се разказва за двама братя с такива проблеми.

 
  ...


...
преди: 10 години, 17 дни
hash: 7aea79b072
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Започни да тренираш някакъв силов спорт или някакво бойно изкуство, хем ще избиваш натрупания гняв, хем ще му покажеш някаква сила. А и спорта учи много на контрол. Смело напред не му се давай, понякога не по-умния отстъпва, а по-слабия! А ти кой искаш да си?
Успех!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 17 дни
hash: dd04bb7446
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Защо не кажеш всичко това на родителите ти? Според мен те трябва да знаят за това което се случва, а ако си им казал и не ти вярват би било супер глупаво, демек те не си познават детето. Нямам думи. Може да ползваш и друга хитрост. Накарай брат ти да не я харесва. На твое място бих се прибрал у нас смеейки се и ще кажа ''лелеле братле ако знаеш какво научих... тая се оказа, че е ебаси курвата, видях я да лапа в тоалетните и преди е била дори бременна, пълен смях е, не бих се хванал с такава отрепка като нея, оставям ти я '' и той като чуе каква е или ще се откаже от нея или ще почне да й предлага секс, за да намаже и той и тя както е срамежлива веднага ще го блокира. По този начин тя ще види, че ти не си такъв и ще предпочете теб, ако изобщо избере някой от двама ви. Знам, подло ще постъпиш, но такъв е живота. Кажи му, че харесваш друга, покажи му някаква супер яка, той ще почне надпревара за нея, а ти същност няма да я харесваш, така ще отвлечеш вниманието му от сегашното момиче. Кажи после дали съвета ми е помогнал.

 
  ...
преди: 10 години, 16 дни
hash: 6d4dc0484d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Брат ми не е незрял пубер, а 22 годишен завършен егоист... и има достатъчно внимание от страна на мацките, а той...

 
  ...
преди: 10 години, 16 дни
hash: 73c881b736
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Поведението му е незряло, няма значение на колко години е. Да отдава такова внимание само и само да ти развали нещата е необяснимо ако наистина има "достатъчно внимание" от други.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 16 дни
hash: 84efb05405
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   За да си оправиш проблема с момичето което харесваш, защо просто не и изпратиш линк към тази тема? да прочете какво си написал, и коментарите :) ще разбере

 
  ...

...
преди: 10 години, 16 дни
hash: 1968aed6e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Брат ти е мръсно копеле. Според мен би трябвало да запишеш разговор с него, когато споделя с теб или ти се хвали с мръсните си и долни планове, мръсникът. След това може да и го пуснеш. Много филми :D, ама не се знае.... може да проработи.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker