Приятелите ме предадоха-самотна съм - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121284)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14370)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6475)
 Здраве (9604)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18553)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Приятелите ме предадоха-самотна съм
преди: 9 години, 10 месеца, прочетена 2192 пъти
От 2 години се запознах с едни много готини момичета, които знаеха как да се забавляват, имахме страхотни моменти през летата и изведнъж всички ме зарязаха.
През тези години някой от тях ме използваха и аз го знаех, но някой от моментите ни наистина бяха реални.
Аз винаги се стараех да не ги обидя, а те като го правеха, въпреки че им показвах, че ми не е приятно, те не преставаха.
До сега не съм се целувала(на 15 съм) Миналата година едно момче ми предложи(беше на 20), обаче не исках да тръгвам с него, представете си ме, та аз съм 9 клас, а той вече дори работи. Като видя, че няма да тръгна с него веднага спря контактите с мен и дори ми правеше мръсно.
Единствената утеха, която намирам са он-лайн сайтовете, там поне си прекарвам времето вършейки нещо. Това лято не съм излизала, освен 3-4 пъти с едно момиче, което излизаше с мен само, когато няма с кой.
Писна ми вече, какво да правя. Най-болно ми беше, когато " приятелите" ми постваха статуси във фб " за да имаш добри приятели, трябва да се държиш като такъв"
Е? До сега не съм ги предавала, защо те ме предадоха. Страхувам се да отида на училище, защото знам, че сигурно няма какво да правя с тях, вече нямаме общи теми.
Всички възрастни ми казват, че съм много красива, а момчетата не ме смятат за такава. На кого да вярвам, на възрастните, които оценяват всичко или на сегашната младеж?
Знам, че ми е още рано да имам опит с гаджетата, но имам чувството, че завинаги ще си остана девствена.
Как да си намеря приятели, които ще ме ценят? Как да привлека момчетата.. С 2 тона грим ли?? Аз самата не знам какъв ми е въпроса към вас, но имам нужда да споделя с непознати, защото може би вие ще ми вдъхнете някаква утеха. Иска ми се да намеря някой, който ще ме цени, но как? Може да има много такива момчета, но как да се срещтнем?

Благодаря за отделеното внимание.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 10 месеца
hash: 1aafba2ee7
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей, мило момиче. :)
Първо, потърси с приятелите си сродни интереси. Не стой постоянно онлайн, а излизай. Дръж се естествено с тях, не се страхувай и срамувай. А да знаеш, че не е толкова важна красотата, колкото сексапила. Той привлича момчетата (мъжете). Чувствай се красива, обличай се красиво (дори с евтини дрехи), грижи се за себе си – хигиена лек грим (маникюр, спирала, молив). Винаги си казвай "Аз съм оптимист. Аз ще се справя. Аз съм красива. ". следващата година не се дръж като зайче, ами контактувай. Не съди човекът по външния вид – аз имам за приятелка едно нежно момиче, с открито личице и лунички, с тъмна гъста коса – беше симпатична, но не се оказахме сродни души – тя лъжеше хората, подиграваше им се. В новото училище се запознах с доста хора. Много близки ми станаха едно момиче, с медено руса коса, червено лице, с изскубани мигли, недобре сложен молив, което говореше много и другите я мислиха за "бъбрива", "себична" и "материалистка". Когато я опознах разбрах, че тя е срамежлива, самостоятелна, искрена, вълнува се за хората и природата, добър човек. Освен това се запознах и с едно момче (2 години по-голямо от мен), което странеше от всички. Имаше черна коса, големи тъмни очи, хубав тен, беше висок и широкоплещест. Но се обличаше в "готически" стил – черни дрехи, тъмен грим, не говореше, не взимаше никакви участия в мероприятия, създаваше проблеми. Съучениците ми говореха, че бил ЕМО, че бил пушач, наркоман, баща му бил пияница, той бил много тъп, нищо не разбирал, мразел всичко, бил слаб. Впоследствие разбрах, че всичко това е лъжа – първо, той е умен младеж – добър е по точните науки, помни столиците на много държави, интересува се от будизъм и индуизъм. Второ, не е слаб наркоман – той е твърд, решителен, не се друга, не пие (впрочем и баща му не е пияница, а е строг бизнесмен). Трето, не е мразел всички, просто не си е намирал приятел. И ние станахме приятели с него... дори повече от приятели. Та, искам да ти кажа, че трябва да общуваш с всички, без да си създаваш предварителна нагласа.
Ако ли не можеш да си намериш приятели – чети, рисувай, свири, спортувай.

Късмет! :) :)

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: e5ac450625
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Виж, аз например смятам, че ако наистина си скарана с хората от училището ти, тоест няма да имаш приятели там, по-добре се махни. Училище без приятели е ад. Ако мислиш, че ще си намериш други от там, което не е сигурно, защото ония могат да настроят другите срещу теб, дай си срок до края на първия срок в училище, ако не намериш никой, махай се от там и почни на чисто. Не върви училище без приятели, знам го от личен опит. Хем ще си прекараш най-хубавите години тъпо, хем ще излезеш след 12-ти клас някоя самотна, ще си свикнала така даже. Трябва да придобиеш някакво самочувствие, за да се харесаш не само на момчетата, а като цяло на по-стойностни хора. Тоест направи нещо за себе си. И не смятам, че има нещо лошо в гримирането, експериментирането с външен вид. Това "2 тона грим" го има само, ако някоя не знае как да ги съчетае. Има например доста клипчета в ютюб как да се гримираш, аз съм на 16, доста неща използвам, но ги съчетавам така, че да не изглежда напластено. Даже и учителки са ми казвали, че се гримирам добре, че се обличам добре. Обичам и да спортувам, ходя много пеша на ден, сама даже излизам, събирам си мислите така, вечер правя упражнения /като танци са/ по 40 минути, аз съм си измислила танците, не, че мога да танцувам :D, ама поне се поддържам така. Между другото и спорта ми придаде самочувствие, отделят се хормони на щастието. Просто направи нещо за себе си, поддържай се, открий щастието в нещо, харесай се. А за онзи на 20 - ясно колко е бил читав щом след като си му отказала е почнал да ти прави мръсно. Често и по-големите използват момичета на нашата възраст само за секс. Разбира се, не всички са такива, ама доста от тях.. то и аз не харесвам по-големи от мен, например момчето, което харесвам сега е на 15, тоест една година по-малък от мен :dd. Спокойно, нито ще си вечно без приятели или девствена.. особено това за приятелите си го мислех и аз началото на това лято, защото се скарах с едни предателки, ама много скоро си намерих чрез една друга приятелка, с която преди не бяхме толкова близки и друга компания, която е много по-свестна, така че.. не губи надежда :)) Можеш и по интернет да си намериш приятели от твоя град, не говоря за напълно непознати, например може да си ги виждала из града, поне да знаеш кои са нали и да почнете да си пишете по фб, после да излизате, не е задължително да са и от твоето училище.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: c66eb9f854
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   В момента ти сякаш разказа живота ми.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: e6aad892df
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   От авторката:
Аз тренирам и то заедно с тези момичета, но за другите съвети см ви много благодарна, аз искам всеки ден да съм с прическа, но няма кой да ми прави, а като кажа за фризьор- по 4-5лв, мама ми казва:
Не си заслужава за това да ходиш на фризьор.

Какво да правя?

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 4ff68c0a5d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Виж в YouTube има много лесни ежедневни и нежни прически пробвай не е нужно да си професионалист

 
  ...


...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 4e09ea259a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   аз съм съгласен с номер 5

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker