Връзка от разстояние - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121301)
 Любов и изневяра (29736)
 Секс и интимност (14373)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Връзка от разстояние
преди: 9 години, 10 месеца, прочетена 1471 пъти
Здравейте, аз съм момче на 16 години, от София. Преди около 2 седмици се запознах с едно момиче, което е на 15, но е от Варна. Започнахме да си пишем, ден-два и така докато още на 5-ия ден се влюбих в нея и тя в мен, без да се колебая и признах за чувствата си към нея, а след това и тя. Писахме си доста, и така няколко дни.. но точно след 3 дни, аз и предложих да тръгнем и тя естествено ми отвърна с "да" (тръгнахме на 8-ми август, 2014 година и все още сме заедно), и така и до днес все още я обичам, всъщност много я обичам! За тези 25 дни се опознахме доста добре, всъщност мисля че никога не съм срещал такова момиче през живота си. Влюбвал съм се много пъти-да, но никога не съм обичал така лудо и истински друга, тя просто ме промени, показа ми найстина какво е да обичаш, макар и да е на 500 км от мен... всеки ден ми казва и ми показва че ме обича. Всеки ден, всяка секунда ме прави щастлив, всъщност откакто тръгнахме не е спирала да ме прави щастлив. Най-интересното е че и двамата харесваме един и също отбор, а и тя обожава футбола, толкова колкото аз. (пиша малко странно и объркано, но когато пиша за нея и съм някак притеснен за което се извинявам), и така аз също и показвам колко много означава тя за мен всъщност, колко много я обичам и честно казано, съдбата ни събра! Не знам какво бих правил без нея, тя е всичко за което съм мечтал, не мога да живея без нея просто и ме боли. Ще кажете че за 25 дни много бързо съм се влюбил и да прави сте, просто и аз не знам какво стана.. просто се влюбих... и така онзи ден започнахме да си пишем и аз я попитах "винаги ли ще ме обичаш? " (глупав въпрос) и тя ми отвърна това от което се боях.. "не зависи от мен". Въпреки че съм и обещал, че ще отида до Варна за да се видим, с надеждата че ще ме чака... и така след това което ми каза "не зависи от мен" - просто не спирам да мисля за тези думи, страх ме е че ще спре да ме обича, че няма да ме чака, че може и да хареса друг, че може чувствата и към мен да изчезнат.. знам ли.. но не мога да си представя бъдещето без нея! Моля ви кажете какво да правя.. : )

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 10 месеца
hash: b1ced5216b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Хей, от личен опит знам за какво говориш. Момиче съм и дори в момента вече от 2 месеца имам връзка с момче, което е на 200км от мен.. Трудно е наистина. И той ме е питал същия въпрос много пъти и аз винаги отговарям неточно , просто защото се боя да не го излъжа.. Момичетата повече мислят преди да отговорят нещо толкова важно и не е искала да те подведе, затова ти го е казала. Бъдете щастливи сега и се опознавайте! Онлайн връзките не са чак толкова скучни, но внимавай да не си създадеш грешка представа за нея. Успех! :)

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: fb1bf7212a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Отиди при нея и се вижте, това е най-доброто което можеш да направиш. Аз имам приятелка от година и половина и ние сме от разстояние също, само че е 230 км. Аз се влюбих на 4-тия ден след като почнахме да си пишем, и се видяхме след 4 месеца (просто нямах възможност). Като се видяхме и на живо, тя напълно покри очакванията ми. Важен е прехода от виртуалното към реалното. Просто бъде естествен, защото ако в реалния живот се държиш по друг начин тя веднага ще разбере. Опознайте се добре, нагаждайте се един към друг. А относно това дали ще си намери друг, казала е "не зависи от мен" тоест, че зависи от теб. Спечели я и на живо и ще е твоя. Успех ви желая. :)
момче на 19

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: fac2fc8c7e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Срещнете се на живо...това по интернет е изкуствена любов ако изобщо може да се нарече любов. Бъдете гаджета на живо само...иначе е безсмислено

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 8670c0b900
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Възможно е да се влюбиш през интернет. А това че не зависи от нея, означава че зависи от теб, как се държиш и тн.
Аз примерно от 6 години си пиша с едно момиче от Уганда.
Сега очаквам по празниците ще замина при нея за първи път и много съм развълнуван.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: ce34d43f1d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Страхотно! Кога е сватбата? :)

 
  ...


...
преди: 9 години, 1 месец
hash: 1209d62edf
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Тя ти изневерява, пич. Не искам да звуча груба, но и аз доскоро имах връзка с момче от разстояние и той ми се доказваше много, виждахме се, ама накрая се оказа, че изневерява, такива връзки бъдеще нямат, е може и да имат, но накрая или ти ще й изневериш или тя на теб, а ти като мен ще си се залъгваш сам.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker