Мразя физическо - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121257)
 Любов и изневяра (29725)
 Секс и интимност (14366)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9601)
 Спорт и красота (4702)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18543)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Мразя физическо
преди: 9 години, 8 месеца, прочетена 3248 пъти
Здравейте. Аз съм на 13 години - 7 клас и имам един проблем. Всеки вторник и четвъртък имаме физическо. Винаги стоя на тръни госпожата да не каже "Ще играете волейбол, но преди това имаме малко работа до лекарския кабинет". Тогава ми става лошо и очите ми се пълнят със сълзи. Мисля, че съм най-дебелият човек на Земята. Висока съм 168 съм и тежа около 73 килограма. Много ме е срам от себе си. Не знам какво да направя. Пия бъз на зрънца. Пазих диети, не ядях, но не става толкова лесно. Искам да сваля поне 6-7 килограма, но не знам как. Моля ви помогнете ми.
Моля редакторите да публикуват молбата ми!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 8 месеца
hash: 84d3d7ec8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Успокой се. Първо това, за да не си докараш истерии и психози на млади години, още си дете. От последното ще ти кажа и, че все още организма ти се развива, не си най-дебелия човек на света, стига глупости. Но си пълничка защото мразиш физическото. Започни да тичаш в някой парк например, малко, полека, 1 км, 2км, 3 км с почивки, без почивки, но тичай. Бягането в бавно темпо стапя килограми много бързо, прави и упражнения. Не може да очакваш резултати без да се поизпотиш малко

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 0134ecc337
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Щом мразиш физическото (спорта) не очаквай да отслабнеш! Без спорт не се отслабва ;)

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 834f50357e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Срам се нарича да крадеш и да пребиваш хора по поръчка!
Стига се притеснява какво ще мислят хората, ами виж собственото си мнение. Като станеш 40 кила мислиш ли, че всички ще те харесват?
Винаги има/ще има хора, които няма да пускат лайк на всеки.
Всяка година си спомням, че се правиха такива проверки, но на никой не му пукаше колко тежи.
**Sunny Days**

 
  ... горе^
преди: 9 години, 8 месеца
hash: ff3d3976af
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ти си подходящ кандидат за поставяне на стомашен байпас, но си още малка. Като навършиш 18 години тогава.

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: cb19941214
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Ами като мразиш физическото няма как да отслабнеш, мила. С трениране и упоритост.

 
  ...


...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 22462543ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Здравей! А мен питаш ли ме? Четири пъти седмично имаме физическо...
Така. Точно физическото ти помага да отслабваш! Там гориш калории, мазнини и т. н. Когато имаш трябва да се радваш, защото ще знаеш, че точно в този час ти гориш най-много калории! За да отслабнеш НЕ трябва да гладуваш! Яж нормално! Три пъти на ден! Нито повече нито по-малко! Разкарай от менюто си ВСИЧКИ шоколади, вафли, бисквитки, меденки идеалки, прахчета, дюнери, двойни бургери, дюнери с всичко, кубети, чипсове, пуканки, кексчета, брускети и т. н.!!! Яж на ден само по-едно малко шоколадче своге! То не пречи, а всъщност е полезно на ден да се яде по малко шоколад, за предпочитане натурален. За закуска яж две препечени филии с нещо. За обяд никаква вредна храна. За обяд си носи от къщи някакъв плод.. ябълка, грозде праскова и т. н. Вкъщи после може да хапнеш нещо готвено(ако има). Не с лишавай от храна! Не се лишавай но и не прекалявай! За вечеря нещо по-малко... И така да преговорим:Всеки ден трябва да хапваш по 2-3 плода! Трябва на обяд да хапваш нещо сготвено(не твърде мазно и в никакъв случай наденица или кожата на пилето!!! )Но не прекалявай! За вечеря нещо малко, но засищащо и не твърде тежко или мазно!!! Ако обичаш сладко ти е позволено да хапваш по ЕДНО от малките шоколадчета на своге или друга марка.
Това е! Не е много трудно нали! :)Хапвай си добре(не прекалено), не се лишавай(но не прекалявай)и яж много плодове и ЧЕРВЕНИ ЧУШКИ! Заедно с това се движи, когато се прибираш не взимай автобуса, а ходи пеш! Преди училище може да правиш някакви упражнения за загрявка и, ако имате някакъв спортен уред да използваш него.
Това е от мен! Пожелавам ти успех и да отслабнеш с този режим поне 5 кг.! Упех и поздрави!

П. П. Яж само готвено НИКАКВА вредна храна! И пак:ЯЖ НО НЕ ПРЕКАЛЯВАЙ И НЕ СЕ ЛАКОМИ НА ДОРИ ЛЮБИМОТО ТИ НЕЩО! ЯЖ С МЯРКА, НО НЕ СЕ ЛИШАВАЙ!!!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 8 месеца
hash: ae8c4bea36
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Само физическото ще те оправи...
Диетите не работят.. храни се здравословно и спортуваи редовно..
само така ще стане.. c:
Знам че го мразиш но няма друг по-ефективен начин..

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: c26d193657
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Не бива да се срамуваш от това, което си. Ако толкова мразиш физическо, се освободи. Питай личния лекар как става!

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: e7ed78ec52
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Не разбрах каква е темата:Че искаш да отслабнеш или мразиш физическо!?

 
  ... горе^
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 9d03af5e0c
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Не си най-дебелият човек на Земята!
Не се срамувай от тялото си, спортувай!

 
  ...

...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 984a9534d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

11.   Аз не бих обръщал внимание на другите! иначе се консултирай с лекар

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 520c80ec51
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Със сигурност не си най-дебелия човек на Земята! Я се успокой. Погледни го от добрата страна... възползвай се от часа по физическо, за да свалиш малко калории. Между другото, на 13 години трудно се отслабва от собствен опит го знам. Трябва си напън... пробвай да си съставиш режим на хранене и се тегли редовно на кантара. Когато видиш, че си свалила 1-2 кг, ще се нахъсаш още повече да отслабнеш.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 726d878dad
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   И аз мразя физическо. Щото когато бягахме, на мен ми напраиха фал и ми казаха пак дада бягам(50 м) обаче преди това бяха ни карали да бягаме ужасно много и просто место да бягам почнах да вървя щот нямах абсолютно никаква сила(а по принцип бягам адски бързо) и кво стана? мая резултат беше за най много време, щото ми беше отчела втория път а не първия. И знаеш ли ко? Простп си тръгнах... После тъпите ми съученици почнаха да ми се карат нещо( аз по принцип лесно си изпускам нервите) и просто ги отвях. Бях толкова ядосана че един час, който ме заговаряше отнасяше цял ураган. Абе честно да кажа когато вече ми юиме яда се срамувам от себе си. но не го показах. Тъй че... А иначе физическото ме го мразя за това. Винаги съм го мразела, щото вимаги е ставало нещо гадно а госпожите са ужасни. Споко! Покрещи си когато някой те ядоса. Поне при мен никога госпожите нищо не са. ми казвали кат го прая само мълчат хахаха. Тъй че в живота ням да потрябва тоз предмет. Не си осложнявай с това. После само ще съжаляваш.

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 9d03af5e0c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   До №6: Не си прав/а. Не се яде 2-3 пъти на ден, а пет: 3 основни яденета и две междинни. И нали знаеш, че няма как без вредна храна, защото вредното вече е навсякъде?! И има много хора, които спортуват с години, и пак тежат много. Затова генът е важен.
А до Авторката: Не се срамувай, ти си такава, каквато си! Храни се здравословно, спортувай и се чувствай в тялото си!

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 908678abdf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Здравей.. Аз съм 1, 62 и съм 66кг, но не ми личат, защото спортувам. Това което искам да кажа е спортувай. Занимавам се с фитнес и това е от голямо значение за килограмите и визията. Сега не казвам записвай се и ти, но спортувай няма значение какво. Важно е да се движиш и да изразходваш храната. Храни се чисто това е най-важното. Без никакви обработени храни като шоколади, хляб, сладко и т. н надявам се че разбра. Храни се с зеленчуци, месо - само сварено и печено, яйца, млечни продукти в малки количества, риба, овесени ядки, пълнозърнест хляб малко, по 1 най-много 2 плода на ден. Пий много вода... С глад нищо не става, гледай поне 3 пъти на ден да ядеш. Сутрин яйца, на обяд месо и салата и на вечеря риба или извара. Общо взето каквото си избереш, но не прекалявай пак с количествата. За да отслабнеш най-важното е да изразходиш изяденото. Ако ти е трудно да отначало да се откажеш от сладко яж мед да се залъжеш или плодове. 1 седмично можеш да ядеш някоя друга пастичка, но без прекаляване. Можеш да спортуваш и вкъщи пусни си някое клипче от Ютуб с тренировки и давай. Можеш и навън да бягаш или скачай на въже, карай колело и ходи пеш. Най-добре ще е да се запишеш на фитнес и там хем да те наблюдава инструктор и да ти дава съвети. Успех и както си решиш просто давам примери, дано да успееш!

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 65c96d4ef5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Ставай от масата винаги преди да си се наяла. Яж хубава храна, а не разни готови храни, снаксове, масла и не знам още какво от магазина. Храни се разделно! Прочети ако трябва за разделното хранене, защото е много важно. Тъй като при смесването на различни видове храни ти е необходимо различно време за тяхното смилане. СПОРТУВАЙ! Ако го правиш продължително време резултатите ще дойдат! По 1кг на 2 седмици да сваляш ще е голям успех, а аз ти гарантирам, че ако правиш всичко това ще имаш този успех. Със спорта ще ускориш метаболизма, ще се раздвижат червата и ще изхвърляш по-бързо отпадъчния материал от организма си. С разделното хранене ще намалиш времето за смилане на храните и за тяхното усвояване. Логичното ще се случи и след 3 4 месеца ще си се превърнала в това, което желаеш. Но точно тогава идва по-трудната част- да задържиш това постоянство, защото много бързо всичко може да се върне по старому. Успех!

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 1088ea8000
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Много ще ме извиняваш, но ти мразиш спорта и физическото. Как тогава очакваш да отслабнеш? Не става само с диети, защото точно след като ги спреш качваш двойно повече отколкото си свалила.. А ако те е срам да играеш физическо пред съучениците си, направи си план - ако си 2-ра смяна може да ходиш сутрин да тичаш в някой парк или стадион, а ако си първа, можеш вечер. Има начини да отслабнеш, просто иска воля.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker