Самотна съм.. Не се вписвам в класа! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121556)
 Любов и изневяра (29811)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6490)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3195)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18615)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Самотна съм.. Не се вписвам в класа!
преди: 9 години, 8 месеца, прочетена 2504 пъти
Аз съм момиче на 14 години.. в момента съм в осми клас. Ще се опитам да съм кратка- не се вписвам в цялата обстановка. Никой не ме тормози, но си нямам приятели. В смисъл има момичета с който си общуваме, но нищо повече. Ходя с тях в междучасието, но един път ме зарязаха без дори да се обърнат да видят дали съм при тях. Много ми е кофти :( Колкото и странно да звучи от моята уста-предпочитам си миналия клас. Колкото и да съм секарала с разни хора, колкото и на моменти да не съм издържала.. поне имаше хора на който да разчитам. Явно оценяваш нещо, като го загубиш. В смисъл, ако можех да се върна в миналото нямаше да гледам от по-негативната страна на нещата, но... яд ме е. Да много по-гадно е да те тормозят, но не ми е приятно да съм самичка. Опитвам се да заговарям разни хора, но.. отблъскват ме. Ще се опитам да се сближа с едни момичета, но ме е страх, че ще ме отблъснат. Някак си съм, като смотанячка за тях :Д искаше ми се да не ми пука, но няма как. Повечето от тях казват ''много ми е тъжно, когато някой е сам и страни от другите'', но като видят такъв не отиват да го заговорят, нито нищо. Освен да се запозная с другите класова.. Все пак ще съм в това училище още няколко години и ми се иска да си имам поне една или две дружки, ако ме разбирате. Моля давайте съвети :(

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 8 месеца
hash: f2a374d35c
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Е, почакай малко и ти де. Едва е започнала учебната година, до юни месец нещата с групичките в училище ще са много по-различни, а до 9 клас още повече. Бъди си самодостатъчна, така няма да се чувстваш сякаш те изолират и те няма да се отнасят с теб като с изолирана. Говори си спокойно с хората, не им се натрапвай, не се чувствай жертва и постепенно ще си намериш обща приказка с всеки. Това е гимназия, в началото на никой не му се вярва, но до към 10 клас всички си знаете номерата и има някакво разбирателство помежду ви. Не се притеснявай за глупости, учи си, отпусни се и нещата ще се наредят сами.

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 04f34702db
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Спокойно и аз съм била в такива ситуации, ще видиш вече до година всичко ще е различно ;) ще си намериш своите хора, пък и нали знаеш класът се дели на групи

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 5f0439ac15
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   До колкото забелязвам си доста чувствителна натура, а и си доста самокритична. Неоснователно е да смяташ, че не се вписваш в обстановката тъй като на тази възраст повечето тепърва се изграждате като личности и е трудно някой със сигурност да се самоопредели камо ли да разбере дали се вписва или не, до колкото разбирам проблема при теб е главно самовнушение ( сама спомена че никойндр. Не те тормози) чувстваш се изолирана и може би неразбрана, самата ти искаш внимание. Имам няколко предложения които би могла да опиташ. 1. Не се насочвай само към групата от класа ти и от училище изобщо, не подбирай хората по възраст, може да си с по зряло мислене и затова да не се разбираш с повечето от класа ти.
2. Първа година ти е с този клас, дай си повече време да свикнеш с хората и дори да има някакъв проблем не го търси на всяка цена в себе си ( никой не е перфектен, дори и твоите съученици колкото и да не са съгласни с това).
2. Потърси си някакво хоби или занимание което да те отвлича от самотата ( аз например имах духов оркестър в училището и междучасията свирех там на тромпет), отделно ходих на салса при Памбос а по едно време тренирах таек- уон до ходих и известно време на фитнес. Ае успех и пак ще пиша.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 50454def7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Здравей,
Аз също съм на 14 и съм в нов град, ново училище. Тук е познавам никой и ми е много кофти. В съвсем същото положение като теб съм. Седя с едно момиче и си говорим понякога в междучасията обаче не я харесвам особено и тя мен-постоянно се караме и не искам да дружа с нея. Обаче няма с кои друг. Всички се движат на групички и ме е срам да ида при тях да правя опити защото знам, че и без това няма да ме харесат и само ще се натъжа още повече. И мен никои не ме обижда, о изобщо не е приятно да седиш сам! Много ми се иска да се сприятеля с някого и да си споделяме да излизаме на вън да се разхождаме и т. н. - да правим неща каквито правят най-добрите приятели, но за жалост съм прекалено задръстена и смотана. Ако искаш да разменим facebook или skype и да си пишем. Късмет в нам235ирането на приятели

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 23a454a455
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Благорадя много на всички за съветети! След време ще напиша как са се развили нещата..
Номер 4- Напиши си скайпа моля.. Дано модераторите не го скрият :(

 
  ...


...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: b06033dce3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Абсолиутно същата история трябва да се запознаем само дет аз съм момче ис съм на 13 но имам чуството че аз съм го писал. Държа да се запознаем ако искаш дай някъв скайп нещо да не ти е много важен.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 654f2dc5a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Здравей,
Аз също съм 8 клас, обаче при мен нещата са пълна противоположност от твоето положение. Ние се разбираме абсолютно целия клас, е да има и надувки, но аз успях и с тях да намеря общ език. Моят съвет е да не се притесняваш, а да се опиташ да се приобщиш към техните групички. А до това да си намериш и приятелки от другите класове също няма нищо лошо. Лично аз съм приятелка с момичета и момчета от останалите класове, даже може да се каже, че и с по-големите. Но това е въпрос теб да не те е срам.
Ще се радвам да отговориш ако се престрашиш да се приобщиш към техните групички и да кажеш как е минало. Извинявам се ако имам каквито и да е било грешки. Лек Ден!!

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 23a454a455
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Момиче в 11 клас.
В осми клас при мен беше точно същото. Всъшност приятелите ми никога не са ми били от училище, но това не значи, че не съм се държала приятелски с тях. В средата на девети клас дойде едно ново момиче и в момента ми е много близка. Ако искаш можеш да пишеш на някой познат по фейсбук и да завържеш разговор и ако потръгнат нещата го попитай дали искаш да се видите.. Аз например така бих направила. Недей да позволяваш такива неща да те натъжват. Ако няма с кой да ходиш през междучасията просто си дръпни някакви песнички и готово :дд :) Късмет и да кажеш какво е станало!

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 5f0439ac15
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   4.? Кое те определя като задръстена и смотана? Това, че нямаш куража да общуваш с другите е само временно явление и колкото по - бързо го преодолееш толкова по - скоро ще осъзнаеш, че можеш да си и общителна и готина. Аз например гледам като общувам да не говоря повече от събеседника, гледам да го разпитвам главно за него, ако знам повече по някоя тема не го изтъквам непременно и гледам да не влизам в излишни спорове. Винаги търся веселата страна на нещата ( гледам да съм позитивен). И си избий мислите от сорта че не ставаш, защото малко или много зад успехите и неуспехите на хората се крият именно техните мисли и умове, и хората често превръщаме мислите си в реалност. ( материализираме ги).

 
  ... горе^
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 3bc503ea95
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Здравей, аз съм момиче на 13 години и съм в подобна ситуация, даже май е по-зле. Пуснаха ужасен слух за мен и сега почти цялото училище ме обижда, за щастие ми е последна година. Моят съвет към теб - да не ти пука. Колкото повече обръщаш внимание на един проблем, толкова по-голям става той. Може би никой не те познава и затова не сте толкова близки с класа ти, все пак си за първа година там. Постепенно ще успееш да си намериш приятели и ще видиш, че всичко ще се оправи. Говори със съучениците си така, сякаш ги познаваш от години и бъди спокойна. Нито се натрапвай много, нито се изолирай от останалите и имаш думата ми, че всичко ще бъде наред. Успех! :)

 
  ...

...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 0722b8fb1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Имам същия проблем. Когато бях 8 клас и още не се познавахме, аз ходех при всички, усмихвах се, общувах с тях. Винаги съм се държала мило и дружелюбно, но когато застана до някой и се опитам да се заговорим за нещо, те просто ми отговаряла на въпроса по възможно най-краткия начин и после мълчаха като пукали. Постепенно започнаха да се формират групички. Стоях при едните момичета, но никога не се чувствах на място, защото бяха много различни от мен. Те просто искаха да си седят и да оплюват другите по най-грозния начин. Затова започнах да стоя при друга групичка на останалите момичета. Те не бяха злобни като другите, ама пак хич не ми обръщаха внимание и когато изкажех мнение за нещо те просто ме игнорираха. Като пък тръгнех да кажа нещо, най-безцеремонно говореха през мен или пък като попитам нещо хич и не си правеха труда да ми отговарят. И затова просто реших, че повече няма и да се опитвам да се сприятелявам с тях. Започнах да си стоя самичка отстрани и по-рядко ходех при другите. Този период бе много труден за мен и мислех, че аз съм проблема, че никой не общува с мен. Но после се запознах с едни момичета от съседно училище и станахме много добри приятели. И така да се каже... преоткрих себе си. :D Мислех, че завинаги си бях загубила старата аз. И ето ме сега. В момента съм 10 клас и почти не общувам с хората в училище. И пак съм щастлива.

Искам да ти кажа, че няма никакво значение дали ще общуваш с хората в класа ти или не. И също ще ти кажа, да не си позволяваш да изпадаш в такива състояния като мен и да си мислиш, че ни си достатъчно добра и такива работи. Ако не се разбираш много с хората в класа ти, започни да общуваш с такива от съседни класове или даже като мен - от съседно училище. :D Горе главата!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker