Не знам как още съм жива - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121310)
 Любов и изневяра (29737)
 Секс и интимност (14377)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18558)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Не знам как още съм жива
преди: 9 години, 9 месеца, прочетена 1292 пъти
Здравейте. Аз съм момиче на 17 години. До миналата година тренирах бокс. Всеки път след мач се прибирах с контузии. Не знам как е възможно... Веднъж, на един мач ме удариха и ми счупиха носа. Щом отидохме в болницата доктора ми каза, , Хубавко момиче си, защо се занимаваш с такива неща? Някои ден ще те убият''. Никога не се бях замисляла за този вариант. На следващия ден бях на училище. Всички ми гледаха странно... Все едно съм от друга планета. След време, щом носът ми зарасна поисках отново да тръгна на тренировки, но баща ми каза, , Ако пак ти счупят нещо, никога повече няма да те пусна на тренировки''. Изпаднах в ужас... Тренирах, тренирах и пак тренирах... И какво постигнах? Нищо. Едно голямо кръгло нищо. Баща ми беше казал на треньорът да не ме пуска пак да се бия. Аз настоявах, но не ми позволяваха. И сега тренирам, но не е същото... Изгубих тръпката... Вече не чувствах нищо към бокса.. А преди го обичах... И страстта ми се изпари... Само заради един счупен нос вече не ми позволяваха да се бия. Боксът беше моят живот. Моето бъдеще. Моята страст...
Това е моята история...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 9 месеца
hash: 734289cc20
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Страстите и желанията се променят. И аз изгубих любовта си към нещо , с което се занимавах 7 години, а си мислех, че ще ми е до живот.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 4670bc0814
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не трябва да се отдаваш изцяло на нещо, защото не знаеш какво ще последва. На 17 си. Имаш достааатъчно време. Пробвай нови неща. Различна музика, някой сериал, купи си книга или пък нови обувки. Ще намериш нова страст. Живота ти не свършва тук. :)

Весела

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 547d6e6a23
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   наистина боксът трудно може да се нарече женски спорт. както си забелязала, травмите са неизбежни, а някои са сериозни, като счупването напеимер. не забравяй, че тялото ти е само едно и ще ти трябва цял живот, а не само докато тренираш. все пак активният спорт е до към 25, маскимум 30 години. тренирай, но не си разбивай здравето, то не се връща.
защо не минеш на някой по-малко травмиращ спорт, има толкова стилове от карате и всякакви бойни изкуства? доколкото ми е известно, женският спаринг е безконтактен дори в твърдите стилове като киокушинкай, така че там вероятността да ти счупят нещо е доста малка. не че няма травми от разтежения, усуквания и др., но това го има при много спортове, не само бойните (това го пиша от личен опит). ако обясниш това на баща си, вероятно ще е по-склонен да те пусне да участваш в спаринг.
и не поставяй знак за равенство между бокса и живота си, животът е много повече от тренировки и битки ;-) тепърва ти предстои да го откриваш :-)
Ж43

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 8fc684f235
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Спри да тренираш и не си помисляй да се биеш , че ако те смачкат какво правиш?? пак в болница ли ще ходиш ? Тренирах бокс преди време , но желанието ми да играя беше 0 , защото всичко беше едно и също , а тренъора искаше да ме задържи , но аз си знаех , че ако играя някой ден може да ме пребие някой . След като знаеш какво ще стане спри да играеш бокс и си намери друго занимание . ~~~kalimera~~~

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker