Защо не се развивам вече?! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121346)
 Любов и изневяра (29746)
 Секс и интимност (14381)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6479)
 Здраве (9608)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3186)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18564)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Защо не се развивам вече?!
преди: 9 години, 11 месеца, прочетена 1684 пъти
Здрасти! На 14 съм и още нямам цикъл. Гърдите ми не растат и на височина не помръдвам. Висока съм между 1. 45 и 1. 50. Връстничките ми вече като жени изглеждат, а мен ме бъркат с 5 клас! Ужасно е! Кажете ми на каква възраст е нормално да се развия, не закъснявам ли вече? На вас на колко ви дойде цикъла? Чувала съм, че като ти дойде и ако не си особено развит ще се източиш рязко и ще пораснат и гърдите. При вас така ли стана? Разкажете ми, ще ми помогнете много така!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 11 месеца
hash: 5c1c259e28
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Още не е прекалено късно, но задължително отиди на лекар да ти се изследват хормоните, ако родителите ти са високи/средно високи. Ако майка ти е 150 висока, а баща ти 155 да кажем - това си е ген, но ако не е така, нещо не е ОК.
Колко кг. си?

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: ab9c52d04f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Взимаш майка си и отиваш на лекар. Външно може да се промениш и за половин година, но да нямаш цикъл на 14 е меко казано странно. Отидете при първа възможност и после кажи как е минало.

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: d77ff20c4c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Здравейте, аз съм авторката. Номер едно ме попита и аз отговарям. Майка ми е висока около 1. 60, а баща ми 1. 68 някъде. Тежа 43 килограма. В последните 2 месеца качих килограми, преди бях 40 кг. :)

 
  ... горе^
преди: 9 години, 11 месеца
hash: e3e0c004bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз съм почти на 16 и при мен бесхе същото. Не се притеснявай. Цикъла ми дойде на 15 и половина и оттогава гърдите ми също започнаха да растат. Успокой се, няма нищо страшно. Всеки се развива различно и не си мисли че си спряла, защото твоя организъм тепърва започва да се разива!

Успех :)

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 5c1c259e28
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Родителите ти са дребнички, така че..., но не всичко е само ген!
Мисля, че поне колкото майка си ще станеш поне, но ако сега промениш храненето си, защо и не по-висока. Яж повече червено месо, в него има хормони, които ще ти помогнат при растетжа, но като цяло високи стават хората заради ген (какъвто ти нямаш) и когато по време на самата бременност и растеж е имало достатачно качествена храна - месо, риба, плодове и зеленчуци. За съжаление в България се храним изключително нездравословно, консумираме много хляб, за да си набавим калориите и сме станали ниска и трътлеста нация. Северните народи се хранят с месо и риба и при тях хората са високи и слаби, няма набити ниски човеци.
В моето семейство в последните 100 години хората вместо да станат по-високи са станали по-ниски! Българите не винаги сме били толкова ниски и в последно време трътлести и набити. Това е, защото комунистите са унищожили мелниците на ръж, за пълнозърнесто брашно, фермите, зеленчукови и плодни насъждения, за да се прави евтин бял хляб да хранят народа, месо и млечни продукти не са се консумирали в нужните количества. Майка ти е била бременна през 90-те години, които бяха много тежки в нашата страна, но вашето поколение расте сравнително високо, за съжаление и дебело, защото днес имаме пари за достатачно храна, но продължаваме да се тъпчим с печива и фастфуд, защото такава ни е станала културата на хранене.
Сега какво можеш да направиш ти самата - това лято наблегни на качествената храна с много ценни мазнини и протеини - месо, риба, мляко, млечни продукти, плодове и зеленчуци - не се храни само от хляб, сладко, картофи и други подобни, които са празни калории и само на тегло ще наддадеш, но не и на височина!!!!
Казвам ти го като човек, който се е питал, защо е най-ниският в семейството (все пак съм като жена 173 см висока), но моята прабаба е била 190 см. висока, баба ми 168 см. висока, майка ми е 175 см. висока, баща ми 180 висок, а неговите баща и дядо над 190 см. високи - просто хората са били заможни преди комунизма, имали са чифлици и са се хранили с месо и качествени млечни продъкти, плодове и зеленчуци, докато по-късно сме почнали да се изхранваме предимно от хляб и картофи, за да се избута някак си.
Ако можеш да си позволиш, днес все пак времената са по-нормални - храни се с месо, яйца, МЛЕЧНИ ПРОДУКТИ, риба, качествени плодове и зеленчуци и ще дръпнеш това лято поне 3-5 см., а менструация ще имаш след достигане на тегло от 45-48 кг. и мастен процент от поне 18%. Тези кила ще ги докараш и с шоколад и хляб, ще ти дойде менструацията, но ще си останеш тапишка. Ти решаваш!
Успех

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker