Къде отиде любовта ни? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121167)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Къде отиде любовта ни?
преди: 9 години, 10 месеца, прочетена 1459 пъти
Здравейте, аз съм едно очаяно момиче което иска да си върне любовта.. ето и моята история
С приятеля ми сме на сериозно заедно.. направи опит да ми предложи той е на 19 аз на 17.. след 1 месец разбрах че съм бремменна приятеля ми ме остави да преценя аз какво ще правя.. реших да отавя детето си но не подозирах колко ще снрадам за това.. почнаха незначителните скандали.. него го беше страх да каже на техните.. казахме на всички и тогава започна кошмара техните се възпротивиха скараха се с нашите и съм 100% сигурна че те са причината да се разделим.. тои започна да се даржи много студено с мен.. знам че това се далжи на това че е зависим но има и друга причина която тои премалчава.. аз усещам че той ме обича но той ме обеждава че не е така как да го някарам да ме послуша и да ми разкаже какво го мъчи.. моля ви помогнете ми

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 10 месеца
hash: bbb0a37f45
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ограмоти се. Друго няма какво да направиш.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 406406d23f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ще раждаш и ще търсиш у детето си обич, но момчето си го загубила завинаги. Радвам се, че не си моята дъщеря!
Мили родители, ние сме виновни, че децата ни стават родители-деца.
Стига сме мълчали - сексът е нормално нещо и те също ще го правят. По-добре още навреме да ги просветим, да им обясним основните неща, да им предоставим материали и КОНДОМИ, ако щете, защото ще гледате внуци на 35-40 г., докато децата ви - техните родители - си изживяват детството, дискотечките и любовите.
Майки на МОМЧЕТА, не пренебрегвайте сексуалното образование на синовете си, защото могат да станат НЕЖЕЛАНО бащи. Момичето поне може да реши да направи аборт, а вие... вие нямате никакъв шанс да решите. Бащи, дайте на пъпчивия си тинейджър кондоми, обяснете им как функционира размножаването и ще ви е мирна главата.
Авторке, ти си на път да си съсипеш целия живот и този на родителите си и собственото си дете, а си тръгнала да ми ревеш за някакво момче.
Ало???
Разбира се, че не е готов да бъде баща. Той ще си продължи живота, ще си се изучи, ще си почне работа и ще си направи семейство, ти да му мислиш и майка ти ще страда и гледа внуци без време като се е провалила като родител в основни неща.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 77c1977b7d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Ти си на 17 години бе момиче!? !? Няма ли учебници за тебе, образование, бъдеще? Какво ще го правиш сега това дете. Помисли ли за това дете? Ама няма нищо, виновни са родителите за това всичко. Как са те възпитавали родителите незнам, но хората са казали това което посееш, това ще пожънеш. Аз на твоите години се готвих усилено върху ученето, за да ме приемат там където съм в момента. Не ви знам, днешната младеж нямате грам мозък в главите си. (От момче на 22 години )

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: d2b5ef9b57
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Подкрепям н2 и по принцип съм против aбортa, но в този случaй... по- добре без дете, отколкото с нещaстно тaковa.
Имaш ли време зa aборт, в кой месец си? Aко дa - мисли много бързо!!! Момчето си е било кaмшикa вече. Нямa го, нямa дa поеме отговорност! Кaкво прaвиш ти? ! Кaк ще гледaш детето? Мaйкa ти ли, кой ще ти помaгa и доколко? Aко не зaвършиш училище кaкво ще прaвиш зaнaпред? Кaкво ще рaботиш без обрaзовaние/ професия?
Кaкво можеш дa предложиш нa товa дете, след кaто ти сaмaтa нямa дa имaш шaнсове или ще сa супер огрaничени?
Мисли бързо и решaвaй!
Aко пък зa aборт е късно или си кaтегоричнa, стигa си го оплaквaквaлa тоя, aми се стегни и използвaй времето, преди дa се е родило детето, дa нaпрaвиш нещо полезно. Огледaй се зa професионaлни курсове, aко трябвa търси нa зaем, но зaпиши курс, нaучи професия. Тaкaвa, че дори дa не си нa рaботa нa договор, дa можеш и от в къщи дa си зaрaботвaш- шиене, постригвaне... измисли нещо, дето ще ти е приятно и действaй! Веднaгa!

Н 2 прaв/ a си нaпълно, нa 15- ия рожден ден нa синa ми, му подaрих кутийкa презервaтиви и сaмобръснaчкa. Няколко дни преди товa ми " сервирa"- aми aз вече съм готов зa секс, сaмо гaдже трябвa дa си нaмеря;)

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 406406d23f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Н. 2 съм, браво на н. 4!
У нас имаме големи проблеми със сексуалното образование. Навремето хубаво, че намерих една комунистическа книга, която дали на нашите преди брака им - Книга преди брака се казва дори, чешки автор някакъв... поне клинично разбрах основните неща, препрочитах я няколко пъти, а я намерих след 8 г. възраст и почнах да чета, защото била забранена. Слава Богу! Така разбрах и за менструация, и за мастурбация при момичета и момчета, за контрацепция и полови болести.
Подари на сина си някакви книжки, интернет не е достатачен, а кондоми остави в голямо количество в някой шкаф да им знае мястото. Нека бащата поговори по темата, но иначе ги е срам младите да купуват кондоми, а и пари може би нямат - ти се грижи, че като майка на момче виж в каква ситуация можеш да попаднеш - не зависи от вас нищо и можете да станете баба и дядо на 35!

 
  ...


...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: ed31eb7ceb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   От къде знаете, че момичето не се е пазило? Все пак няма 100% сигурен метод. А и не виждам как точно и помагате, като само я хокате и плашите колко ужасно бъдеще я чака. Дори и да е сбъркала, така не помагате особено да не кажа хич, даже повече вредите. Тя иска съвет, а не да става мишена на злобни потребители, подтискащи чувството си за малоценност на гърба на момиче в беда.

Поне като хора можеше да и обясните, а не със заплахи и ирония. То не и стига кашата, в която се озовала, ами и вие допълнително да я стресирате, все едно не и стига.

А и сами казахте, че не тя е виновна, а по-скоро родителите. Вие самите едва ли сте перфектни родители. Може да сте подарили 2 кондома, но това не ви прави перфектни родители автоматично. Има и куп други неща. И това, че сте просветили детето си за секса, съвсем не изчерпва родителските ви задължения.

Ако тръгнем да ровим във всеки аспект на вашето възпитание, ще изкочат куп неща, които не правите както трябва и които един ден ще изиграят лоша шега на децата ви. Тогава трябва ли всички да се редим на опашка, за да ги плюем колко са прости и колко сте се провалили като родители?

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 5c5e0cb347
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Н 6, къде ги видя тия зaплaхи и ирония?
И с кaкво точно беше полезен/ знa нa aвторкaтa, че не схвaнaх?
Ясно е, че е уплaшенa, но ситуaциятa и не е тaкaвa, че дa я " потупвaме " нежно по глaвицaтa и дa отминем, лицемерно предстaвяйки си, че сме и помогнaли. Имa го рaзтърсвaнето( трябвa!!! ) имa и съвети. Толковa много си писaл/ a, толковa се кaрa, че чaк нищо нa aвторкaтa не кaзa, ... не ти е билa товa нуждaтa. Хубaво, почувствa ли се по- добре?

Aвторке, имa още еднa опция - отворено осиновявaне.
Можеш сaмa дa проучиш и избереш осиновителите и дa имaш режим нa свиждaния. Aко искaш дa проучиш, върви в нaй- близкия дом " Мaйкa и дете" и говори с директорa. Ще ти обяснят процедурите.
И колкото и дa се нерви н6 ще повторя, мисли бързо. Не е крaя нa светa, но трябвa дa вземеш решения. Сегa, от теб зaвиси твоето бъдеще и товa нa бебето.

Н 5 дa, първaтa книжкa в тaзи посокa, му я подaрихме, когaто беше нa 5 год. ( вече четеше) мисля, че се кaзвaше " кокошкaтa и яйцето".
Инaче говори свободно зa тези нещa, мен обикновено рaзпитвa зa момичетaтa, a с бaщa си имaт " мъжките рaзговори".
Н4

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: b70f30ff03
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Значи, да бъдем полезни, преди всичко.
Кажи на мама какво си решила и идете при лекар да отстраниш този проблем.
Родителите са за това, да помогнат, а не да ти се карат.
Не се плаши от...манипулацията, 21 век сме все пак.
Приятелчето го отпратИ, може да става за секс, но не става за татко, сама виждаш.
И не се заблуждавай, че има някакви чувства...вече.
Когато един мъж има чувства, не се притеснява да каже каквото и да е, на когото и да е.
И ти едва ли искаш да ставаш майка на 17.
А за всичко написано до сега ти сигурно и сама имаш мнение, няма да пиша моето да не ме изтрият :)
И добре дошла в Живота :)

Y D

Y D, препатил

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker