Тормозят ме в училище. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121185)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18520)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Тормозят ме в училище.
преди: 9 години, 6 месеца, прочетена 2338 пъти
Здравейте на всички. :)

Сега съм осми клас и съм в ново училище. Момиче съм. Проблемът идва от там че просто нямам никакви приятели а вече съм трети месец в това училище. Голямото междучасие излизам от време на време с едно момиче от съседния клас и това е единственото момиче с което съм пирятелка, защото я познавам от старото училище. Свикнах вече с това да съм сама но ето и другия по-важен проблем: в класа както знаете има""по-известни" и има групички. Имаме едно момче което се подиграва почти на всички без естествено на "готините момичета". Това момче е мулат, богат е постоянно е със скъпи дрехи, всички момичета се прехласват по него и се подиграва на другите, защото нямаме толкова скъпи дрехи и телефони и и така нататък. Та това момче и още 3 момичета се мислят за много велики, постоянно се правят на интересни заяждат се със всички. Онзи ден имахме ангийски и понеже аз стоя зад въпросното момче и едно от момичетата, те бяха извадили телефоните си и се снимаха и ми се смееха, започнаха да снимат и мен и да ми се подиграват и да ме дърпат. На мен ми стана супер гадното, след часа почти се разплаках. Писна ми от тия глупаци вече!! Не знам какво да правя, за да ги накарам да спрат да се занимават с мен! Дайте ми съвет моля ви, то не беше снимане, не беше подритване, целеха ме с някакви химикалки миналата седмица, УЖАС.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 6 месеца
hash: 966ebe0271
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

1.   Момиче, вземи се стегни и ме слушай хубаво:
След като те закачат, започвай да ги игнорираш по всякакъв начин.
Снимат те? Покажи им, че не ти дреме на онази работа
Правят се на интересни и те тормозят физически/психически?
Казваш на класната, после на директора, когато прилагат към теб тормоз. Няколко издънки ще са равни на наказание, викане на родителите им, изгонване.
Аз лично съм попадал на идиоти, ама си намериха майстора - казах на класната, после до директорката и накрая момчето, което опитваше да ме дразни се спря, след това беше изгонен.
Аз ако бях на твое място щях да направя по-горно описаните неща, ако не свършат работа, дори до бой ще се стигне
(не си момче, затова не се занимавай, ами кажи на даскалите, няма нищо срамно)
Изречение, което всички трябва да запомнят -
Всеки човек си намира майстора, когато дойде време.
Късмет и не се връзвай на лапешките им номера.

ДТ

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: ef134ca8dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   И аз имам мулат в класа но съм в 7ми клас :) много добре те разбирам, въпреки че в моя случай това момче ме харесва...

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: dc3e29798c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Ох, горката още си в началото на тормоза. И аз на твоята възраст попадах в такива ситуации много е кофти трябва да имаш доста силен характер за да се справиш с тия богаташки хлапета. Където играят парите и злобата става страшно бъди готова за всичко.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 6 месеца
hash: b40ee5845f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Попринцип е забранено да се снима в училище без съгласието на човека.. поне в нашето е така. Сподели веднагически на родителите си и на директораката няма какво да си стойш и да чакаш, защото ще стане по-зле. Аз също нямам много приятели от училище, но си пускам музика и майната му на всичко :дд знам колко е тежко, но полгедни от друга страна.. щом за толкова злобни на тях им липсва любов.

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: b4eda4c867
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   здравей,
имаш само един начин да оправиш проблема.
Започни да тренираш карате или друг боен спорт. гарантирам ти, че НЯМА да се налага да използваш придобитите умения в училище!

Занимават се с теб защото си най-беззащитната жертва. Ако си по-отракана и не им мъчиш - мислиш ли, че ще се занимават с теб? естествено, че не...
както ти казах - започвай да тренираш нещо ако имаш възможности и ти гарантирам, че до два-три месеца ще спре тормоз и дори може да станеш приятелка с някои от съучениците си! (сега може да не ми вярваш, но това е истината. Заради спорта ще си промениш начина на държане и новото държане няма да дава повод на съучениците ти да ти се подиграват).
Разговори с учител, директори и т. н. според мен е загуба на време... няма как директора да дойде в клас и да каже - не я закачайте..
освен, че нищо няма да направи, ще станеш за смях защото си карала някой да те защитава

 
  ...


...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: d3452a4fb7
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   По едно време и мен тормозиха 3-4 бяха от моя клас не им се оставах били сме се 2-3 пъти не им се давам единия го бях пратил вболницата, но вече ми писна и почнах с директорки да казвам ддвамата ги изгониха и се спряха другите :) казвай на директорката.
Момче 10 клас.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 4e1990e6a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   "Разговори с учител, директори и т. н. според мен е загуба на време... няма как директора да дойде в клас и да каже - не я закачайте..
освен, че нищо няма да направи, ще станеш за смях защото си карала някой да те защитава"

На кой му трябва спорт, след като има законови пътища, чрез които си решаваш проблемите?
Аз съм тренирал спорт, ама нищо от това не промени ситуацията, освен директора.
Имал съм възможност да натупам всеки, ама не съм искал, щото не искам да бъде известен и да имам т. н репутация на бияч
( 1. 70 60кг )
Извинявай, ама ти за кой се смяташ, че ще тръгнеш да се биеш с другите, дори да дразнят?
Такива, дето мислят, че са биячи си го получават някой ден, ама трябва да го опитат, за да разберат.
Умния човек отстъпва, търси всичко по законов път, не напада хората физически, за да се докаже като фаворит на класа
Това, че ти драги/а не искаш да отидеш, щото може да те помислят за слабак е друг въпрос...
(не ми обяснявай друго, моля)
Аман от 10 годишни лапета, които дават съвети

Номер 1

 
  ...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 1812758d83
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Съвети:
1. Кажи на майка си, разговаряй с класната, ако трябва, и с директора
2. Запиши се на боен спорт и следващият път, когато се опитат да те набият, ще знаеш, че си подготвена
3. Не им обръщай много внимание -вероятно имат проблеми в семейството, родителите им ги игнорирват, карат им се, угаждат им прекалено или проявяват агресия вкъщи и като не се разбират в семейството, прикриват тъгата си зад маската на агресивността и наглостта. Те са нещастни и търсят някого, на когото да си го изскарат.
4. Отвърни им, когато те обиждат. Помни, че ако не им покажеш, че понякога и ти можеш да си лоша, винаги ще те смятат за слаба и безащитна. Не се бои! Не си единствената, преживяваща това!
5. Сприятели се с някого. Дори да имаш една добра приятелка, разчитаи на нея. Може да ти е от полза да имаш приятелка до себе си
6. Помоли родителите ти да те преместят в друго училище и им обясни. Може да свърши работа!
Гледай напред с гордо вдигната глава и да не ти пука! Недей да си разваляш живота и успеха заради някакви идиотчета в училище! Ще видиш, че след години ти ще си щастливата и готината, а те ще са на дъното и ще бъдат те първа унижавани и мачкани, едни ще си развалят успеха в
училище и ще повтарят, други ще останат сами, трети ще са унижавани и мачкани, както теб!!! Аз например също ми се подиграват в училище, даже пуснаха пълна лъжа за мен и не ми е приятно, даже малко се притеснявам от това, но гледам да съм с приятелите си, които ме харесват и гледам да игнорирам това. Е, това с игнорирването невинаги се получава, защото понякога ме злепоставят, но такъв е живота!

 
  ...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 496daf9a21
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Просто им мълчиш и за това. Чувствителна си и те го разбират. Аз бях така в миналото ми училище но накрая започнах и аз да ги обиждам. Но сега в новото ми е супер. Първо бях срамежлива и се движех с аутсайдерите но те ми казваха (готините) да ида при тях защото съм готина и сега съм със тях. Отпусни се и се опитай да се сприятелиш с някой. Дори и готините може да са яки. Например има едно момиче от моя клас което е супер красиво момчетата от цялото дск са луди по нея и аз я мислех за курва и лоша но се оказа мн добра. Сега сме неразделни с нея. А и не е задължително да се сприятелиш със някой от твоя клас. Има и други класове. Аз сега имам приятелки от 7, 8, 9, 11 и 12 клас. Събираме се в коридора говорим си и ни е супер яко. Момичето с което се движиш няма ли приятелки от нейния клас?

 
  ... горе^
преди: 7 години, 4 месеца
hash: a481efd7f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Аз си намерих приятелки от друг клас и в междучасията си говоря с тях, но понеже имам по-голяма сестра (в гимназията, разбира се), а тя си има компания, с която се движи и цялата пета гимназия я знае, се опитах да се сприятеля с компанията й и се получи (но тя и компанията й са 11 -12 клас, а мама смята, че съм малка, за да ходя с нея на дискотеки). Аз не съм кой знае колко популярна, но смятам, въпреки моите съвети е най-добре да се преместя в класа, където си намерих приятелки и да прекарам повече време с тях. Като стана 7-ми клас ще се опитам да разбера къде ще са тези, които ме тормозят след 7-ми клас, ще се стегна и уча, взимам си матурите, местя се в добро училище и се махам оттам. Колкото до момичето, с което дружа е от друг клас и да има си приятелки от нейния клас, но две от тях са се държали лошо с нея.

 
  ...

...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 1288255c39
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   виж сега аз съм като тебе говоря си с момчетата от другия клас и с тях излизам. Но недей да слушаш първия коментирал. В моя клас имаме един такъв Мартин. Него постоянно го тормозят и му се подиграват само защото е дебел. Той ги игнорира ама е по зле и го тормозят повече взимат му телефона бодът го с пергел не им се давай. А и може да ги убиеш

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker