Не се харесвам - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121186)
 Любов и изневяра (29706)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6473)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18522)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Не се харесвам
преди: 9 години, 10 месеца, прочетена 992 пъти
Здравейте! Аз съм момиче на 18 години.
Изобщо не харесвам външния си вид. Малки устни, малки очи, леки мустачки и мургава. Особено това, че съм мургава (българка съм) ме е карало много често да се чувствам зле. Като бях по-малка, в училище 2/3 пъти са ме питали дали съм българка. Чувствах се много гадно и като се прибирах вкъщи, веднага се затварях в някоя стая и почвах да плача. Това ми се е запечатало в съзнанието и не мога да го изтрия. Имам си приятел, да. Той винаги ми прави комплименти от рода на "много си красива", "прекрасна си" и пр. Докато съм с него се чувствам добре, но като се прибера и видя в огледалото действителността се чудя как може да ми ги казва тези неща. Много искам да променя външния си вид и най-вече цвета на кожата. Търсих в интернет някакви кремове, но не намерих, ако знаете някакви моля ви кажете ми :) Благодаря ви предварително.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 10 месеца
hash: 6f2b566409
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Олее боже момиче ти си се побъркало. Всички сега са полудели по тези солариуми, за да влезнат там и да излезнат като някои циганки, и на всичкото отгоре и пари дават за това, а ти сигурно си имаш хубава мургава кожа, и без да се подлагаш на тези ужасни и вредни неща и въпреки това те притеснява. Не знам къде е проблема, но според мен ти такъв нямаш. Имаш си приятел, който явно те обича и харесва такава, защо ти е да се променяш, заради мнението на другите ли, замисли се върху това и се заобичай такава каквато си :) УСПЕХ

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 7538d6a9f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Според мен няма нужда да се променяш. В днешно време дори е модерно да имаш тен и то доста тъмен, пък и цветът на кожата не е всичко с което можеш да се чувстваш добре и красива. Ако толкова много държиш да изсветлиш тена на лицето си този крем би ти помогнал - http://tiande. bg/article/view-product/75, цената му е 48 лв. по каталог. Ако решиш намери дистрибутор на тази фирма в града, където живееш и си го поръчай. :)

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 00cfe6c484
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Мацка, хората за такъв тен дават луди пари, а ти искаш да го махаш... За мустачките си вземи лентички, в почти всички магазини за козметика ги има, а за другото не се притеснявай, бъди естествена, а ако някой не те харесва, това е лично негов проблем, все пак си родена, за да бъдеш истинска, а не перфектна. :)

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 49772d6cf7
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Няма грозни момичета.. всичко това е до психика и вкус. Това, че не се харесваш е защото нямаш самочуствие, на твое място бих обърнала внимание на това, а не на мургавата кожа... И аз отначало изобщо не се харесвах, плакала съм, заради външния си вид и мразех носа, веждите, миглите, очите, устните, косата, краката и пр.
Но след известно време стигнах точно до този избод.. че не е въпрос на външен вид, а на вкус и дали имаш саочуствие... От един месец имам приятел, който постоянно ми повтаря колко съм хубава и така докато се гледах в огледалото започнах да си казвам ''Ама ти не си толкова зле. '' И така постепенно започнах да се харесвам все повече и повече. Вмомента се смятам за много красива и всички ми казват, че имам голямо самочувствие, което аз предпочитам пред това да се затварям в стаята си и да плача. Сигурна съм, че си много красива, и аз съм мургава и не виждам нищо лошо в това... даже ми харесва, затова мисля, че трябва да спреш да се притесняваш за външния си вид.... Успех :)

MJ

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: e006933e24
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Ами купи си от аптеката деепилиращи ленти за лице и прекали с очната линия това е стандарта ако си с по тъмно лице

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker