За първия път и след това. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121408)
 Любов и изневяра (29760)
 Секс и интимност (14389)
 Тинейджърски (21908)
 Семейство (6483)
 Здраве (9611)
 Спорт и красота (4707)
 На работното място (3189)
 Образование (7312)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1739)
 Други (18583)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

За първия път и след това.
преди: 9 години, 10 месеца, прочетена 1552 пъти
Пиша тази тема, не за да поискам съвет, а по скоро за да споделя и прочета чужди мнения. На 16 г. съм и може би ще си кажете че съм някоя загоряла пикла или леко момиче, но наистина имам различна, може би странна представа за първия път и след това. Не, не съм го правила все още, но това е друг въпрос. И така, от къде да започна..

Първо да кажа че си имам гадже, но нямам кой знае какви чувства към него. Да, ценя го и не го използвам, но ако в момента ми се обади и ми каже че иска да скъсаме, няма да се разчуствам особено. Не е първият ми случай и сигурно няма да е последния. Просто не приемам момчетата много на сериозно, аз самата не съм сериозна. Училището е отделно, разбира се. Както и да е.
Повечето момичета си представят първия път с много важен за тях човек, когото ценят, обичат и му имат доверие. Представят си го на някакво романтично място, където навсякъде ще има рози и момчето ще бъде внимателно и ще ги целува нежно и след това ще се гушкат и ще останат дълго време заедно. Не и аз!
Аз искам първият ми път да бъде със здрав и хубав секс, да изпитам максимално удоволствие и да ми останат хубави и нереално откачени спомени. Искам да познавам момчето и да му имам доверие, но не да сме обвързани. Просто да можем и с поглед да се разбираме. Една сродна душа, която да знае точно какво искам и веднага да може да ми го даде. Не искам никакви романтични и лигави подаръци, никакви украшения, никакви джунджурийки. Но не искам и да се държи с мен, като с боклук или пък да съм му като кученце. Искам да се държи на ниво и да не се хвали пред приятелите си, нито пък да се държи прекалено перверзно на публични места. Да идва веднага щом го повикам и да е готов всеки момент да сбъдва всяка моя фантазия. Просто да идва, да ме взима където и да съм, да ме кара до някое хубаво местенце, да си направим кефа и после да ме връща. Искам да ме уважава, но не и да се влюби в мен, че може да стане и кофти накрая. Може да се вижда с други момичета, да ми споделя, да си говорим за какво ли не. Нещо като "приятели с есктри", но не само да се гаври с мен. Да бъде свестен, симпатичен, висок и стегнат, да има опит, но и да не е прекалено стар (19-23 г. ).
Не знам до колко това ще се сбъдне, но ще ми бъде много приятно да изживея един такъв момент. Дано не ме разберете погрешно и моля ви без негативни и обидни коментари.
Поздрави!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 10 месеца
hash: 851a034d37
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Хаха мн филми гледаш. Той да не се влюбел?! Ами ако ти се влюбиш......

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 1501eead55
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ако го направиш с някой, в когото си влюбена, няма ли да е по-добре?

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 1501eead55
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Ако го направиш с някой, в когото си влюбена, няма ли да е по-добре?

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 65600b251f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Номер 2, не, ако го направи с някой, в когото е влюбена, няма да й е по-добре, защота рано или късно ще се разделят и ще е наранена.

Авторке, и аз винаги съм си представяла първия ми път с най-добрия ми приятел. Мисля че това имаш предвид.

Всеки са има различна представа за първият път и важното е да бъде такъв, какъвто ти си го представяш и на теб да ти хареса.

А не да правиш секс според представите на другите, защото те си мислят че тяхната представа е най-правилната и че може да се приложи на всички.

Тя баба ти Пенка от съседния вход сигурно мисли, че ще е най-добре да го направиш с мъжа си в първата брачна нощ, а братовчедка ти Жулиета, романтичката, те съветва да се пазиш за любовта на живота си, който преди това да ти е доказал хиляда пъти с думи и дела колко много те обича и да го направите бавно и нежно на лунна светлина и запалени свещи...

А ти на тях ли ще угаждаш или на себе си? Това си е твоят първи път, направи го както ти го усещаш. Това е правилният начин за теб, за другите може и да не е, няма универсална формула все пак.

Пожелавам ти първият ти път да е точно какъв, какъвто ти си го представяш.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 5a6569ce6e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Разбрах кво искаш, обаче не разбрах какъв смисъла на историята. Ние трябва да ти издирим любовник ли, кво ?!

 
  ...


...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 25cb9e94c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Съгласна съм с номер 6. Всеки си има проблемите, пък сега и някаква безсмислена, излишна тема... Всеки си има мечтите, ако сме достатъчно упорити - те стават реалност. ;)

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 23ed4f4356
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   искаш връзка friends with benefits, но внимавай какво си пожелаваш, и аз исках, имам, влюбих се и нататък няма значение... friends with benefits never works

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 63045ee2c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   И аз на твоята възраст исках да си имам приятелка просто за секс, но жа жалост и до ден днешен вече на 25 не се случи :(

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker