Какво да направя? Дайте ми съвети.. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121343)
 Любов и изневяра (29747)
 Секс и интимност (14381)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6479)
 Здраве (9609)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3186)
 Образование (7308)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18564)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Какво да направя? Дайте ми съвети..
преди: 9 години, 6 месеца, прочетена 1780 пъти
Здравейте! Имам си приятелка и от около три години сме заедно, но имаме проблеми. Та, значи проблемът е, че тя ме ревнува от всички момичета наоколо (съученички, общи приятелки, сервитьорки, продавачки дори от по-малката ми сестра и майка ми). Обясних и няколко пъти, че неможе така да ме ревнува от сестра ми и от майка ми, но тя ми казва, че много ме обича и не иска да ме сподели с никоя. В момента уча, а по нататък като почна работа не иска да работя там където работят и момичета. Какво ще се случи с нас я питам, а ти ми отговаря че незнае. Казва ми, че колкото ме обича, толкова ме ревнува и затова така се получава. Хора незнам какво да направя не искам да я зарязвам, защото и аз много а обичам просто искам нещата да се оправят. Моля някой да ми даде съвети без да обижда.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 6 месеца
hash: 581447f8db
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   И аз съм в същата ситуация като приятелката ти. Не ми се иска да работи с жени, но не се знае.. За съжаление не знам какво да те посъветвам освен да разговаряте..А ти ревнуваш ли я?

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 511180400a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Нямa опрaвия товa! Болестно състояние е. Aко се съглaси дa потърси помощ при психолог ок , aко не...лошо. Товa ще ви отрови връзкaтa. Нямa тaкивa нещa кaто " колкото те обичaм , толковa те ревнувaм". Товa е несигурност , недоверие към себе си ,..
Нямa по- силнa отровa зa любовтa от ревносттa. Говори с нея сериозно , поискaй и дa посещaвa/те психолог. Aко откaже...е , ще приключи тaзи връзкa с времето , без знaчение кaкво ще ти кaжем ние тук.

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 6c1f654b1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Остави я!
Тук става въпрос явно за патологичен случай. Приятелката ти може и да се промени, но това няма да стане за ден и два. Освен това, ти не можеш да направиш много за да я промениш. Огромна грешка е хората да стоят заедно, защото се обичали. Много е важно да разбереш, че само любов не е достатъчна за една връзка. Необходимо, но не достатъчно както казват математиците. Трябва двамата да имате зряло мислене и такива черти от характера, които спомагат връзката да просъществува. Твоята приятелка очевидно няма тези черти, и независмо колко много ти я обичаш, тази вашата няма да я бъде. Затова се раделете, т.е. ти я напусни.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 92cac283bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Да иде на психолог момичето, че това не е нормално. Има някаква огромна несигурност в себе си щом ревнува до такава степен.

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 7f55b21e3e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Внимавай-ако ме питаш тя направо те задушава. Трябва сериозно да обсъдите проблема, защото очевидно прекалено много се страхува да не те загуби и тъй като не знае как да постъпи просто й се иска да те ограничи максимално в общуването с момичета. Ако трябва посетете психолог-не казвам че е луда, а че просто има нужда да поговори със абсолютно неутрален човек, който е учил как се работи с хора. Вярвам че това ще помогне. Успех :-)

 
  ...


...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 945efce5fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Само ще си имаш неприятности с такъб човек. Това да го запомниш от мене.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 6 месеца
hash: e51d752d1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Един съвет- остави я и си намери нормално момиче!
Преди имах абсолютно същата приятелка, тя ревнуваше даже от жени с които се разминавах на улицата. Такива хора задушават човека до себеси, а с времето това ще стане по лошо и непоносимо!!!

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 5f003d59cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Нека си те ревнува ама да си трае. Покажи и че значи много за теб и е единатвената. И аз ревнувам и си имам причини щот моя ме е лъгал от три години връзка, през половината време ама съм си с него и си трая, точно за това. Доказа ми, че вече съм само аз в животаму и му вярвам.

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 3375b492da
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Говорих колко пъти с нея, казах и да ходим на психолог, казва ми да не съм луда. Казах и, че не само лудите ходят там, но не иска...

 
  ... горе^
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 3375b492da
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   За момичето което ме е питала дали я ревнувам. Да ревнувам я, но не колкото нея. Ревнувам до една степен до колкото трябва.

 
  ...

...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: a6319b5606
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Имам един колега, който вече над 15 години е с такава жена. Ми кво да ти кажа, като го гледам, свикнал си е. Аз това не бих го търпяла и 15 дни, но хора всякакви. Изводите са два:
1. Тя няма да се промени.
2. Ако останеш с нея, ти ще свикнещ :)

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 8b21366777
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Такаа - това не е любов със сигурност. Тя, като всеки патологичен ревнивец, не мисли така, разбира се. Това се оправя само, ако осъзнаеш, че имаш проблем и потърсиш специализирана помощ за него. Патологично ревнивите, защото тя е такава, са хора със силно занижена самооценка. Причините за това могат да бъдат изяснени само от психолог или психотерапевт. Няма да се справиш сам. Ако успееш да я накараш да започне терапия, виж какъв ще е резултата. Но иначе просто я напускай. Да се гърчи сама. Причината не у теб, а у нея. Ти си потърпевш и ако търпиш това също ставаш ненормален, колкото е и тя. Имай самоуважение!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 6e3abc685a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Преживял съм подобно нещо. Сериозно се замисли дали си струва да бъдеш с нея, защото с времето ще става все по-трудно да се разделите, ти ще ставаш все по-зависим и ще си готов на на всички ограничения, които ти налага. Ревността много трудно се лекува, ако не изобщо. Гледам, че номер 8 ти е писал да покажеш, че за теб е единствената... не се хващай на тези глупости. Каквото и да правиш няма да е достатъчно и както я описваш тя пак ще си намира повод за ревност. Нали не искаш да се превръщаш в нейно притежание, в един предмет? Замисли се как ти се отразява всичко това, може да ти попречи в работата, може да изпуснеш много готини хора заради нея. Това да те ревнува от сестра ти ми се струва прекалено и отива към патология. Разпитай я, има ли някой в семейството, включително баби/дядовци/лели с психично заболяване или да е със "странен" характер. Разбира се не направо, просто някак си заобиколно. Ако има - бягай! Това ме е шега работа, нямаш идея за какви проблеми става въпрос.
Освен това ако все пак искаш да се опиташ да оправиш нещата (малко вероятно) започни да я манипулираш - кажи и, че ако наистина те обича ще отидете на психолог да си решите проблемите. Използвай нейното оръжие срещу нея! Защото това не е любов - да ограничаваш и да контролираш някой. Успех!

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 142c4b2c7d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   зарежи я, вижда се, че е глезла

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 1d6c4347f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Тя не може да те лишава. Не може да ти казва къде да работиш и къде да не работиш. Помисли върху това. Не бъди чехльо!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker