Писна ми - моля помогнете - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121551)
 Любов и изневяра (29808)
 Секс и интимност (14408)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18615)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Писна ми - моля помогнете
преди: 9 години, 7 месеца, прочетена 1191 пъти
Имам ужасен проблем значи когато стане някакъв конфликт с някого и аз го убидя или нещо стане попринцип нямам приятели момиче съм но много приличам на момче на 13 съм и половината квартал ме мразят защото, съм различна от тях защото съм мъжкарана но проблема ми е страхувам се някой да ми говори зад гърба това е ужасно, но преди уж приятелите ми когато ми имаха номера и разбира се един от тях не е го изтрил и той е егаси тъпанара предупредих го и изведнъж неговият номер ми звъни и аз вдигам но не казвам нищо и някав ми вика "обичам те кукло" аз си казах пък кой ли ще ме хареса но се вслушах в гласа и това беше един от приятелите му а някав от неговият клас, а аз се ядосах и като се обади пак му казах значи ако те видя ще те убеся от ръцете ми и после ми затвори и после ми каза кучка а аз се толкова ядосах че щях да счупя масата и така брутално отговорих че после и извинение ми прави собственика на телефона потвърди и каза че уж те му били взели телефона да си правят шеги с всички негови номера а единия е братовчет на заклетия ми враг който ха разбирасе се страхува от мен попринцип всички се страхуват от мен толкова мразя лицемери и предатали че ми се ще да ги убия не контактувам с никой в даскало зубар съм попринцип много ме харесват но като видят че съм мъжкарана се махат аз казвам никога няма да се променя и завинаги ще си бъда мъжкарана обличам се с спортни дрехи и ходя на бокс и имам медали всичко което обичам го правя и имам но се страхувам единствено от това да не ми говорят зад гърба и също така мразя думата "курваа " или някоя подобна а аз не съм такава и това е най противното ми нещо на света дори и не искам да имам телефон за да никой да не може да се свърже с мен а повечето ми врагове само ова знаят да обиждат аз знам че не съм такава и че и никога няма да бъда но значи казвам си какво ми пука аз знам каква съм и не ме интересува какно мислите за мен но изведнъж после пак започвам да изпитвам този страх а има хора които ме знаят и характера също ми знаят но неискам когато се разминавам с враговете си да ме мислят за няква а даме зная за силното момиче незнам как ще можете да ме разберете но просто искам да спра този страх а с бой о не неискам да ходя в затвора ако затяпа те пък не могат и почват да обиждат и после почвам да бия и накрая мама и тати а те као са идиоти ако можеш да ни кажа всичко в реала... ех моля ви помогнете да се махна от този страх

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 7 месеца
hash: d8b1003967
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Я се опрей.

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: e30376df3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   :( Почти нищо не рaзбрaх , освен че , едно 13 год.момиче виждa сaмо врaгове нaоколо и искa дa изглеждa " мъжкaр ", че дa ги плaши/бие.
A , не си " зубър " милa...то зaтовa и нищо не ти рaзбрaх.

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 75390d72a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Не е голям проблем. По принцип, реално не е много приятно да знаеш, че говориш с момиче, а срещу себе си да виждаш момче, което ръмжи с дрезгав глас, ама това е до време. С годините ще се оправи гласът ти, е за външния ти вид не знам, но това е Божа работа.
Не мисля, че ще останеш мъжкарана за винаги. Чакай да се влюбиш да видиш тогава колко бързо ще забравиш, че си мъжко момиче.
И не знам, как се определи като зубър, ама да ти кажа зубърите, знаят да пишат. Нито си зубър, нито си страшна. И повярвай ми никой не се страхува от теб. Просто им е странно да говорят с теб и това е нормално.
Нямаш никакви проблеми за сега. Ай и късмет в бокса.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 2687bd9e27
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Пише момче 14 години
Момиче разбирам те ех ако те познавах щях да се сприятеля с теб да само че тия моите дразнитили са в моя клас 4 пъти ходих в дирекцията защото ги бия ами защо не само заради тва че са ми предатели бяха приятели но това е друга история такаче да знаеш бий се те така повече няя да те дразнят а и аз с думи и то мили и обедителни говорих е нестава ами тогана те са ти ебаах мамата хаха точно те разбирам и аз изпитвам малко това чувство, но накрая всичко ще мине кефи ме че си мъжкарана ; )

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker