Моля, дайте съвет -как да постъпя? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Моля, дайте съвет -как да постъпя?
преди: 14 години, 1 месец, прочетена 7880 пъти
Здравейте, на 13 години съм и се чудя в какво да посветя живота си .. Значи много искам да стана известна :D . Сигурно ви звучи като детска мечта, но наистина искам, наистина. Отличничка съм, перфектна съм във всички предмети без математика :D.. Английският доста ми върви и това лято съм решила да се посветя на уроци по Английски .. Казвали са ми, че пея много хубаво, най - хубаво от целия клас и участвам в хор... И, че съм добра в преструвките (т.е. добра актриса) и до скоро участвах в театър и бях най - добра и най - главна даже и от по - големите...

Сега ми остава още една година до кандидатстване в гимназия и се чудя дали да стана архитект, адвокат или нешо подобно в чужбина (вероятно в Лондон или Америка) или да се опитам да пробия, ако не като певица, като млада актриса... Моля ви, кажете казват ми, че имам доста възможности и за модел, но нали като или (ако) стана звезда ще ме снимат като модел ? :D

Дали ако съм известна ще имам фенове или ще ме критикуват, объркана съм ... Много искам мечтите ми да се осъществят и се трудя много за успех и добра фигура, като цяло това винаги си е било важно.. Но и дали ще е гадно постоянно да съм заета и да нямам достатъчно свободно време? Дали ще съжалявам, че съм се възползвала от шанса и съм известна и трябва добре да обмислям всяка моя следваща стъпка? И ще трябва постоянно да се крия ..

Дали да се възползвам от тази възможност или просто да отида в обикновенно училище.. Но няма ли да е Яко да съм богата :D ще помагам и на бедните .. офф не знам помогнете ми :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 1 месец
hash: bc51482597
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Избери си нещо и го следвай... смешно е че имам чуството че ако успееш в бъдещето ще се забравиш и ще бъдеш надута и арогантна.... незнам защо ама просто имам такова предчуствие :Д ... иначе прави каквото искаш... твой си е живота, твой са решенията

 
  ...
преди: 14 години, 1 месец
hash: 8cf9b616e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Защо питаш тук, а не се обърнеш към родителите си? Със сигурност те познават най-добре и ще могат да те насочат.

 
  ...
преди: 14 години, 1 месец
hash: f538af9176
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Наистина звучи като детска мечта, но това няма значение.Мечтите понякога се сбъдват ако работиш усилено и с много желание над тях.

Ако чакаш нищо няма да ти падне даром от небето.Явявай се на конкурси, участвай в различни формати.Ако имаш потенциал-ще успееш.Ако ли не...просто ще си остане детска мечта.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 1 месец
hash: 4431ad5eb7
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Виж всеки има мечта, ако толкова много искаш да си известна бори се, но не казвай, че като имаш пари ще помагаш на бедните това стана като заучена реплика. А и в България няма да си супер звезда. Не си мисли, че ще бъдеш и много богата, тук няма да можеш да осъществиш мечтата си изцяло.

 
  ...
преди: 14 години, 1 месец
hash: 39d4e2673c
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Благодаря за искреността! Но аз в България със сигурност няма да имам успешна кариера.. Затова уча английски, за да отида в САЩ. :Д

 
  ...


...
преди: 14 години, 1 месец
hash: 37c1fb8d90
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Миличка, привет. Сега това което го казваш, си е мечта, ОК. Аз като бях на твоите години исках да стана ветеринарен лекар в Африка и да помагам на носорозите, ама това е друга тема. Но ти май наистина желаеш нещо много силно. Само да ти напомня, че тук и там , та навсякъде хората искат да станат известни, да са бомби, да са богати, да живеят безгрижен и мързелив живот.

А ти правиш ли по въпроса нещо? А и това да помагам на бедните е изтъркана фраза. Като имаш много пари, ти ще станеш алчна, арогантна и надменна (не искам да те засегна, но ти в момента си си такава, проличава си от речта ти)...

Та ти имаш реплика дали да си остана в обикновенно училище..Ами ако мама и тате имат парички в джоба, по- добре отиди в някое музикално училище или взимай уроци по танци/пеене/рисуване / всичко онова, дето го изреди, че го правиш "перфектно"... + това не само ти имаш шестици в училище, нали се сещаш? Това не трябва да те възгордява. По- добре помисли какво да направиш, за да надминеш досегашните си успехи. А после пътищата пред тебе ще се разкрият.

А и актриса да станеш...НЕДЕЙ, не си мисли, че ще пробиеш в Холивуд, Боливуд и т.н. Ако си тук, ще те вземат най- много като театърна актриса, а в дуга държава въобще няма да те знаят. За модел не те съветвам, защото за да пробиеш, трябва да бъдеш .... да кажем по- меко- ЛЕКА жена, която си вдига минижупа пред всеки баровец.Реализирай се като певица, там според мен шансове големи има, та и в други държави пак ще успееш. :)
Пожелавам ти успех!

П.П: Прости на дамата, че отначало те захапах така, помислих си просто колко наивни и невинни са децата ..:))))

Марго

 
  ... горе^
преди: 14 години, 1 месец
hash: 39d4e2673c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Ами да разбирам те, не исках да се хваля толкова, но исках да разберете какво представлявам, за да ми дадете по - добър съвет.. мерси за откровенността си, не се засягам даже ми помогна много :)

 
  ...
преди: 14 години, 1 месец
hash: 99c68273fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Живота е ЖЕСТОК...не си мисли, че всеки, който иска, става известен - не е така. Колкото и силно да го желаеш LIFE IS A BI*CH!!!! Запомни го тва...най-добре живей с тази мисъл в главата и се опитай да ИЗ*УКАШ ТАЯ КУ*КА...
sorry ако не съм ти повлиял добре, но истината боли

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 1e1afe1065
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Като си толкова умна, защо не решиш сама? :D

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: c233cb3f41
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Според менн трянбва да станеш известна, ... щом имаш таланта да пееш ии да си като акриса... следвай гоо!! ии според менн ще успееш... аз също съм на 13 ии също искам да съм известна но за жалост нямамм никви от тия таланти които ти ги имаш... :(( така чее възползвай се.. :))

 
  ...

...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 2532ffa13e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   според мен стани такава каквато сърцето ти избере тоест един ден седни сама на пейката пред блока ама САМА. ако нямаш пейка скрий се в някоя от стайте у вас и млъкни 5-6 мин. вярвай ми сърцето ти ако мълчиш само ще гвори и само ще ти каже кво да правиш и ква да станеш даже и обяснение ще ти даде защо. повярвай... ПРОБВАЙ ако не те е страх.

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 9e20e9fc95
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Май малко си прекалила с надувките. Никой не е перфектен и нз защо, но нещо ме навежда на мисълта, че малко изкревяш истината? ! Най-добрата и най-главната, ДОРИ ОТ ПО-ГОЛЕМИТЕ?? Ми сори ама не ми се вярва.... Като си някъв супер гений, който владее всичко "перфектно" що не решиш сама? А и нали се сещаш, че не си единствената със шестици?? Но май си твърде заета със егото си за да забележиш това, а?

 
  ... горе^
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 9e20e9fc95
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Здравей. Виж звездите не са това, което изглеждат, актьорите и певците са едни бездарници, в който инвестират милиони.. Като станеш известна ще трябва да си намериш Пи Ар и подписваш договор, че ще правиш каквото ти каже и няма не искам.. разбира се в замяна получаваш едни милиони, но какъв е смисълът... Друго лошо е, че повечето личности се захващат с наркотици, алкохол или цигари, или и трите... Знам, ти ще си кажеш, че няма да си такава, но и те са си го казали ама ето, на... Някой дори като Лейди Гага, получават заплашителни и смъртни писма, затова помисли добре, преди да опропастиш живота!!!

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: b0f79271c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Миличка там която номер 7 си мисля за актриса има как да стане в др държави ако иска и е добра данеби Нина Добрев да не е известна! Като е Българка и знае перфектно езика! това, че ти си паднала до толкова!!!

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: d08cac4536
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

20.   Хмх.. ако наистина искаш да успееш в живота се заеми сериозно с изучаването на чужди езици, защото те отварят всички врати в живота! Започни курсове, отделяй си пари и някой ден ще имаш възможността да откриеш своя талант в друга държава!! Бъди смела и отделяй много време за укрепяне на кариерата си..

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 19543c1700
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   Здравей. Аз също много искам да стана актриса още от преди 2 години го обмислях. Много хора ми казват, че имам страхотен глас и че пея прекрасно. Пяла съм пред сцена 2 пъти. Някой ми казват, че по - добре за мен е да стана певица, но аз им казах, че не искам да съм певица, а актриса. Ще направя всичко по силите си, за да осъществя своята мечта дори и шансът ми да е 20% от 100%. Не съм много голяма, но мисля, че мога поне да пробвам да осъществя мечтата си. На 11 години съм. Живея в град Айтос и уча в СОУ Никола Йонков Вапцаров. Не мога много да ти помогна и няма да кажа нещо по различно от другите. Ако разбереш, че има кастинг за актьори/актриси говори първо със своите родители по тази тема, а след това ако ти разрешат се запиши. Когато вярваш наистина в едно нещо НИКОГА не се отказвай от него! Следвай мечтите си и не се отказвай и от тях! Пожелавам ти успех! Дано някой ден да станеш актриса и да си известна! :)

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 0f47f081b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

22.   Ти си болен мозък. И си избии тези мечти от главата. Живееш в България, по дяволите. Ако вашите не са някои баровци, с много връзки и пари, то шанс да станеш известна актриса или модел - няма. По-добре се запиши в някоя хубава гимназия, в която ще учиш нещо свястно. Междувременно можеш да ходиш на уроци по пеене и след време да се явиш на кастинг за Гласът на България или ХФактор. Друго, което искам да ти кажа - намали малко самочувствието и превземките. Не си еднинственото хубаво, умно и талантливо дете на света, на планетата, континента и държавата. Колкото до това да станеш модел - поне да си беше написала ръста и килограмите. Макар че както вече ти казах, такива нямат много светло бъдеще в нашата държава.

Анна

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 19543c1700
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   За да станеш актриса в Холивуд първо трябва да имаш доста добър английски език ;)

 
  ... горе^
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 838fb1ab9b
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

24.   Аз те съветвам да не се отказваш от мечтите си, защото те правят човек силен и вярващ в себе си! Уважавам те за това че си отличничка, продължавай в този дух! Давай всичко от себе си, но не се насилвай и сама ще откриеш пътя си. Дори да не станеш звезда, не е толкова лошо да си обикновен човек, който обича работата си. Аз също исках да бъда актриса, като бях колкото теб, даже бях влюбена в Брад Пит. Дори съм плакала и страдала... Сега съм на 25 и като се обърна назад, всичко това ми е толкова смешно и забавно. Сега виждам нещата по много по-различен начин, и разбирам че обикновените хора много често са по-щастливи от известните! Не че искам да провалям мечтата ти, просто ти сама ще стигнеш до своите собствени изводи! И помни едно: не е важно дали си известна, а дали се харесваш! Затова по-важното е да обичаш заниманията си и себе си, а останалото е лесно. Не спирай да учиш и да се самоусъвършенстваш, защото само усилената работа ще даде добри резултати. Мечтай и се амбицирай, но не ставай зависима от това, както и от хорските мнения! Желая ти успех!

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 1030b3b4df
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   Здравей,и аз мечтая да съм актриса ,но в Холивуд

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker