На 18 съм и се чувствам като малко изгубено дете! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14308)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

На 18 съм и се чувствам като малко изгубено дете!
преди: 14 години, 1 месец, прочетена 5520 пъти
Здравейте на всички натоварващи се с чуждите проблеми. Нямам точно определен проблем, но психически не се чувствам добре ..

От 15 минути гледам чертичката как мига и не знам как да опиша какво чувствам и изобщо чувствам ли нещо. Хора изцяло се промених в последните няколко години, не знам дали е от това, че имах проблеми в семейството или липсата на "дружки".

Отдавна карам пас .. без Приятели, без гадже, да не говорим дори, че не съм имала сериозен приятел и то не защото не съм имала възможност, а просто защото любовта не е за мен .. натоварват ме някак си тия любовни трепети.

Повечето момичета като че ли странят от мен, защото не съм от типа "кукла барби" и не мога да се превъзнасям, не мога да мисля едно, а да говоря друго .. докато те могат. Не подръжавам на чалга "иконите", затова повечето не ме харесват и затова никога не съм имала "най-добра приятелка".

Все ми беше едно дали ще имам гадже, но на 18 съм мамка му нещо липсва в живота ми .. Вече започнах да се чудя дали е това? Отделно самата аз .. като характер страшно много се промених. Преди слушах всякаква музика, включително и чалга, но някак си ми писна, омръзна ми и минах от другата страна, просто за да видя какво е.

Започнах да слушам рок, това повлия и на стила ми на обличане от части, но не съм от най-тежките случай. Обаче повечето ПОЗНАТИ виждат промяната и не ме харесват такава, а на мен пък мноооого ми харесва.

Има едно момиче в квартала и тя е самотна птица като мен, разбира ме се, но тя някак си ме задушава, постоянно смс-си,звъни ми .. абе чудо е!
Ако не излизам, защо няма да илизам. Или ако кажа,ч е не ми се излиза.. "Не е вярно ще излезеш по-късно, но не искаш с мен." Постоянно ми държи сметка къде съм ,с кого съм, какво правя, защо го правя пък в крайна сметка аз съм си в нас ..

Родителите ми са с едни остарели разбирания и с тях не мога да поговоря. И те постоянно ми държат сметка ..
Какво трябва да направя,ч е като кажа нещо, да се чуе и моята гледна точка .. все едно като кажа НЕ! значи да е НЕ! А не да викам и пак никой да не ме чува.

Започвам тотално да изтрещявам, не мога да проведа един нормален разговор с някой .. Явно проблема е в мен, но не мога да го открия. Понякога искам да отида някъде, където не познавам никой и просто да си правя каквото си искам, а не постоянно да спазвам правила! Имам чувството, че съм в някакви окови и толкова вече ми е писнало, че ще ги счупя и всичко ще отиде подяволите.

Как да подредя живота си, мислите си, как да спра да обръщам внимание на простотията заобикаляща ме от всички страни?!

Знам,че момичетата на моите години какви ли не работи са правили от секс за пари до аборти и разни други .. Радвам се,ч е поне акъл имам, в това отношение поне съм щастливка!!!
Но все пак .. на 18 съм и се чувствам като малко изгубено дете!
;(

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 1 месец
hash: 8c982d59a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

1.   Започни да твориш нещо,ако моежеш да рисуваш-рисувай ...

 
  ...
преди: 14 години, 1 месец
hash: 6b5f29d48f
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

2.   Спри да слушаш депресираща музика преди всичко, защото музиката влиае много на чувствата. Излизай на разходки, може и сама щом другите те подтискат, аз примерно излизам да тичам, защото пнякога и аз се чувствам по същия начин, намери нещо да те разсейва - аз примерно когато се чувствам много зле играя тенис, по скоро бия топката с рактетата защото няма с кой да играя, нооо помага ии също така пиша разни историйки може би защото имам голямо въображение, но има изход от твойта ситуация

 
  ...
преди: 14 години, 1 месец
hash: 667dd93ca5
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

3.   Аз съм почти на 16 и в момента също водя пасивен, лишен от забавления живот. Нищо не ми е интересно - дори спортът понякога е скучен (изключая дългите бягания на непознати места). Налегнали са ме колебания, че докато уж уча и спортувам (т.е. правя полезни за мен неща), губя много, ама много! Откога не съм ходила на кафета, откога не съм имала гаджета! И всичко това е защото не попадам на правилните хора, хем съм в голям град. Не намирам интелигентни такива, попадам само на глупаци и се влюбвам в тях на всичкото отгоре.

Искам и аз да живея интересно, да имам какво да разказвам и при спомена на което да се изчервявам или засмивам.

Според мен контактите ти с другата "самотна птица" няма да ти свършат работа, така че ги преустанови.
Бих ти дала няколко съвета. Като за начало, потърси умни хора в гимназията, където учиш. Намери си ново хоби - спорт, изкуство. Депресиращата музика не върши работа.
Търси интелигентните.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 1 месец
hash: bbdef22f1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

4.   На 19 съм - момче горе-долу в същото положение.
Само че аз почнах да правя неща на своя глава.Общо взето не обсъждам действията си с никого.Родители - не.Приятели - нямам такива.

Все пак още не съм почнал да сменям стила си както ти правиш..Иначе и аз чувствам, че като че ли не мога да говоря нормално с никого защото не се вписвам в обстановката някакси.И по-лошото е че винаги търся вина у себе си..

 
  ...
преди: 14 години, 1 месец
hash: f9047e5367
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Имаш ли скайп? Ако искаш ми пиши, за да си поговорим нормално. Моят е minkata94. Винаги можеш да пишеш, когато имаш нужда да си поговориш с някой! ;]

 
  ...


...
преди: 14 години, 1 месец
hash: cf4496f4b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

6.   Аз съм момче и мисля , че от части съм изпадал в твоята ситуация и съм разбрал , че ако сам не си помогнеш , няма кой друг да ти помогне ! Започни да излизаш , макар и сама , просто не трябва да си депресирана .. и нещо друго кажи на това момиче , с което излизаш какво чувстваш и , че това нейно държание не ти харесва.. Бъди откровенна с нея
И недей се затваря в себе си , бъди уверена! Ако искаш можеш да ми пишеш на имейл-а нямам нищо против да общуваме

sex_in_the_sea@abv.bg

 
  ... горе^
преди: 14 години, 1 месец
hash: faf1ec06ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

7.   Какъв ти е проблема - че очакваш прекалено много, а не го заслужаваш.

 
  ...
преди: 14 години, 1 месец
hash: 99cb9adcd9
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

8.   От авторката: След като всички са ми били шута без причина,дали според теб очаквам прекалено много от някой си?!

 
  ...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 1160ecb13f
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

9.   Според мен се Чувстваш така защото нямаш цел в живота тая възраст е много решителна сега е времето да покажеш коя си и на какво си способна защото вече си на 18 и си пълноправен гражданин , можеш да взимаш решения самостоятелно, да живееш самостоятелно, и най - важното , родителите ти немогат вече да те контролират именно защото си вече пълнолетна, естествено могат да ти дават съвети и такива неща но нищо повече, нямат право да ти казват кога да се прибираш е тем подобни. Трябва да решиш какво да правиш с живота си, да си поставош цел и да я следваш.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 0801a1e9e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

10.   Аз пък мисля, че хобито е много добра идея. Дори да се провалиш един два пъти в нещо - не се отказвай! Живота понякога е много гаден, знам го от личен опит. Преместих се в Канада по средата на 8-ми клас... всичко на ново, незнаех английски, нямах приятели.. Но изведнъж всичко се нарежда и си казваш: "Аз успях!". Важното е да не се предаваш, когато най-много искаш. И ако другите те "подритват", подритвай ги и ти! Не си длъжна да ги търпиш. И не очаквай много от които и да било - това ще е най-голямата ти грешка. Е, стига толкова съм ти давала акъл.. Надявам се всичко да премине и да намериш някои, без които неможеш да живееш. :]

 
  ...

...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: dabf1cfe93
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

11.   може би всеки минава през подобен етап......разбираш че си човек.....а на вън светът е динамичен и изпълнен с врати , за които нямаш ключ....следователно затваряш вратата към себе си или нещо такова.......аз съм минавам през един такъв етап...също си нямам приятел...но пък имам приятели , с които излизам и въпреки това не се чувствам задоволена от това което съм.....понякога се чудя..ама съвсем сериозно какво правя тук..защо съм човек..каква ми е мисията и т.н. и съм малко изгубена в момента...но сигурна съм нещо ще изникне и ще знам какво да правя с живота си и т.н.......пиши ми на скайп
ако искаш...ще се радвам да споделиш

((( момиче съм на 17 )))

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: b577a78782
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

13.   Според мен това е първо от възрастта, сега се изграждаш като личност. И точно може би тогава, когато започваш да осъзнаваш, че животът изцяло започва да зависи от теб, някак си се чувстваш малко объркан(а). Докато има кой да мисли за теб и да те насочва не е така. Като добавим и голямата пропаст м/у хората напоследък те кара да се чувстваш още по чужд и неразбран(не чут). Това за съжаление според мен ще се среща все повече поради средата която живеем. Да не те отчайвам, но винаги когато човек спира и се замисля изобщо на къде върви, какво се случва около него е признак, че човешкото у него е живо и има връзка със себе си! Лошо е когато човек се изгуби и заприлича на поредната лутаща се сянка, като зъбче от голямато колело(живот) и няма пак кой да те насочи. Точно поради тази причина хората според мен до голяма степен са така изнервени. Защото се чувстат прашинки не чути, колко му трябва човек да е щаслив... ? А на едно дете... ? Но когато липсва истинска комуникация - разбиране, всичко става като маса от празни и бездушни думи. Малко се поотвлякох, но исках да пиша за да знаеш че не си само Ти... :)! От някъде съм чул и ми направи впечатление израза:" Добрите решения идват от натрупан опит, натрупания опит идва с не много добри взети решения" :). Дерзай учи се опитвай от всичко което ти е интересно, но с мярка вътрешния Ти глас сам ще ти подскаже и знай, че без да се опариш само Ти, без съвети на който и да е, няма да научиш нищо и цял живот ще си като муха без глава! Нека оставим страха някъде, бъдещето и миналото също те сами се грижат за себе си. :)

 
  ... горе^
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 393eda93ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

14.   Човешката душа е бездънна бездна и само безкрайната Божия Любов може да я запълни.

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 9af93bab11
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Много, много мъдро уважаеми, ном. 14 !!!


от една таква-онакава

 
  ...
преди: 3 години, 1 ден
hash: bb7ee30f6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Чудя се какво ли е станало с авторката сега?
След толкова много време през какви ли добри и лоши неща е минала?

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker