Тази връзка е щастие и тъга - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121215)
 Любов и изневяра (29713)
 Секс и интимност (14362)
 Тинейджърски (21897)
 Семейство (6474)
 Здраве (9602)
 Спорт и красота (4700)
 На работното място (3177)
 Образование (7304)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18529)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Тази връзка е щастие и тъга
преди: 9 години, 10 месеца, прочетена 1171 пъти
Здравейте! Ще помоля да публикувате историята ми.
Аз съм момиче на 17 заедно съм с момче на 25 от година и половина. Знам, че разликата не е малко преди ме притесняваше но вече не ми прави впечатление. Страхувах се как ще го приеме семейството ми защото за хора на място с възпитание и класа, но когато се запознаха с него се влюбиха. Той е добре финансово има много хубава работа изкарва добри пари пред родителите ми се държи на място, много добре а всъщност си е простак и е коренно различен. Не го обиждам но това си е той. Доказал ми е колко много ме обича но има и постъпки, които не знам дали той осъзнава, които ме нараняват много. Във всичко сме заедно не крие проблемите си от мен всичко ми казва и сме постоянно заедно. Започнахме често да се караме за глупости после винаги се оправяме, но може би заради разликата в годините се държи с мен като родител. Прави ми забележки пред неговите приятели кара ми се за някакви нелепи неща. Не показва чувствата си открито а аз съм много емоционална и една пропусната целувка за лека нощ може да ме държи будна цяла нощ. Държи се много доминиращо аз съм в тях лятото за 2 месеца родителите ми не са тук, няма и ден в който да не припомни, че той е шефа. Груб е, когато се караме казва неща, които не мисли а мен ме нараняват много. Не показва пред хората чувствата си когато сме сами е по-мил пред хората държи да остане с имиджа на студен и на много важен. Харесван е от много момичета и жени, мъжете му завиждат. Аз също съм харесвана от много момчета. Много е ревнив постоянно ме проверява, телефон фейсбук разпити.. като болестно състояние. Но го познавам много добре знам, че е раним и влюбен не един път съм пречупвала мъжката му гордост. Мога ли да го предразположа да показва чувствата си да не се прави на това, което не е?
Благодаря ви :)!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 10 месеца
hash: e7666ffd5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Освен това за ревността, всичко останало го има във всяка нормална връзка. Хората не сме перфектни, но ти за мен си направила грешката много малка направо да се пренесеш при него. Недей така, рано ти е още за семеен живот и е възможно и ти да правиш грешки.
За разликата ви не е толкова страшно голяма, просто сте в различни стадии на живота си - ти си нямала и една годинка като пълнолетен човек, ама неговите изисквания са явно огромни.
Аз имам сходен проблем със съпруга си, който е много по-голям от мен. От 7 г. сме заедно, но неговите тиради и поучения не мога да избегна. От едното ухо влизат, от другото излизат. Има големи деца, малко по-малки са от мен на възраст, но се отнася с мен понякога по същия начин, макар че съм вече зряла, порастнала жена и преди него съм си живяла 8 г. самостоятелно и съм оцеляла. Действително има право в 2/3 от случаите, но аз пак трябва да направя своя собствен житейски опит. Това при вас може да се промени ти като станеш на 25 да кажем, а той е на 30 г., но задължително не живей с него поне 3. годинки още, защото битовизмите ще ви разделят. Не търпи и ден повече неговата ревност, защото не е нормална. Прибери се у дома под някакъв предтекст и започни да прекарваш по-малко време с него.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 1fe80cd207
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   А за какво ти е мъж, който за щяло и нещяло си показва чувствата, че и пред хората? Уверявам те, че такъв мъж много бързо би ти омръзнал, колкото и мило да ти се струва сега. Не е необходимо да се натискате пред всеки, това са си лични неща, а и за околните не е приятно да ви гледат. А останалите неща за доминация и тем подобни също ги има в почти всяка връзка. Ако мъжът ти те гледа в очите и само чака да му кажеш нещо, че да го направи, то ти много скоро ще спреш да гледаш на него като на мъж, макар да не го осъзнаваш сега. Просто ще ти стане скучен, безинтересен, предсказуем и мека Мария. Няма да го взимаш на сериозно. Тогава подсъзнателно ще търсиш начин да разнообразиш нещата, да станат по-пикантни и ще започнеш да залиташ и да търсиш мъж на място. А и разликата в годините допълнително го провокира да се държи по-авторитарно, защотот е вижда като свое дете едва ли не.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker