Майка ми изневерява на баща ми... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121200)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14358)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6473)
 Здраве (9601)
 Спорт и красота (4700)
 На работното място (3177)
 Образование (7303)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18526)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Майка ми изневерява на баща ми...
преди: 9 години, 10 месеца, прочетена 2505 пъти
Добър вечер на всички. Момче на 17 години, почти 18 съм и имаме проблем със семейството и няма на кого да споделя и ще бъда благодарен да чуя съветите ви. Сигурен съм, че майка ми изневерява на баща ми, проблема е, че баща ми днес я е чул да си говори с оня боклук по скайп и вече и той е сигурен за това. Постоянно се карат. Майка ми от няколко години вкъщи не бутва абсолютно нищо, цялата къща е мръсна, приятели не каня защото е абсолютна кочина у дома. Стаята сам си я чистя, а стаята, в която спят те, чисти баща ми.. Нищо не пипва тая.. По ъглите паяжини, та чак да се обесиш на тях... Не готви абсолютно нищо и съм принуден да ям само филийки, защото не са ме научили да готвя по-различни храни. Цяла седмица бях само на филии сутрин и вечер. Накарах я да наготви лазаня, отне 2 седмици докато се хване да я направи... Седи само на компютъра и постоянно си пише с оня боклук дъртия. Майка ми е близо на 60 години, предполагам, че оня е малко по-стар. Постоянно виси на компютъра и не прави НИЩО друго, ако не е на работа сяда сутринта в 6-7 часа и става чак 00, а понякога стои и до по-късно... Там и яде.. Ако не е на компютъра, пък от телефона пише. Оня ден минах на 2 метра до нея и ако не бях да я заговоря изобщо нямаше да ме забележи. Виждал съм я да си пише с оня дъртия неща от сорта на "обичам те", " липсваш ми", "гушкам те" и разни такива лиготии, чак ми се гади. Последните, може би, 2 години, нови дрешки, ала бала, ужким за по 1-2 лева ги вземала.. Къде ги продават те такива. Никакъв интерес няма към мен и баща ми, какво става с нас. Аз утре ако умра няма да забележи жената.. Чак ми се гади от нея вече, разберете.. Веднъж се беше разревала нещо.. Знаете как като майка ви плаче и ви става тъпо (и аз съм го изпитвал като дете). Сега обаче не ми трепна окото, понеже знам, че е свързано с оня боклук.. Не искам семейството ми да се разпада, искам да го разкарам оня нещастник.. Да и затворя профила във фейсбук ли, не знам, дайте ми съвети... Не исках да става толкова дълго, но...

П. С. моля модераторите да ми публикуват историята, защото наистина се нуждая от съвет
П. П. С. - съжалявам за обидните думи, но предполагам знаете, че няма как да му се радвам на оня дъртия...

Благодаря за отделеното време :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 10 месеца
hash: ba60d60c21
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Майка ти е на 60 г. и не ти ще й кажеш как да живееш. На 17 години си, голям човекчвече, пълнолетен след година, а не можеш едно яйце да изпържиш и да си изчистиш?
Съвет - отдели една събота и неделя и почни да чистиш.в интернет има много рецепти, включително лазаня - ако не си сакат, ще се справиш.
Според мен на майка ти й р писнало от вас и е решила да си гледа живота, казала си е, че си голям и можеш да си сготвиш и да си изчистиш.
Майка ти работи наравно с баща ти - ти си във ваканция и май си единственият готованец у дома, ако не работиш.
Не се сърди, но с мрънкане не става,чстава с РАБОТА.
Самият в момента си най-фолемият мързел.
Колкото до уж изневерите на майка ти - ако иска да изневерява, да не би ще говори по скайповете? Ще си отиде на хотел, ще си направи хубавото и готово.
Според мен обаче майка ти не търси секс, а приятелство и общуване. Ако не го намира у дома, тя ди търси приятели онлайн. Възможно е и да зареже баща ти, но такъв е животът и не е в твоята власт.
Ако искаш обаче да ти е чисто, хвани и си изчисти, хвани и си готви!

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 9f2a795c01
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Остави ги.. и моите родители постоянно се карат.. за пари. Адски ми е писнало.. Кандидатствай в добър университет. Издържай се сам и си намери някое готино момиче да се разсееш.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 3fd2ee2a25
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   аз съм момиче на 16 вече от 2 години знам, че маика ми изневерява на баща мии, но не смея да му кажа, защото сигурно ще я убие тои е много ревнив иначе е страхотен и гиржовен баща, плаках по цели нощи, че прави така и аз нямам на кого да споделя и ето ме сега със диагноза лекарите казват, че се е отклучила от стрес на 100 процента не прави моята грешка да си го слагаш аз дори не знам какъв съвет да ти дам тъи, като аз все още не съм казала на баща си за изневярата и, която все още продължава и аз съм болна заради нея, а на нея хич не и дреме и си гледа ония...

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: e7d634a68f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Гадно постъпва майка ти, ако толкова не се разбират с баща ти, можеше да му каже като човек и да се разделят, а не да прави такива номера. Но за съжаление ти конкретно нищо не можеш да направиш, а и баща ти може би също има някаква вина, не че това оправдава майка ти. Няма как да не ти е обидно, защото това по някакъв начин касае и теб.

Колкото до готвенето, не е толкова трудно. В нета е пълно с рецепти, можеш да си готвиш и сам. В краен случай едни яйца си направи или доматена салата със сирене. Може в една стъклена тенджера да си сложиш каквото имаш - месо, зеленчуци, мазнина, подправки, вода, импровизираш - и мяташ в микровълновата за 30 мин и готово. Друго елементарно е скарата, просто подправяш и слагаш месото на скарата за няколко минути, обръщаш и след още няколко минути си готов. Гювеч може също. Пак като със стъклената тенджера импровизираш, чупиш яйце, малко сирене, месо, зеленчуци и във вурната за 15-20 мин.

Аз от 16-годишен живея сам и докато бях ерген, си готвих сам. И между другото утре като си хванеш гадже, сготви и нещо да видиш после как ще ти се нахвърли. Пък да не говорим, ако го направиш по-романтично със свещи, украса и т. н. Това е много по-възбуждащо за една жена от воденето на ресторант, друго си е със собствените си ръце да го направиш пред нея, ще се почувства много полъскана.

По принцип не е казано, че само майките трябва да готвят. Вече си голям и е редно и ти да вършиш някои неща. То и за теб е добре, защото скоро ще се махнеш от там и това ще е само в твоя полза. Да не мислиш да ядеш само филийки, докато се ожениш?

Съжалявам за семейството ти, но и такива неща се случват за съжаление. Дано майка ти се вразуми.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 772c1e99ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Нещо си се объркaл, мaйкa ти не ти е слугиня! Нa тaзи възрaст вече трябвa сaм дa се обслужвaш! Що пък по същaтa логикa дa не сготвиш/ изчистиш ти, ей тaкa зa рaзнообрaзие.
A личният живот нa мaйкa ти, не е твоя рaботa. Кaкто кaзa и н1, aко е искaлa въобще в почивните си дни нямaле дa у домa нa компютърa, a някъде с въпросния или друг и дa си гледa кефa женaтa. Ти си и син, не съпруг и нямaш подобни прaвa. Зa дa е до сред нощите нa компa, явно толковa и прсъствa бaщa ти кaто мъж. Когa зa последно и е подaрил цвете, когa я е извел нa ресторaнт, когa и е кaзaл, че е крaсивa, a? Сигурно идея нямaш. Ти aко нa 17 приемaл женaтa по този нaчин, кaк мислиш че гaдже ще ти върже някогa? Товa ли е примерът, който ти е дaл бaщa ти зa отношението към женaтa? Я се стягaй и зaпочни дa се държиш кaто мъж!

 
  ...


...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: e217fc0213
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Гледай го ти- готованец. Да те питам нещо само- САКАТ ЛИ СИ? На колко годинки си, че да караш майка си да готви и ЧИСТИ? Майка ти е на 60, ти си на 17. Айде да пресметнем кой има повече сили?
Майка ти ще си живее живота както иска! Ти като искаш да ядеш-ще си сготвиш и ще се научиш сам как се прави това уникално "сложно" нещо. Като искаш да е чисто-ще си изчистиш. Да не би и гащите още да ти пере милата жена? Срам!!!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: de89de684f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не те ли е малко срам да ги пишеш тия неща? "Момче на 17 години, почти 18 съм"; "По ъглите паяжини, та чак да се обесиш на тях... Не готви абсолютно нищо и съм принуден да ям само филийки, защото не са ме научили да готвя по-различни храни. "
Момче, съжалявам, че ти го казвам, обаче след като си почти пълнолетен е редно да гледаш своя живот и да започнеш да се оправяш сам, а не да чакаш на мама и тати. Техните взаимоотношения са си техни проблеми, това кой на кого изневерява разбирам, тревожи те, но пък от друга страна погледнато ти си достатъчно голям, за да се оправяш сам. Не си на 10 години, за да си зависим от вашите. Не си сакат, за да се научиш да готвиш, да изчистиш къщата дори... Има ли желание - има и начин! :) Много хора на твоята възраст се ориентират да живеят сами по по-големите градове, някои дори в чужбина ходят, и храната и чистенето са им най-малките проблеми. Замисли се... Гледай си образованието и младините. Голям си, недей да се излагаш така :)

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: fe3293e154
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Просто й изтрий профилите във всички социални мрежи, в които има. При мен помага, но й ги ьрия за други неща. ;)

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 06711a7638
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

9.   Извинявай, ама ти кой беше, че да държиш сметка на майка си? И откъде-накъде ще си вреш пубертетско-тийнейджърския нос в работите на възрастните? Да не говорим и за вашата наглост, твоята и на баща ти, да чакате майка ти да изчисти, майка ти да ви сготви... Вие сакати ли сте двамата или чистенето за вас е работа на слугинята в къщи, тоест на майка ти? Той си чистел сам стаята - УАУ, без шега? Да ти се поклоня ли от уважение, че си си изчистил личната кончинка? Айде сега, малко се вземете в ръце с твоя баща, другия дърт пергишин мързелив и се сетете, че имате жена, съпруга, майка в къщата, а не слугиня и готвачка само. Защото това е причината да си пише с другия, защото очевидно е повече мъж от вас, двамата нещастници дето вечно чакат да им изчисти някой лайната, да им сготви, да ги изпере... лентяи

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 67617d9fa5
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Наистина ли си мислиш, че като й изтриеш профила и у вас ще бъде изчистено и сготвено? Ако е така, то ти не си навършил 7 годишна възраст.
Жена на 60г да тръгне да си търси сексуален партньор е прекалено рядко, толкова че спада към невероятностите. Майка ти си търси компания и общуване, казваш ходи на работа, следователно не е на компютъра по 13-14 часа както ни го описваш.
Ако у вас има паяжини вземи и ги изчисти не е толкова сложно и не трябва специално обучение. Готвенето е на същия принцип четеш рецептата в нета и готвиш. Защо си мислиш че другите някой ги учи да готвят и затова знаят как. Дори в техникума по обществено хранене не учат никой как се прави лазаня. Който иска лазаня, чете в нета и си прави сам.

 
  ...

...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 9437e7a030
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Номер 1, наистина не ди разбрала нищо от истотията на момчето.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 1465d0fcff
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Номер едно,хич те няма. Не става въпрос за чистенето и готвенето,той ще се научи. Става въпрос за страданието му, че не живее в нормална семейна среда с нормални взаимоотношения.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: e60e85230c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   Предлагам ти да я заколяте двамата и да я заровите някъде в гората : )

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: e7d634a68f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Потресен съм от коментарите. Вместо да се хващате първосигнално за готвенето, вникнете малко в историята и четете между редовете.

Нищо не сте разбрали от историята. Какво се заядохте с момчето? Не става въпрос за тъпото готвене за Бога, става въпрос, че той се чувства предаден и с право, защото тя дори не благоволява да седне да говори и да каже, че нещата не вървят. Просто прави номера зад гърба на всички и ги игнорира тотално. Това нима е добро поведение и пример за подражание за вас? Нима една майка трябва да се държи, все едно сина и не съществува?

И какво значи какво го интересувало момчето? Ами нали и той е част от това семейство? На кой ще му е приятно да се разпада семейството му, което очевидно е важна институция за него? Особено на неговата възраст, когато той все още е зависим от семейството си и когато трябва да повярва, че има любов, а не че семейството завършва с изневяра и безразличие. На кой ще му е приятно родителите му да се карат и той да става свидетел на това?

Много е лесно да се критикува от страни, ама когато ти е на главата, е малко по-различно. Готвенето е най-малкия проблем, той ще си готви, ама изгубеното доверие и болката кой ще му ги плати.

Не разбирате ли, че до сега е чувствал семейството като опора, а и изведнъж всичко се разпада и чувства празнота и нестабилност в момента. Ако той и родителите му до момента са били като трикрако столче, сега на едното краче му е през половия орган, а столчето е легнало на страни.

Тук е пълно с хора, които са толкова повърхностни, че само чакат удобен случай да критикуват за глупости, вместо да се опитат да се поставят на мястото на човека и да дадат адекватен съвет или поне да се въздържат от безсмислени и недодялани критики за повдигане на собственото самочувствие.

Момче, знам колко предаден и обиден се чувстваш, но за съжаление не можеш да направиш нищо, колкото и да неискаш да чуеш това. Просто се примири и гледай да се оправяш сам от тук нататък, доколкото ти е възможно, защото явно от семейството си, особено от майка си подкрепа не можеш да имаш. Майка ти е обсебена от стареца и няма оправия. Едва ли ще и дойде акъла скоро. Така плюй си на ръцете, завърши си, следвай си, работи едновременно, ако трябва, но каквото сам си направиш, това ще ти е.

Тъжно е, но това е положението. Успех!

От номер 4

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 7cf67fff7d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   от автора*. Не съм казал, че не готвя и не чистя. Както казах стаята си я, чистя сам, а другата стая я чисти баща ми. Баща ми в момента е със счупена ръка и върши повече домакинска работа от нея.. Отделно, където ходи на село и там върши работа, аз когато мога ходя и му помагам. Не мисля и че е редно за една жена да стои на компютъра по толкова време (някой в коментарите се учуди как стои по толкова време като е на работа, в отпуска е в момента) и да чака на сина си да изчисти и на мъжа си да сготви, а тя да стои и да си пише с дъртаците. Когато трябва да се изпере нещо, да се изчисти, да се наготви, сам трябва да се оправям. Добре, голям съм, но мисля, че да стоиш по толкова време на компютъра е абсурдно.. Като се изнеса да живея сам ще си готвя, ще си чистя, ще се оправя, но една жена да чака на мъжа и на детето и е смешно. И за тия дето казаха, че съм стоял по цял ден вкъщи - не. Ходя на работа, когато ми се обадят, но тъй като нямам 18 не мога да започна работа с договор.. Това, че не мога да готвя и ме изкарахте мамино синче...

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 7cf67fff7d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   пак от автора* Благодаря на №14, който , един от малкото, не ме нарече "готованец", щото съм не можел да готвя ...

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: c6caa89dc6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Моят съвет е с баща ти да се отделите от майка ти. Не си струва да я търпите, а ако баща ти примерно не иска или това няма как да стане, след една година ще можеш да се отделиш от тях и да си заживееш нормално, но майка ти не знам дали ще може да се оправи... А за готвенето... ще се научиш... но пък е хубаво и на това да обърнеш внимание, но не сега... сега имаш по-важни проблеми, които чакат решение :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker