Как да стана забавен - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121298)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14372)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9604)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18553)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Как да стана забавен
преди: 9 години, 11 месеца, прочетена 2672 пъти
Здравейте, аз съм момче на 15 години и въобще не съм забавен. Гигурен съм, че има и друго с моя проблем. Някакви съвети?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 11 месеца
hash: 46b913f3e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не си създавай излишни проблеми ти си такъв какъвто си.

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 70848233cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Лесно е.

Аз помня, че като малък и на твоите години се правех на идиот ( може и пък да съм - не знам ), за да бъда забавен, но на напоследък нямам никакъв проблем да бъда забавен напротив.

Запознай се с различни аспекти на живота, чети за различни хора, виж какви простотии стават по света и у нас и т. н. - животът ще те направи забавен - няма как.

Едно време се чудех, как баща ми и вуйчо ми пускат разни весели реплики и идеи, а впоследствие разбрах, че някои от тези неща са ги видели от личен опит.

Дето се казва "простотията ще те направи забавен", а простотия и простаци по света и в България с лопати да ги ринеш.

Само като станеш забавен - да те помоля, не казвай много простотии и т. н., че да не разпространяваме простотията - и без това е твърде много.

Надявам се, че коментарът ми ти е бил полезен.

Поздрави!

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 8ae688370c
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Забрави! От всяко дърво свирка не става!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 2468893aa5
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Забавният човек трябва да може да се надсмее дори над себе си без да се засегне, защото забавните не взимат нищо твърде насериозно - нито себе си, нито живота около тях. Иначе ще си просто измамник, който се прави на забавен, а не истински забавен човек. И имай предвид, че да се надсмееш над себе си веднъж е добре, два пъти подред още става, но от третия път нагоре вече изглеждаш като поредния депресиран тийнейджър с ниско самочувствие и в търсене на любимата си или приятели (което дойде първо), а това не е никак забавно за останалите. А ти искаш да си забавен, нали? Забавният човек търси във всяка ситуация нещо, което може да бъде забавно. Завалява дъжд и той не носи чадър, но вместо да се сдуха, нашият заявява на спътника си, че "тъкмо ще тества дали часовникът му е наистина водоустойчив или и този ще се удави от няколко капки дъжд както предния му". Когато чуе, че някой в Австралия се е напил и е яздил малък хладилник с колелца (имаше такава новина наскоро), той заявява, че "с това си действие така тарикатски ще втрещиш катаджиите, че може да забравят да те спрат за превишена скорост или нещо друго. Пък и да ги пита човек къде ще търсят мигачи на това нещо". За забавния акнето не е мъка и край на света, а просто "вътрешната му красота излиза навън, за да помогне на собственика си да си намери работа или жена, защото вече се е отчаяла от чакане. "

А ако искаш да си любимец на компанията си, вероятно ще се наложи да разказваш мръсни вицове, да говориш за футбол и да висиш по дискотеките до сред нощ. Последното няма нищо общо с това да бъдеш забавен, но някои хора бъркат това да си забавен с това да бъдеш приет и оценен от останалите (т. е. достатъчно елементарен, за да усвоят казаното от теб без никакви проблеми).

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 4a376d9f3b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Ее то не става така.. това трябва да ти идва от вътре :)

 
  ...


...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 70848233cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Аз съм номер 2.

Не слушай, какво ти говорят разни хора - всеки може да стане забавен с времето! :)

Ето и аз не бях забавен като малък, но сега се разправят истории за тъпите ми случки и на доста хора им е забавно с мен ( да не говоря, че е имало нощи дето не мога да заспя от смях, като се сетя за някои ) :D

Като цяло не слушай, че трябвало да "ти идва от вътре" ( аз като ходя в клозета и видя какво ми идва от вътре, не съм много доволен ) :)

Номер 4 отчасти е прав - наистина самоиронията е важно нещо, но не се притеснявай да го правиш колкото си искаш ( естествено преценявай ситуацията - ако си на официално събиране не е много смислено да се самоиронизираш, освен ако не сте се събрали познати ) :)

Иначе е вярно, че трябва да търсиш в дадена ситуация забавното, ама не пускай тъпи шегички, че никой няма да се смее! :) Един приятел преди време ми каза "Когато кажеш нещо умно - хората го считат за глупаво, когато кажеш нещо глупаво - хората го считат за смешно. " :) Т. е. кажи нещо дето нема много общо със ситуацията ама да не е "същинската глупост" :)

И както ти казах, чети за света и такива простотии ще научиш и ще се смаеш, че във всяка ситуация ще намираш тъпото ( т. е. смешното ) :)

Иначе имам доста опит - някои мои случки надминават и тези на Mr. Bean, тъй че повярвай ми и ще станеш забавен лесно! :)

Най - лесното е да четеш много за света и да участваш в различни занимания - ще срещнеш много хора, ще имаш много случки и ще станеш забавен с времето! :)

Спомням си как се виждам с един стар съученик в университета и онзи вика "Изчакай да те представя на един колега, че много съм му говорил за теб. ", а колегата му бил в клозета и като излезе, моя съученик му каза "Запознай се - това е Генчо. " и онзи като ме видя още на излизането от клозета почна да се смее ( а аз си мисля, кой знае какво моят съученик му е наговорил за мен ) :D

Но като цяло наистина бъди себе си - т. е. не се опитвай да приличаш на други ( ето примерно аз съм уникален и са ми го казвали ), просто научи какви са тъпите неща в живота и говори за тях :)

Поздрави!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 11 месеца
hash: e5a893efca
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Бъди себе си! Всеки е забавен по душа. Ако съветът ми не ти върши работа, прочети няколко книги на Сан Антонио и ти гарантирам, че ще си промениш речника. ;)

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: ad0c4380ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Ако не си забавен, по-добре и не ставай. 1-во, хората, които не са забавни и шегите им са тъпи. Поне според мен по-хубаво нищо не казвай отколкото нещо абсолютно безмислено. Аз кът го чуя си помислям с извинение че тоя е пълен ретард. 2-ро винаги бъди себе си и с хората, при които ти е приятно.

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 70848233cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Пак от номер 2.

Сетих се за още нещо.

Гледай много "stand up" комици - Dave Chappelle, Eddie Murphy и др. и ще ти хрумнат доста забавни лафчета за доста различни ситуации :)

Още измисли си някакви уникални "one liner-и" - т. е. някви единични фрази, които са подходящи за разни ситуации. ( Много лафчета може и да намериш в нета ).

Примерно съкращенията "НПМГ - Не правете мойта грешка", "УНСС - утре носи съответната сума", "ТУ - тъп и упорит" и др. ( е това не са точно лафчета, ама ако се заговорите със съученици за някоя гимназия и университет, може да ги изръсиш - така съм започвал и разговори с непознати ) :)

Поздрави!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker