Бръснене - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121537)
 Любов и изневяра (29801)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21915)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3193)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18612)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Бръснене
преди: 9 години, 7 месеца, прочетена 2037 пъти
Здравейте..! На 15 г. съм и както другите ми връстници, така и аз - трябва да се бръснем.. ама все още аз не съм.. имам някакъв "мъх" над горната устна.. на бъзик някои са ми казвали "Абе избръсни го тоя мустак е, ходжа" ама на шега разбира се.. Ама вече на брадичката и под нея започна да ми растат косми.. 3-4 са.. а още "мъха" не съм избръснал.. Искам да попитам, време ли ми е вече да се бръсна или не? .. Не ми казвайте да питам баща ми, защото той най-много може да ми помогне, но той не е в България сега и се чуваме рядко, а не мисля да го занимавам точно с това в момента :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 7 месеца
hash: 5f57b2d288
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Аз също съм на 15 г. и се бръсна от 14 годишен. За разлика от теб аз съм с доста по-развито окосмяване и когато не се избръсна 2 седмици брадясвам като баща ми. Казваш, че имаш малък мустак и малко по брадичката. Бих те посъветвал да ги обръснеш ако се виждат доста. БРЪСНИ СЕ САМО ТАМ, КЪДЕТО ИМАШ ОКОСМЯВАНЕ. Сигурно си изчел доста, но аз пак да ти кажа-взимаш гел или пяна, ако искаш за чувствителна кожа ;Взимаш една бръсначка Жилет с 3 ножчета - 50 стотинки е (с нея ще караш доста, все пак това е мъх, а не брада) ; минаваш се внимателно по посока на косъма (в ютуб има клипчета, как да се бръснеш) ; накрая измиваш със СТУДЕНА ВОДА и слагаш някакъв крем (здраве или някъв за лице) или някакъв балсам за след бръснене. Ако имаш гнойни пъпки, нормални за нашета възраст, не бръсни, защото се разраняват, разпространяват, стават по-големи(личен опит). Аз след бръснене се мажа с алкохол, но в никакъв случай не го прави, аз просто така съм си свикнал, не е хубаво.
Успех и пиши пак ако имаш въпроси

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 1f8b5656fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   От автора: Благодаря ти номер 1, да чел съм доста, но това което прочетох в мнението ти, е много повече в сравнение с това което съм чел и знам ! :)

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 4e70edee98
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Купи една машинка за подстригване (фризьорска) - ако не с върховно качество, то поне от 10-20 лв. Обикновено идват в комплект с гребен, ножичка, четчица и различни приставки. Няма да бъде гладко като бебешко дупе, но ще върши добра работа като за начало - после трябва да премиеш на самобръсначки или машинки за бръснене. Това е евтиния вариант, понеже не е от голямо значение цената и качеството.

От друга страна има и машинки специално за бръснене, но там качеството има значение. Под 70-100 лв няма да намериш с добро качество, но пък затова ще издържи поне 3-4 години преди да е развали. Те бръснат гладко (не толкова гладко колкото самобръсначките), имат допълнителни ножчета за "подстригване" и други екстри в зависимост от модела (например приставки). Това е дългосрочния вариант.

Стандартният метод е със самобръсначка, но лично аз не ти го препоръчвам - досадно е когато трябва ежедневно да се бръснеш, става бавно, освен това е и сравнително скъпо. Това е вариантът "трън в задника" (няма нужда да казвам, че не използвам такива).

Според мен машинка за бръснене е перфектният избор за гладко бръснене. Когато искаш да си оставяш по-дълга брада, която да оформяш и така нататък, премини на машинка за подстригване (фризьорска) или на приставки. Успех!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker