Бившият приятел - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121558)
 Любов и изневяра (29809)
 Секс и интимност (14409)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6489)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4714)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18618)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Бившият приятел
преди: 9 години, 7 месеца, прочетена 1026 пъти
Бившият ми приятел е от моя клас. Станахме гаджета по много странен начин. С една приятелка веднъж си говорихме кое момче ми допада най-много... и тя реши да ме сватоса с него, аз го харесвах само като човек и не си бяхме говорили на живо.. И един ден тя го накара да ме гушне той не каза нищо. После вечерта ми писа по fb и от тогава си пишехме всеки ден. То беше непосредствено преди коледната ваканция. Той ме попита какво искам за коледа и аз казах гадже и ми предложи на 21декември. Каза, че през цялото време ме е обичал. С времето и аз севлюбих адски много в него. С времето си станахме много близки, много се обичахме... но и много се карахме.. плакали сме заедно много пъти. Аз се държах гадно снего и го обиждах, защото го ревнувах и не се виждахме(лятната ваканция-живее вдруг град на 20мин. от моя)
И така след 7 месеца заедно азне можах да издаржа и му казах да скъсаме... блокнах бяхмного разтроена. На сутринта сажелих.. извинявах му се молих му се... той казваше че не ме иска... една седмица само ревах не си пишехме. Споделих на наще. През цялото време им говорех за него... И един след тва пътувах с някав рейс и на моета седалка беше написана датата, на която станахме гаджета. Беше адски странно. Вечерта му се обадих... Той дигна после пак почнахме да си пишем аз му казах, че ми липсва той каза, че е обаркани не знае какво да прави... каза, че ме обича, но не иска пак да го боли... и една седмица преди училище пак спря да ми пише, не дигаше тела и аз се ядосах. После почнахме даскало първо не си говорихме въобще.. после почнахме да си гооврим, но мен много ме болеше, защото исках да го гушкам, да съм с него и да е само мой и като си говореше с други момичета, все едно някой ме ръгаше с кол. Случвало ми се е да рева в час. Той мепиташе какво имааз не му казвах... Накрая му написах едно стихче и му казах какво чуствам... казах му всичко. Той една седмица не сподели нищо по темата каза, чеиска да гооврим насаме... И такааз умирах от страх... можеше да е всичко... каза ми същото като лятната ваканция... но аз настоявах обеждавах го, че не е прав... и той мегушна. Почна пак дами пише всеки ден като приятел, но ми правеше и някви неприлични комлипенти, но мен ми беше неловко, защотоне сме заендо. После му казах, че не знае какво иска и немога така.. и го питах дали иска да си гооврим мили неща да се държим като гаджета, но за целта трябва да нямачуства кам други и да ме обича. Той се съгласи. И от близо месец-два караме така. Вече и в даскало идва при мен, казва ми че ме обича.. гушкаме се, целуваме се, но не сме заедно. Ревнуваме, казва че мисли само за мен, но о. О Аз се чуствам супер неловко, трудно ми е да говоря с него, всякаш чувствам постоянаболка... Като си говори с други пак откачам и започвам да се натъжавам като говори с мен... казва ми, че ме обича, но въпреки това нещо меболи.. не мога да се отпусна. аа и ми е първия бтв ТААА КАК ДА СПРЕ ДА МЕ БОЛИ САМО КАТО ГОВОРИ С ДРУГО МОМИЧЕ И И СЕ УСМИХВА И ДА МОГА ДА СЕ ОТПУСНА С НЕГО.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 7 месеца
hash: 43397e7013
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Оправи си правописа! Иначе, според мен трябва да спреш да се занимаваш с него.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker