Куц ден куца работа - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121558)
 Любов и изневяра (29809)
 Секс и интимност (14409)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6489)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4714)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18618)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Куц ден куца работа
преди: 9 години, 9 месеца, прочетена 1747 пъти
Здравейте... Лош ден лоша оценка и още нещо... Днес загубихме внезапно близък съученик.. Мисля че по математика се провалих тотално.. Госпожата бе изумена колко е паднал успехът ни като цяло на класа.. Чувствам се обезверен от мисълта че ще ми търси точки за 3-ка... Страхувам се да кажа на родителите си... страхувам се от това че стана едно материалистче... Страхувам се че трябва да поддържам едно ниво а аз просто не мога... , Страхувам се от новото... Стахувам се че ще съм пропадняк в този живот.. Мисля че ме е страх от всичките тези формули сметки и нови неща които са над мен и че са за просто други хора от друга черга... Успеха пада входни нива мъка, 4 география, 5 български, математика.. :/ Език що годе немски разбирам, английски поддържам до някаква измислена от мен степен. Началото винаги съм тръгвал с мн. добър среден успех, но тази година нямам 6 още по никой предмет... Чувствам се зле, по физическо съм замислен отпуснат и не ми се занимава с бягане и скачане, докато се давя в собствената си посредственост и мизерия... Тъжно ми е :-( Начало на годината отпуснат ще кажете все пак така и така... Мисля да се задействам да покажа какво мога или да мисля докога да прикривам лошият старт от нашите.... Съвет или просто мърморене или оплакване както искайте ми отговаряйте мисля че нямам хората да разберат какъв подход да се вземе.. Скапвам се от притеснение, защото оценките показват резултатът който си постигнал или мързелът.. Иска ми се някого да ме набие и да ми се накара, защото явно така един човек влиза в пътя.. Нямам идея как да завърша това 'нещо'... Нямам идея... Мисля да не губя време вчакане на вашите размишления упреци или малко надежда или някакво друго послание на всеки един от моят ваите характери.. Да видим... Може би в края на годинта ще видим какво ще стане и как ще се чувствам от тези 'неща' плод на нашата мисъл... Много не съм написал но нека някой да почувства всичките тези изпитания възходове и падежи които ми предстоят в следващите 2 години... Ехх

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 9 месеца
hash: f92ea1c608
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Това че си изкарал някакви ниски оценки не те прави пропаднал, а че искаш да са по-високи не те прави материалист. Това кой си и какъв си ще се докаже с времето, не са критерий за това оценки от училище. Малко повече оптимист бъди, това е най-хубавата възраст на която си. Като четох темата си те представих как седиш и мислиш. Имаш дарба за писане. Хареса ми темата.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 47f6c87354
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Първо се успокой! Годината сега започва имаш много време да оправиш оценките. Освен това всеки е имал по някоя двойка, пък това не означава, че сме пропаднали и от нас нищо не е излязло. Да, майка ми изобщо не беше във възторг от моите математически способности, ама понапънах се малко и завърших, а другите ми оценки компенсираха 4 по математика и накрая завърших гимназия с 5 и нещо и си ме приеха в университета без проблем, нищо че по математика бях пълна трагедия. Така, че не се депресирай, ами се опитай да си намериш някакво занимание, което да ти върне желанието за живот, а после като ти се пооправи настроението, седни да поучиш и бързо ще оправиш успеха. Ще се справиш, няма страшно! Малко хора ще си го признаят, ама една двойка не е края на света! Дори и да ти изглежда така. :))
Успех!

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: dd5bdb3a39
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Честно да ти кажа, направо си ми смешен. Оценките от входните нямат никакво значение. Не се взимат под голямо внимание, когато се оформят крайните оценки. Една 2-ка и айдее света свърши. Я се стегни! Остава и да се разцивриш. В един клас само 2-ма, 3-ма разбират математиката. Другите дори не знаят, какво не знаят.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: e705ae7bfa
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Абе мен, какво си се шашардисал токова? Мислиш, че всички не сме минали по твоя път ли? Спомням си и притесненията и безнадеждността в мислите, а то какво стана накрая - завършихме си всичко, кандидатствахме, изкарахме и сега сме кой финансист, кой IT-специалист, кой научен работник... Само тези, които посегнаха към чашката и към дрогата пропаднаха в известен смисъл, ама никой няма умрял още де... Така че определено недей да посягаш към тези неща, а за останалото - малко повече упоритост и... това е много лошо дето искаш някой друг да те набие, за да се стегнеш! Човек не се ли научи да се менажира и да се юрка сам, друг трудно може да го направи вместо него...

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 7313d7e7be
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   И аз се страхувам, първа година съм студентка и нещата са... зле както очаквах. И мен ме е страх и мразя новото, не искам да вървя напред и да гледам напред, мразя живота и искам да ме няма.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker