Имам нужда от малко помощ с момичетата - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121273)
 Любов и изневяра (29729)
 Секс и интимност (14369)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9602)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18549)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Имам нужда от малко помощ с момичетата
преди: 10 години, 5 дни, прочетена 1962 пъти
Здравейте! Момче на 18 години съм и до сега не съм имал приятелка. Ходя на фитнес, обличам се добре, забавен съм... Просто не знам какво да правя като си намеря приятелка и как по-точно да си намеря. Примерно много мразя да ходя по кафета, предпочитам да седнем с приятели някъде в парка или просто да се разхождаме. За какво да си говоря с момиче на първа среща? Колко време трае срещата? С език или без език да се целувам? (не на първа среща, разбира се. Целувал съм се само с език и то само два пъти ;xx )
Красиви момичета са ми казвали, че ме харесват, но винаги съм си намирал глупави оправдания, че не искам да се обвързвам.. и като се прибера вкъщи си мисля за момичето.. пълен смотаняк ;d. Има една група от момичета, едно от което е много красиво, и винаги като мина край тях си шушнат и се подхилват. Как да я заговоря? Какво да й кажа? Чувствам се малоумен ;dd

Виждам колко глупави са въпросите ми като ги пиша, но все пак се надявам историята ми да бъде публикувана и да получа някой друг отговор, като съм сигурен, че има и други олигофрени като мен там някъде :d. Благодаря за отделеното време.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 5 дни
hash: f71d544d52
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Първо момичетата не падат от небето ти сам трябва да си ги намериш. А затова, че досега си нямал приятелки само показва, че не си женкар, което е хубаво. Момчето винаги трябва да прави първата крачка, все пак това са кавалерите нали. Ако тръгнеш да каниш момичето, например това което шушне с приятелките си когато минаваш покрай тях трябва просто да отидеш и да и го кажеш, а не като повечето момчета да я каниш по фейсбук. Първата среща е много важна ако тя потръгне значи за вас има шанс. Трябва да я заведеш в някакъв хубав ресторант (и помни-ти плащаш всичко). На една среща винаги трябва да си говорите за нещо, в случая е първата среща и трябва да се опознаете. Попитай я с какво се занимава през свободното си време, после премини към по-важни за теб въпроси като-по какви момчета си падаш(НИКОГА НЕ Я ПИТАЙ, , правила ли си секс, , това е ацки идиотско). Това са въпроси, които и тя ще ти зададе. И така съвсем неусетно срещата ще мине. Трябва да я изпратиш до дома и. И там може да я целунеш, но не с език още от първия път и не грубо, а съвсем нежно.
Запомни, че ако първата среща мине добре после всичко се нарежда(е естествено ще има и проблеми както при всяка връзка).
Горе главата и късмет!

 
  ...
преди: 10 години, 5 дни
hash: dcd3951495
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз например трудно намирам тема за разговор с непознати и затова ги каня на кино първия път. Хем не се налага да говорим, хем това ни сближава (особено комедии и романтични), хем след киното имаме тема за разговор - обсъждаме филма. После вече втората среща е по-лесна, защото все пак ледовете са разчупени малко.

 
  ...
преди: 10 години, 5 дни
hash: 5498bade23
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Първо до номер 1: Ти в ред ли си? Какви ресторанти, какви простотии?
До автора: Когато харесаш някоя девойка, имай смелостта да я поканиш навън (било то и чрез фейса).
Второ: Отведи я където ТИ се чувстваш добре. Не е нужно да я мъкнеш по ресторанти разни. Ако искаш се разходете из някой парк и т. н.
И трето и най-важно: ВИНАГИ целувай момичето на първа среща. Сега ще обясня защо. Ако не я целунеш на първата среща, момичето ще започне да те възприема като несексуален обект, а това не го искаш, повярвай ми!
С език или без език, това е твое решение. Запомни, смело, каниш я където ти искаш, държиш се ок и накрая целувка... Айде успех! :)

 
  ... горе^
преди: 10 години, 4 дни
hash: 941395a676
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Да бе да целувка.. ??Номер 3,а ти в ред ли си ? ;d
Малко е плашещо още от първата среща да се мине на целувки и милувки..Звуча,като дете,ама наистина е така..Не само с целувка може да покаже,че харесва момичето има и друг начин (с държанието си ) ..Първата среща е за това хората най напред да се опознаят,пък след това има време за всичко..Е,разбира се,че,ако почувстваш,че и момичето не я е страх още от сега да те целуне - давай смело напред,но имай в предвид,че,някои момичета се плашат от толкова прибързани действия !

 
  ...
преди: 10 години, 4 дни
hash: 6332e438ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Коментар 1 и 2 имат по нещо ценно за теб. Съветите на номер 3 по - добре избягвай.
Аз се опитвам да се сприятеля, с въпросното момиче до там, че тя да поиска нещо. Ама рядко става това.
Затова пък ако действам пръв, обикновено получавам отказ или в началото или когато дам доста ресурси и накрая поискам нещо повече.
В първият вариант обикновено се оставаме приятели, във вторият съм губещ.
Ама съм забелязъл, че ако момичето не те харесва, нямаш шанс. А ако те харесва, ще разбереш това.
И като казвам, че много са ме отрязвали, когато поискам нещо повече, не е защото ми има нещо, (средно статистическо момче съм), ами защото винаги има и някой по - добър от мен и тя иска него, той пък иска друга.
Преди пробвах да си хвана приятелка от нета, понеже там имаше много момичета, а пък мен не ме биваше на живо. Седнах и започнах да си пиша с много момичета, ама една откликна сериозно. Разпитвах я от къде е, за семейството ?, за хобитата ?, какво е правила днес, пуснах няколко клипа след няма и седмица поисках ФБ. тя ми го даде и пак си приказвахме за тези неща, като се стремях тя да е в центъра на нещата, разговорът да се отнася по - скоро за нея, аз отстрани коментирах, ама главно положително. И тя поиска да тръгнем, е тръгнахме ама не е като в реалността, връзката не се състой само от приказки. Така с няколко момичета.
Ама това ми омръзна исках нещо повече, опитах се с няколко ама все имаше и по -добри от мен. А пък момичетата съответно се пазеха за тях.
Затова си казах, абе трябва да пробвам, да се внедря в някоя женска компания, да им покажа добро отношение и все някоя ще откликне. ("надявам се").
После няма да разказвам какво стана, защото не знам как да го обясня пък е ? дълго, ама когато влязох в такава група ме забеляза едно момиче, после приятелката ?, и така се увлякоха и другите, флиртувах с всички, нямаше проблем, аз просто им позволявах да бъдат с мен, ако искат, ако не добре другата ще откликне пък, станах център на внимание. Едно по - хитро момиче ме пожела също и после се държа както по учебник, свали ме за два дена. Първо ми показа, че ме иска е, а после тръгна и физически към мен, а аз само отвръщах с добро отношение. Сега не знам какво повече може да се желае от едно момиче и сме щастливи заедно.
Успех и на теб!

 
  ...


...
преди: 10 години, 4 дни
hash: 33eafffbb6
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Съветите няма да ти помогнат. Трябва да го усетиш. Да импровизираш. Няма заучени реплики, няма и гаранция, че ще се получат. Както каза номер 3 - каниш я и излизате. Дали ще я целуваш или не ще прецениш сам. То се усеща. Ако тя гледа на другата страна, а ти и кажеш "Хей, паяк" и я целунеш като се обърне няма да е добре. Ако те гледа в очите с леко приведена глава не си мисли, че ще киха, както беше казано в друга тема, ами я целуни. Абе предразположи я. Хубаво е, ако е по-малка. Ще се чувстваш сто пъти по-сигурен. И трябва да си максимално отпуснат. Настрой се така, сякаш те чакат 100 момичета и няма как да се провалиш. Успех.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 2 дни
hash: f6028c68ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Ха-ха, имам чувството, че си робот, който си търси някаква рецепта или програма, която ако я задейства и със сигурност ще свали момиче :) Е, кофти изненадка - тук ще трябва да проявиш творчество, да импровизираш! Има безкрайно много начини, по които да подходиш и да успееш, както и има безкрайно много "рецепти", по които можеш да се пробваш и да се провалиш. Никой не може да ти помогне с нищо, най-малко пък с продължителност на срещи, теми за разговор, с език или без и т.н.

 
  ...
преди: 10 години, 2 дни
hash: 5498bade23
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Аз съм номер 3...: Гледайте сега, вие може и да не сте целували момиче през живота си, но пък да си имате много ' приятелки' от които ви синеят топките. От друга страна аз със сегашната ми приятелка играх смело, до 4-та среща вече бяхме спали заедно, и все още сме заедно. А имаше един дето и се подмазваше, водеше я по ресторанти, плащаше й кафетата, обаче нямаше смелостта даже да я целуне...Все още са си само приятели, така че смятай. Ако искаш много приятелки, не ги целувай, ако искаш гадже, действай смело. Жените харесват самоуверени мъже! :)

 
  ...
преди: 10 години, 2 дни
hash: 91f8eeb008
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   На колко години е мацката??

 
  ... горе^
преди: 10 години, 2 дни
hash: 3b7e74716a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Хех, сладур. Не е сложно! Покани я и за да не се зачервиш от срам, гледай да е по-небрежно. Примерно, както си пишете нещо със фейса, можеш да и кажеш нещо от рода на "не ми се стои вкъщи, искаш ли да се разходим" примерно. Да има много други нчини да и покажеш, че я харесваш освен целувката, но лично мое мнение е, че дори тя да си направи извода, че я харесваш, ако не я целунеш ще помисли, че извода и е грешен. Как да я целунеш? Мисля, че това ще го усетиш сам. Няма определени правила. Трябва да го направиш така, както го чувстваш :)

 
  ...

...
преди: 10 години, 1 ден
hash: 33eafffbb6
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Номер 5 тотално ме изкефи. Който търси - намира ;Д Доказано!

 
  ...
преди: 10 години, 1 ден
hash: aade5dea84
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Благодаря на всички коментирали :) Нямам възможност да говоря за тези работи с бащата, тъй като той постоянно е в чужбина. Може би за това съм толкова неуверен/неопитен. Ще видим сега лятото какво ще стане :P
На 17 години е, №10.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 1 ден
hash: 496f3638c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Слушай братле, аз бях и може би още съм много по-зле от теб. Не обичам да излизам много, хобитата ми са главно във виртуалния свят, доста съм крив като човек, в смисъл трудно ми се угажда, лесно се паля, и гоня до дупка, тогава бях и ревнив, но тя ме намери, обикна ме и дори направи първата крачка. С това извадих голям късмет, защото иначе може би още щях да съм сам, но искам да ти кажа, че и в много по-трагични случаи от теб нещата се получават, както е казано- за всеки влак си има гара. Спомни си моята история следващия път и се запитай, ако аз имам гадже от 3 години, защо да нямаш и ти. Стисни зъби, покани я на разходка, дори да е пред приятелките и. Знам, че звучи по-трудно, но е по-печелившо, така я отличаваш пред другите и си увеличаваш шансовете. Колкото до темата изобщо не е вярно, че не трябва да се говори за секс, това е едно от най-пламенните неща в началото на връзката, особено, ако не си имал други. Стига тя да не е някоя фльорца, дето чака да я каниш на ресторанти и допуска разговор на сексуална тема след поне 27 срещи, ще се опознаете много и ще започнете доста обещаващо. Всички данни си ги имаш, трябва само да прескочиш бариерата с куража. И да знаеш, и да не стане не се отчайвай - явно си готин и има интерес към теб, много риба има в морето не си струва да се косиш, дори и ако първата хваната се окаже миризлива!
S. A. D.

 
  ...
преди: 10 години, 8 часа
hash: 690e117e0b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Зарежи ги тия глупости с целувката на първа среща. Аз съм момиче и ако някой ме целуне на първата ни среща ще си помисля, че иска само да спи с мен и ще избягам на 100 километра от него :D Може да опиташ с лекичко докосване по ръката или най-много прегръдка. А като видиш, че тя и приятелките ? нещо стоят и си се лендзат, просто иди при тях и ги заговори първо всичките в групичката. После обърни повече внимание на нея и така... нещата сами ще си тръгнат, ако сте един за друг. Успех и не се притеснявай, момичетата си умираме някой да ни заговори :D

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker