Въпрос към специалист-психолог - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121551)
 Любов и изневяра (29808)
 Секс и интимност (14408)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18615)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Въпрос към специалист-психолог
преди: 9 години, 6 месеца, прочетена 1500 пъти
Моля модераторите да публикуват темата ми, здравейте.
Тийнейджър съм, започнал да опознава себе си. Постепенно започвам да разбирам какво огромна роля има детството ми за сегашния ми проблем-като цяло голямо притеснение изобщо от обществото, а знам, че това е пагубно и с времето се влошава все повече, ако не се вземат мерки. Доста съм проучил досега за това, запознат съм и горе-долу, опознавам се. До преди време бях ежедневно тормозен и друго, чувствам се все едно съм научен, че каквото и да направя, ще се справя по-зле от другите, има и други последствия, но няма всичко да казвам. Не се оплаквам, аз и по принцип мразя да се оплаквам, само споделям, знам че е можело и да съм по-зле и се радвам и на това, което имам, а и сега смятам, че получавам достатъчно любов.
Та, ето и колебанията ми:
В Интернет на различни места има описани сходни начини за лекуване на травмите от детството: да се върнеш към детството си, или чрез снимка, просто по някакъв начин, да изжовееш отново събитията, които са те травмирали или пък да си представиш мечтаното за теб детство, да "контаткуваш" с детето в себе си по някакъв начин, да му казваш колко го обичаш, да си му като родител и други подобни неща, не описвам чак толкова подробно, в Интернет може да видите "лечение на травми от детството".
Та въпросът ми е:
Ако има сред четящите някой психолог-специалист или такъв с по-задълбочени познания да каже това ефективни методи ли са или са някакви сектантски, които само те тласкат още по-надолу. Подозирам, защото повечето от тези съвети бяха в някакви съмнителни сайтове.
Моля за отговор. Ще съм благодарен!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 6 месеца
hash: 910f269e83
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Много се превземаш... Детството ми беше малко скапано.. от баба на баба, разводи, глупости... Не контактувах с никой, нямах приятели, бях срамежлив, избягвах всичко, но ми омръзна и спря да ми пука... сега съм нов клас, имам приятели, но все пак нямам теми с тях.. Говорят само простотий които не ме интересуват особено.. имам чувството, че съм къде къде по-умен от тях... Съветвам те да спре да ти пука поне малко... Дръж си се нормално и си търси приятели... иначе не си единствен от НАШЕТО общество на срамежливи и очеВАДНО по умни :))))

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 28530fa750
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Разбира се общоизвестен факт е, че Сподели. нет е онлайн помагалото на всички специалисти-психолози> Те не пропускат шанса си да надникнат тук и да сверят собствените си знания по тая или оная тема.
Аз като такъв специалист, съдейки по написаното от теб мога на прима виста да ти заявя, че в детството си си имал сексуални преживявания с домашни животни. За да подвърдя диагнозата и да ти изпиша подходящите препарати обаче, трябва да дойдеш лично в кабимета ми. имам голямо куче, но ако те притеснява мога да го затворя в другата стая...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker