Сега вече всичко се провали. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121310)
 Любов и изневяра (29736)
 Секс и интимност (14375)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Образование

Сега вече всичко се провали.
преди: 9 години, 6 месеца, прочетена 1383 пъти
Аз съм 7-ми клас, не съм от най-ученолюбивите и си направих фалшив бележник в които имам само петици и шестици. Днес класната събираше бележниците, когато си дадох моя, класната изпадна в ироничен смях, казвайки, че не е виждала подобно нещо: бележник отгоре до долу с петици и шестици, а в дневника само лоши оценки, а аз си бях намерил печата на училището за фалшивия бележник, всичко, ама вместо да дам истинския бележник съм дал на класната фалшивия :D но далеч не е толкова смешно каза, че ако родителите ми не се обадят да потвърдят"ще си имам неприятности", а ако кажа на нашите, че съм си направил фалшив бележник, не ми се мисли. Какво да направя?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 6 месеца
hash: dde554cddb
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Класната е реагирала СУПЕР, защото можеше да те издаде на директора и да имаш страшни проблеми.
Какво да правил - ами ще кажеш на родителите си - що за въпрос?
Иначе се научи просто да стоиш като мъж зад нещата от живота си - да си понасяш последиците. В крайна сметка вашите ще ти четат едно конско и готово - няма да имаш проблеми с директор да кажем, което е добрата новина.
Виж, говори с вашите за оценките. Кажи си истината - че ти е труден материала, не можеш да се концентрираш и така нататък, но няма смисъл да лъжеш - ти лъжеш така себе си.

Бъди мъж с две думи - признай с вдигната глава и понеси последиците.
Бъди Левски - не се страхувай и не бъди заптие, което се попикава в гащите от страх.

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 737fe31f4b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Добре ти е казала, щом се правиш на хитър-така ти се пада

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 377a3cb66f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   От мен да го знаеш какиното всяка лъжа, злоупотреба излиза с времето на светло. Няма скрито покрито в тоя живот, за да ти е спокойно на душата бъди честен винаги. Сега те мързи да учиш, но ще дойде време и ще съжаляваш че не си залягал над уроците когато е трябвало.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 6 месеца
hash: b153418ab9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Сядай да учиш и напълни бележника си с шестици. Все пак си 7-ми клас, чакат те изпити. Самият аз съм 8-ми клас и знам как е , но по един или друг начин трябва да седнеш да учиш, не съм ходил на уроци по нищо в 7-ми клас,но вкъщи решавах по 40 задачи на вечер и правих примерни изпити по математика за да изкарам 4,163, но завърших 7-ми клас с 5,50. Знам,че те мързи, но сядай да учиш, за да минеш изпитите!А относно бележника, сподели с вашите и изтърпи последствията :)

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: c458727907
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   И каква ти е била целта ? Цяла година 5 и 6 накрая, ще искат да те пратят в най-елитната гимназия и като ти видят дипломата ? Няма какво да правиш.

 
  ...


...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 21a0b34e65
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Е по-голяма глупост не можа ли да измислиш?! Както казва №1 - имаш невероятния късмет, че класната ти е свястна и не те е докладвала на директора, защото случаят може да стигне и до Министерството, и тогава вече няма да ти разправям какво те чака! За фалшифициране на официален документ, какъвто е бележника, законът предвижда от 3 до 5 години лишаване от свобода, демек ЗАТВОР! Ако си непълнолетен и не можеш да бъдеш подведен под отговорност, наказанието ти понасят РОДИТЕЛИТЕ ТИ, понеже те са отговорни за твоето възпитание!
И я си помисли, от двата документа - бележника и дневника, кой е по-важния и по-легитимния? Разбира се, че дневникът! Бележникът е измислен само за да уведомява родителите ти за успеха ти. Иначе казано - никой учител няма да тръгне да преписва оценките ти от бележника обратно в дневника, ако оценките от двата документа се разминават... Та ти, фалшифицирайки бележника, всъщност си лъгал само родителите си.

Едно от трагичните последствия от това, че те мързи да учиш, е че не си наясно с нещата от живота и си в състояние да измисляш само глупости като тази! То, дето се вика, и престъпление да тръгнеш да правиш - трябва да го направиш с акъл, с познания и с мислене. Сега разкажи на родителите си, и знай че колкото и да е срамно и неприятно това, което ще последва, то всъщност е най-добрият възможен вариант и е хиляди пъти по-леко от това, което в действителност заслужаваш!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker