Влюбена в най-добрия си приятел... гей - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121321)
 Любов и изневяра (29739)
 Секс и интимност (14379)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6479)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3184)
 Образование (7307)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18561)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Влюбена в най-добрия си приятел... гей
преди: 9 години, 10 месеца, прочетена 1654 пъти
Чела съм, чувала съм, виждала съм истории за момичета, които се влюбват в най-добрия си приятел, или пък момчета, които се влюбват в най-добрата си приятелка и честно казано не мислих, че подобно нещо може да се случи и на мен. Но, уви, никога не можеш да си застрахован. Не само, че ми се случи, ами че и с екстри.
Момиче на 15 съм и преди време се запознах с едно момче на 17, беше забавна случайност. Сприятелихме се, сближихме се толкова много, че си се прегръщахме и целувахме като двойка, но си бяхме просто приятели, дори имах чувството, че съм го познавала цял живот. Станахме неразделни. Той бе толкова мил, сладък, забавен, красив, че аз се влюбих до полуда в него. Всъщност, може би винаги съм имала чувства, повече от приятелски, към него, но го разбрах чак тогава. Не можех повече да се преструвам - исках да му кажа, да го нацелувам, предполагах, че и той изпитва нещо към мен и трябва да му призная. Да, обаче той не ми бе споменал за една малка подробност... Когато отидох при него и му излях душата си, той ми сервира че е гей! Не, разбира се че не му повярвах, бях почти сигурна, че си прави шега с мен, често се шегувахме. Но той ме увери. Не разбирах, та той нито веднъж не беше показал с нищо, че е хомосексуален. Нито веднъж в мен не са се пораждали съмнения за неговите сексуални наклонности. Попитах го защо го е крил толкова дълго, та нали си споделяме всичко и нямаме тайни... Той ми отвърна, че не е искал да го приемам за различен и да се отвращавам от него, защото много ме бил харесвал и не искал да си разваляме хубавото приятелство, заради това. Аз все още бях шокирана и ужасно засрамена от себе си, за дето му признах, че съм много влюбено в него. Когато се поусвестих го разбрах и му казах, че не ми пука и нямам нищо против хомосексуалистите, ни най-малко към него. Нито едното, нито другото може да развали приятелството ни. И така, прекарахме вечерта в апартамента му, гледахме филми, забавлявахме се и сме си все така неразделни. Но аз все още съм така силно влюбена в него и много го обичам. Не знам как ще забравя да го обичам като го виждам всеки божи ден...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 10 месеца
hash: f06c459d0f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Питай го поне дали не е би... че да се случи нещо с вас

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 83b310d8c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Цитат от теб: "Не знам как ще забравя да го обичам като го виждам всеки божи ден..." - защо трябва да спираш да го обичаш? Не се тревожи, рано или късно 100 % ще се влюбиш в друг, защото си още малка и през живота си ти предстои да видиш още много мъже. Но в никакъв случай не прекратявай взаимоотношенията си с него, все пак той не е виновен, че е гей.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: a40683cc1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   1, той ако беше би вече да се е случило нещото..
Какво да се прави - Съдба!
Авторке, щом имаш чувството, че се познавате отдавна, значи този човек не е случаен в живота ти! Имате си нещо кармино от... много дълго време :)

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 560278fb47
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Хей, спокойно! Има 3 утешителни неща:
1. Момчето е на 17, все още може да не е напълно наясно какъв е. Има още време да се изясни. Представи си, че след време се окаже, че само се е заблуждавал? А може и да е бисексуален, което не ви пречи, изобщо.
2. Ако сериозно сте се изяснили, че между вас няма да има нищо повече от преятелство, е тогава няма какво повеме да се прави. Няма да го забравиш, ще продържите да излизате, но с времето чувствата ти ще поохладнеят и накрая пак ще сте си само приятели.
3. Радвай се, че е възприел така спокойно обясненията ти. И все още иска да сте заедно, макар и само като приятели. Той държи на теб.
Надявам се да съм помогнала и къмет! :)

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: aff491e7b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Според мен лъже, просто защото не споделя чувствата ти, но все пак му пука за теб и ще те нарани ако ти каже директно " да ама аз не те обичам". Това е изпитан номер да откажеш на някого без да го нараняваш. Едва ли можеш да криеш сексуалността си толкова време от човек, който прекарва с теб огромни интервали от време. Да не говорим, че повечето хомосексуалисти си личат от километри.
S.A.D.

 
  ...


...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: b1ec3b1417
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Смени си пола :D

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: be3dc7eb72
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   От авторката: Благодаря на всички за отделеното време и съветите! Номер 5, аз също съм се замисляла над това, но тъй като той вече ми призна и не се притеснява да се крие му вярвам и имам вече основателни причини за това. А и дори да не беше вярно той не би ме излъгал за такова нещо щом става въпрос за чувства. Както се споменава по-горе в коментарите може и той да не е съвсем наясно със себе си. А и пред семейство, приятели и т. н. няма как да се разкрива, защото го е страх до известна степен. Той е много по-чувствителен и мил от останалите момчета. Но поне си призна на мен и няма нужда да се крие, когато сме двамата

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker