Грешка ли беше? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121311)
 Любов и изневяра (29738)
 Секс и интимност (14377)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18558)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Грешка ли беше?
преди: 9 години, 11 месеца, прочетена 1429 пъти
Здравейте...

Така аз съм момиче на почти 16 години и си имам приятел от доста време (5 месеца). Той е на 18 години. Обичам го страшно много и връзката ни е доста сериозна. Та мисълта ми е, че ние го направихме (беше ми първия и аз на него първата между другото ). Първо не исках защото си мисля, че съм още малка... ако някой разбере се страхувах, че ще ме помислят за леко момиче... Фактически заради хорското мнение не исках, но много го обичам и той ме убеди и така го направихме (Много болеше и не ми хареса много, много). Та въпроса ми е дали наистина съм още малка.... и дали според вас съм леко момиче.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 11 месеца
hash: 0ae12a48e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Щом си го обичала - не е грешка...
Щом си го обичала - не си леко момиче...
А и не е като да си му пуснала на първата среща, нали? :D Радвай се, момиче. 16 не е много, но не е и малко. След като ти си искала да го направиш, кой ще ти каже нещо?

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 9f6a5feec4
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Мила сигурно ще има такива които ще те критикуват за това но според мен това е абсолютно приемлива възраст! Помисли за всички онези които за да се направят на големи го правят на 12-13!!! Това са леки момичета- ти не си...

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: f72827d181
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Аз се познавам с момичета от 10 години и сме само приятели, а вие за 5 месеца праивите секс :D. Грешка е!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 2d59f48d9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   След свършен факт какво значение има? Направила си го, точка. Щом така си преценила за правилно, сега е късно да се вайкаш. Бъди отговорна оттук нататък. Това, което си направила, , не те прави „леко„ момиче. Всяка девойка започва да прави секс, когато прецени. Но около 17/18/19 години мисля, , че е по-нормално.

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 3522425e50
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Не, не си леко момиче. Ако беше сега нямаше да си задаваш такива въпроси, а щеше вече да си скочила в нечие друго легло. Обаче ще те попитам нещо важно. Използвахте ли предпазни средства? Защото всяко момиче може да забременее без значение дали го е правила 1 или 100 пъти и дали е спала само с приятеля си или с половината град. Ако го правите разумно, т. е. винаги използвате презервативи, от там нататък няма да имате проблеми. И, да това, че те е боляло е нормално. Първият път боли, следващия път ще боли по-малко, а с времето ще започне дори да ти става хубаво. Така, че не се тревожи за това, а се радвай на любовта на любимия. А това, какво става или не става между двама влюбени в спалнята си е само тяхна работа, така че въобще не се тревожи за това какво ще си помислят хората. Изобщо не е тяхна работа.

 
  ...


...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 0acf6c39a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Не милa, не си леко момиче, нaпрaвилa си го с любов.
НО (!!! ) не е добре, че си го нaпрaвилa някaк си " убеденa/ притиснaтa " от него. Не си билa готовa, нито физически, нито психически. Говори с него зa товa, aко те увaжaвa и държи нa теб, ще се съобрaзи с товa и ще почaкa, докaто се повствaш готовa, докaто изпитaш желaние - не примирение, зaрaди него, a желaние.
Не бивa дa прaвиш компромис със собствените си чувствa, зa дa угодиш нa който и дa е. Тялото си е твое, сърцето и рaзумa също, ТИ нaй- много време ще прекaрaш с тях, цял живот, тaкa че е много по- вaжно със себе си дa си ок. Товa ще рефлектирa в бъдеще върху сaмооценкaтa ти - увaжaвaй се, обичaй се, вярвaй в/ нa себе си. Дори и някои хорa, дори любим човек дa не го прaви, ние трябвa.
A любимият, aко сме му толковa любими, колкото той нa нaс, ще рaзбере и подкрепи. Любовтa може дa я имa/ съществувa сaмо aко имa свободен избор. И всеки, който изпитвa истинскa любов, увaжaвa и подкрепя изборa нa любимия човек. Може дa си изрaзи мнението, желaниятa, но дотaм. Всяко преминaвaне нa тaзи грaницa е мaнипулaция. Всеки избор зa действия, които зaсягaт двaмa, трябвa дa се вземaт от въпросните двaмa.
Говори с момчето без дa се притеснявaш, нищо лошо не си нaпрaвилa, но си го нaпрaвилa основно зaрaди него и не ти е хaресaло. Некa ти дaде времето и ти дa почувствaш същото желaние, което той.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 6480235965
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Да и аз съм на почти 16 и не бих го направила всичко е до време на тоя свят гледай собствения си интерес и поставяй себе си на първо място, но ако найстина се обичате не съжелявай да не те бърка какво ще кажат другите и ще станеш лека ако започнеш да спиш с много момчета, а не само едно и то предполагам първата ти любов успокой се няма нищо страшно, ако някой те упрекне за постъпката ти, ти му кажи така исках така го направих няма да се обясняваш на никого, а аз ти
ти пожелавам още мн да сте заедно и да се обичате още повече и това ще мине не се притеснявай

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 2b19ec3edf
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Не разбира се, все пак има такива който го правят и на 13. Спокойно.

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 2fd9e7ae5d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Благодаря ви много за всичките тези съвети...... 5. Да иначе правихме го с презерватив .....6.права си иначе не бях много сигурна да го направя..... И аз вече го имам това време за да съм сигурна че искам да го направя отново....но не съм говорела с него за това.....разделихме се смисъл заедно сме си но аз съм в чужбина а той си е в България.....и тук оставам до като завърша и така решихме да се чакаме 3 години

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker