Семейни проблеми - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Семейни проблеми
преди: 10 години, 13 часа, прочетена 1431 пъти
Здравейте, накратко, живота на майка ми е малко объркан. Ако има някакви проблеми в работата или с някой си го изкарва на мен. Ако й споделя какво искам да работя или какво бих искала да постигна тя ме гледа с насмешка и започва - "дано не си по-добре от мен... да не си по-зле, ама и по-добре да не си. " Направя някаква беля (забравя да пусна бойлера, забравя да огладя.... ) и тя или ме бие, или ми чупи някоя вещ и кълне - " дано да те ядосват децата ти, дано да те бие мъжът ти". Подиграва ми се, че съм грозна, че не нося грим, че съм тъпа, че на моята възраст (на 17 съм) била по-слаба (кълне ме и за килограми), че още си нямам приятел, че на никой от родът ни не му пука за мен. Най-гадното е, че е права, баща ми има второ семейство и не се и сеща за мен, а аз не искам да му се пречкам и не го и търся. По пътя като се видим и се заприказваме за минута и това е. Няма да попита как съм, що съм. Баби и дядовци също, няма да се обадят или да ме повикат на гости, не че са длъжни. В училище преди година- две ме подиграваха, че съм грозна. Явно съм твърде смотана да си намеря приятел. Знам, че не можете да ми помогнете със съвет, просто исках да споделя, защото наистина няма с кой. Съжалявам за правописните грешки.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 10 часа
hash: 00d45fd1f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Извинявай много, ама майка ти как може да ти говори така? Смисъл, да, майка ти е, обаче как може да те упреква? Знам, че това, което написах няма да ти помогне, но..

 
  ...
преди: 10 години, 9 часа
hash: 450fb105df
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Зa съжaление, докaто не стaнеш незaвисимa, нямaш избор. Кофти ситуaция дa се нaпрягaш и у вaс си. И то от родител...
Ще трябвa дa зaпочнеш дa рaботиш възможно нaй-скоро.
Не искaм дa те плaшa и дa съм лош пророк, но децa, изрaснaли в тaкaвa средa, обикновенно сa много подтиснaти и зaвисими от родителите си. Трябвa ти незaвисимост. И пробвaй дa не тaиш злобa към мaйкa си, един ще трябвa дa я гледaш.

Съжaлявaм зa ситуaциятa ти...

 
  ...
преди: 10 години, 9 часа
hash: 35e144f2e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Нещото, което най-много ненавиждам е някой да кълне. Никой не заслужава това държание от нейна старана. Това, че животът и е крив не значи че трябва да прави и твоят такъв. Само не и се поддавай и не приемай думите и като нещо което може да те засегне или обиди. Както хората са казали: "Дума дупка не прави! ".
Стани си на 18 намери си работа, изнеси се и започни на чисто.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 часа
hash: bfeb87aa53
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Прочетох всичко което си написала и много се натъжих от това което си написала. Моя съвет е да не обръщаш внимание на майка ти и да поговориш с баща ти. Той ти е баща и ще те разбере. Това че не можеш да ни намериш приятел не се питеснявай ''за всеки влак си има пътник''

 
  ...
преди: 10 години, 8 часа
hash: 02a3fa3f35
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Това не е никаква майка! И мен като много по-малка ме биеше (сега съм на 14) а татко никога, никога не ме е, дори не ме е докосвал А сега като че ли нещата се обърнаха - само ги ядосвам, кажат ли ми нещо аз им отговарям като крещя, по цял ден крещя и си викам наум, че ги мразя... Обиждам ги, карам им се... искам да призная, че заслужавам такъв бой! И имам чувството, че не ги обичам.

Горе главата! Потрай още година и ще си на 18 тогава можеш да се изнесеш.

 
  ...


...
преди: 10 години, 6 часа
hash: 51404b00d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Отиди и поговори с майка ти на спокоен тон. Кажи й как се чувстваш. Пробвай да поговориш и с баща си, може би грешиш, може би се интересува от теб.
Късмет, мила.
Raven

 
  ... горе^
преди: 10 години, 5 часа
hash: b44aa61f8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Не слушай майка си. Ти сигурно си едно страхотно умно и интелигентно момиче. На 17 си още си малка за приятел. Не се притеснявай. Ако имаш баба и дядо иди при тях лятната ваканция, почини си(ако искат да си там, разбира се, но не се съмнявам те са ти баба и дядо). Не й обръщай внимание както ти казах по-горе. Не се сривай психически. Поговори с нея. Тя не може да прави с теб, каквото си иска ти след 1 година си пълнолетна. Един ден кой ще я гледа нея като остарее. Само ти. Прости й. Това е от мен дано съм била полезна. Ако има нещо пиши по-долу на коментар.

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: e1626988a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Здравей анонимке :) нямаш ли чичовци или лели? Казваш че, си на 17 остова ти една година и вече ставаш съмостоятелна :) а за приятелят ти... ако наистина срещнеш момче което те цени и те разбира и също така не те гледа по външен вид, значи той е точният ако не така ходи на фитнес и си слагай грим. Надявам се да съм ти помогнала :)

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: e1626988a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Здравей анонимке :) нямаш ли чичовци или лели? Казваш че, си на 17 остова ти една година и вече ставаш съмостоятелна :) а за приятелят ти... ако наистина срещнеш момче което те цени и те разбира и също така не те гледа по външен вид, значи той е точният ако не така ходи на фитнес и си слагай грим. Надявам се да съм ти помогнала :)

 
  ... горе^
преди: 9 години, 11 месеца
hash: aafa74adf9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Благодаря за коментарите. Виждам, че ме разбирате и това означава много. Тези, които ме посъветваха да съм самостоятелна, да, би било чудесно, но сме в малък град, няма къде да отида или да работя, ще трябва да чакам 1 година. Опитвам се да изкарвам пари от вкъщи, не много, но все е нещо. Родителите ми нямат братя и сестри, а бабите и дядовците - всеки гледа него си. Относно външния вид, имаше предложения да ходя на фитнес, да нося грим, не съм запусната, чиста и поддържана съм, но просто не ме влече грима, слагам много рядко и почти не се забелязва. Със сигурност мога да си хвана приятел, но не искам кой да е, не ме разбирайте погрешно, не търся идеален, но 95% от момчетата в моя град са типичните чалгари, големи разбирачи и т. н., аз просто искам нормално момче и ми е много обидно как ми се повтаря, че съм сама и смотана за да се обвържа. Коментара стана по-дълъг от историята :) Както и да е, благодаря ви.

 
  ...

...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 32688c56cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Това че ти казва истината е хубаво за да си вземеш мерки да не ти се присмиват другите тя вижда как стоят нещата надали искаш да умреш самотна без никой щото тя няма да е вечна тя ти дава насоки да се оправиш и аз не бих искала дъщеря ми да се занемари като клушарка че и да е дебела да се смеят хората с нас да ме излага по добре да ти дава съвети да се оправиш за да не ти се присмиват както и тя да се гордее с теб пък и ти попитала ли си я веднаж как се чувства тя работи и какволи не като малка те е гледала не е спала а ти на 17 да забравиш да изгладиш да не и помогнеш да пуснеш бойлера излагация да не и помагаш ама си и марзелива как няма да я изнервяш тя що като малка не е забравала да те нахрани да те преспи да те изкапи а?? замислила ли си се само знаеш да нападаш родителите си без да знаеш как стоят нещата тя е преуморена да ти издаржа дебелия задник а ти тартей само лежиш ужс ти си резил за народа и най вече за майка си тя те обижда защото неиска да се проваляш и се изнервя не че го мисли ама и ти си най ужасната дъщеря

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 32688c56cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Мило момиче освободи се от тези мисли че си грозна самата възраст те краси аз съм много по голяма от тебе падам ти се баба даже аз също съм страдала като бях като теб че съм грозна и необичана но живота е пред тебе както при мен така и при теб вярвам че всичко ще се оправи направи си модерна прическа купи си едни сенки моливи гримирай се направи малко диета с по малко хляб бъди усмихната не обръщай внимание ако някой каже че си грозна прави упражнения макар и да не ти се правят кажи на майка си да не те обижда защото това не е добро за тебе защото ти си много наранена и не се сърди на майка си ако забравиш да направиш нещо като ти каже майка ти не се упреквай не мисли че си тъпа това просто е от притеснение и от възраста ти облечи се модерно ще си намериш приятел поддържай се ако не стане от първия път не се отчайвай

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker