Моите планове :) - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121292)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14372)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9604)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18553)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Моите планове :)
преди: 9 години, 9 месеца, прочетена 1417 пъти
Здравейте!

Това е моята история и моите планове:

Аз съм момче на 18 години от София занимаващо се с музика. Догодина ще съм абитуриент и чакам с нетърпение да завърша училище и да напусна България. Всички знаем, че изкуството в нашата държава изобщо не е на почит. Това е една от основните причини поради която не искам да стоя тук. Възможностите които се предлагат тук особено с музика са или да стана някой чалгар или някой подобен на "Криско" което никога не бих си причинил. Знам от познати (с които за жалост не поддържам вече връзка), че в държави като Англия/Америка шансовете за да постигне човек нещо с музика са доста по-големи отколкото тук. Само като се замисля колко световно известни музиканти и певци са тръгнали от там се вдъхновявам изключително много.

Плановете ми след като завърша са да замина по най-бързия начин за UK/USA. Проблемът обаче е, че до колкото ми е известно всички университети са доста скъпи. Ще ми се наложи да поработя година - две за да мога да заделя някакви пари за университет и живеене. Знам, че ще ми е много трудно и знам, че никъде не е както във филмите, но аз съм си поставил огромна цел която ще следвам до последно. Главната ми идея е да замина за Америка, но съм чувал че заминаването за там от Англия е доста по-лесно от колкото от тук, според вас така ли е? Какво мислите за моите планове? Знам, че цялата тази работа с Визите за Америка е много сложна работа и е 50/50 но смятам, че ако първо замина за Англия също ще ми е по-добре отколкото тук. Честно казано от малък още съм си фен на USA и мечтата ми е да успея там, но както казах по-горе доста музиканти са тръгнали и от UK. Мислите ли, че е по-добре да започна от някоя държава в ЕС или направо да стрелям право в целта (USA)? Също така ако се пробвам да си изкарам работна виза за там като какъв ще мога да работя? Четох доста, че визи се дават само когато кандидатстваш за конкретна работа и с уреден работодател, но аз освен музика друг занаят нямам. Това значи ли, че шансовете ми да замина за работа например като продавач в хранителни стоки са нулеви? Наистина цялата тази работа изглежда доста сложна и почти невъзможна, но аз съм готов на всичко. Бих се радвал да чуя вашите съвети, мнения, насоки. Благодаря предварително.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 9 месеца
hash: 980494b52c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Като си некадърен България ще ти е виновна много ясно.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 5bfa36ba98
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз пък се замислих и си казах как можеш да преуспееш в Америка след като там имат цели градове създадени за киноиндустрията и вероятността да станеш популярен в конкуренцията там е нищожен. За разлика от България, където конкуренция може и да няма.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 675c23de20
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Номер 1 сега за какво обиждаш, човека иска съвет, за да продължи напред, а не да мизерства в България.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 530a0d2326
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Номер 1 от такива като теб много се дразня >. < Щом момчето има цели за които мечтае от много време, защо да не ги постигне ако наистина се труди над това.

Към автора- предполагам си добре с английския език щом желаеш да отидеш в Америка. Ако искаш да спестиш пари може през лятото да работиш някъде, особено в заведения и ресторанти където ходят много хора през летния сезон, ако ти се отдава. Дано постигнеш желаното, което по принцип не е лесно за постигане но ако човек наистина го желае и работи над целта си, може да я постигне.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: c82ff8f79e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   До 1 момчето не е виновно, че ние имаме такава музика, която смятам за лоша. Както професор Вучков каза ''ние имаме два вида музика - интелигентна и просташка при нас е второто '' /извинете, че се отдалечих от темата/ Авторе препоръчвам ти да търсиш информация за работа, места в, който ще се живее и учи нормално, а после дано успееш да станеш известен. Мечтите и целите са 1 цяло и не бива да ги губим, защото те са смисъла на нашия живот. ~~~B. G. T. E. A. M~~~

 
  ...


...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: ccdecaa577
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Здравей! Виждам, че темата е малко старичка, но като колега не можах да не се включа. Хубаво е, че си избрал да заминеш да учиш в чужбина, защото тука не си струва образованието с музика, много е жалка картинката.....Аз завърших консерваторията в София и това беше пълна глупост и на 3-тата година започнах да съжалявам , че съм там...Както и да е....Най-добре емигрирай сега, докато ти е време, че после може и да стане твърде късно.Поработи първо някъде в чужбина, ако можеш с музика за година 2, събери си парички и заминавай да учиш. От там нататък може да ти се случат нещата. Успех пожелавам!
Поздрави!
Съни

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker