Помогнете ми - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121548)
 Любов и изневяра (29807)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (799)
 Проза, литература (1740)
 Други (18613)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Помогнете ми
преди: 10 години, 9 дни, прочетена 1503 пъти
Моля ви прочетете цялата история и тогава пишете каквото и да е. Здравейте, аз съм момиче на 14 години ДЕВСТВЕНА СЪМ. Цикълът ми закаснява със 6 дена, а след една седмица аз и моите родители ще ходим на море. Притеснявам се да не ми доиде на морето и за 3 година да си проваля цялото море да гледам как майка ми и баща ми се къпят, а пък аз през цялото време стоя на плажа на хавлията си и ми е гадно, защото всички около мен се къпят, но не и аз. После си тръгваме от морето и аз какво нищо не съм разбрала от почивката и като кажа на мама че не искам да ходя на плажа в това състояние понеже аз много обичам морето а не мога да се къпя и само гледам как другите се забавляват във водата тя ми казва че няма да ме остави да стоя сама в квартирата и какво вече три години стоя на плажа и плача а тя ми казва че съм капризничела. Знам че сега някоий ще ми каже да използвам тампон или превръзка и да вляза в морето но не става. Миналата година отидох в аптеката и казах че искам тампон но аптекарката каза че щом съм девствена няма да ми даде тампон и ми даде някакви превразки които ставали и можело да вляза в морето. Аз си сложих една и влязох в морето не стоях много само около 10 минути не повече и като излязох чувствах че е увиснала и отидох да си я сменя. Беше ужасно гадно и отвратително не искам постоянно като излизам от водата да ходя да си сменям превразката която е увиснала. Искам да си изкарам едно спокойно море от няколко години насам но ако сега ми доиде пак на морето направо ще се побъркам. Надявам се да ми доиде утре или други ден за да може да свърши преди морето. Ако стане ще съм много щастлива но ако не стане и ми доиде точно на морето това ще е поредната пропиляна година. Ваобще ако стане така е по добре да не ходя защото само си харча парите излишно отивам на море и стоя на плажа. Чела съм че има начини да го предизвикам да доиде по рано и да го накарам да закаснее но в този случай не знам кой от двата варианта е по добре защото ако го предизвикам може да не доиде веднага ами по касно и това да стане на морето а пък ако го накарам да закъснее може да не стане и пак да доиде на морето разбирате ли ме не знам какво да правя затова се съветвам с вас. Съжалявам че съм писала толкова много и ако има правописни грешки но не искам да ми се провали и тази година. Моля ви помогнете ми. Вече е 3435 ден и не ми идва затова се чудя какво да правя да го предизвикам или да го накарам да закаснее и моля ви не ми пишете нещо от сорта на (какво толкова няма да умреш)зашото ше умра зашото това ще е поредната пропиляна година искам и аз един път да се окъпя в морето и да си изкарам една СПОКОЙНА почивка. МОЛЯ ВИ ПОМОГНЕТЕ МИ. И ако може по малко обиди.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 8 дни
hash: 057a9a8287
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Имаш следните възможности
1. Отиваш бързо на гинеколог или дори личен лекар да ти изпише мини противозачатачно - казваш си за какво, което ако почнеш ВЕДНАГА да взимаш, няма как да ти дойде. Когато го спреш ще ти дойде веднага менструацията, но няма да е обилна като обикновенно. Ако се забавиш още малко има риск да ти дойде и после няма смисъл тази хитрост.
2. Има специални тампони за плуване, те са като напоени с мазнина, но не знам дали ги има в България. Питай в аптеката, ако ги няма - купи си ОВ мини или други тампони без да се притесняваш. Дори девствена можеш да ползваш тампони. МНОГО Е ВАЖНО да сменяш тампона при всяко влизане във водата, защото той попива морската вода и ще си навлечеш някаква инфекция.
НЯМА ДАМСКИ ПРЕВРЪЗКИ, С КОИТО МОЖЕШ ДА ВЛИЗАШ ВЪВ ВОДАТА. Не се обяснявай на аптекарката, а направо кажи какво искаш. Старите лелки-аптекарки ги остави!
Иначе в аптеките на „Марешки“ винаги обслужването е човешко, не им правя реклама, но там си клиент и дори един аспирин да искаш, те те съветват човешки, докато в доста аптеки обръщат внимание само на хората, които ще купуват голееееееми хапове за мнооооого пари! Просто не ? се е занимавало на аптекарката.
И в крайна сметка сподели с майка си тези неща, и тя е жена и ще те разбере, но на 14 г. си съвсем достатачно голяма да си правиш сама своите изводи и избори, а и няма майка ти да дойде да ти сложи тампона в крайна сметка.

 
  ...
преди: 10 години, 7 дни
hash: a735c514e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Пробвала съм го 2-3 пъти в дните когато се е очаквало да ми дойде цикъла, но заради притеснения да не е станало нещо направих това : сложи обелките от 2-3 глави лук в една малка купичка вода и сложи да заври на котлона до получаване на цветна вода. Като е готово махаш от котлона и докато е топло изпиваш водата. И двата пъти като го направих ми дойде след няколко часа :) Прочетох го в нета и ми се стори пълна глупост, но реших да го пробвам, защото е безвредно и се оказа, че наистина ми действа :)

 
  ...
преди: 10 години, 5 дни
hash: 95d60e50f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Може да пиеш и ядеш лимони, за да не ти дойде, но това е малко тъпо....

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker