Не мога да повярвам още! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121190)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Не мога да повярвам още!
преди: 14 години, 8 дни, прочетена 2788 пъти
Здравейте . Днес ми се случи нещо неочаквано и много лошо! Ходех с едно момче от 20 дена .. Не знам как но с него се чувствах много щастлива .. Превързах се доста към него .. Аз съм на 13 а той е на 19... Девствена съм и изрично му казах че няма да му пусна не искам да ставам буклук! А той ми каза добре няма проблем .. Но уви!!! От няколко дена му пиша смс в скайп му пиша но нито ми отговоря на смс нито в скайп .. ! Знаех си ,че нещо има .. И преди около 2 часа ми писа в скайп и ми каза " Май нещата не вървят между теб и мен .. '' И аз му казах че вината не е в мен някви такива .. И не исках да му се моля и му казах че повече нали да не продължаваме .. И тои ми каза че съм била много добричка много хубавичка но не искал да ме лъже и че не съм му давал което иска .. - СЕКС и , че няма смисъл да сме заедно и че може да си потърси това нещо при друга и аз викам ако вече не ги го потърсил и той вика ДА!... Това ме съсипа от 1 час насам плача и немога да се успокоя .. Не го обичам просто съм привързана трърде много към него и искам да съм с него ... Какво да правя????? ;(

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 7 дни
hash: 79f89b1bb8
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Мило момиче,той е на 19,а ти на 13.Какво си очаквала от него?Пределно ясно е,че е с теб най-вече заради секса.Хубавото в случая е,че не си била толкова наивна,за да легнеш с него.Може да си мислиш,че си влюбена в него,но не вярвам да е така.Сигурно ти е интересно с него,привлечена си от него,но любов...не.Не плачи заради него.Ще срещнеш и други момчета.За да не страдаш,друг път си намирай момчета,които няма да са прекалено големи за теб.

 
  ...
преди: 14 години, 7 дни
hash: c0c67ab8ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Забрави го този боклук. Той сам ти е казал защо е с тебе. Значи не държи толкова на връзката ви. По - лошо ще стане ако продължиш с него или пък му псунеш.

 
  ...
преди: 14 години, 7 дни
hash: 7c3b1dce42
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Не се занимавай с момчето, които са толкова по-големи от теб....на 20 искаш да те целува по бузката ли? Най-добре си намери някой на твоята възраст...най-много 2 години по-голям

 
  ... горе^
преди: 14 години, 7 дни
hash: 9140de7246
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Такива момичета като теб- вие сте си виновни. Като си на 13, а той на 19, какво търсиш при него ? Няма ли някой на твоята възраст дори с 3-4 годни по-голям.

 
  ...
преди: 14 години, 7 дни
hash: 8dafce15ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Миличка, още сте малки, не се обиждай, просто той иска секс, сега хормоите го човъркат яко. Много разумно си постъпила като не си правила секс с него, както правят повечето на 13 години и след това пропадат, изчакай поне на 17 да станеш и да е с мовек, който наистина обичаш. Остави го този лигльо, ходили сте само 20 дена, това е толкова малко. Някои хора ходят 10 години и късат, 5 години и късат, женят се и се развеждат. Ти тепърна навлизаш в тези неща. Ще видиш още много случки в живота, тепърва ще опознаваш "недъзите" на силния пол и ще имаш разочарования от тях, накрая ще си една изпечена мадама и ще знаеш не само какво искаш, но е акк да се справяш в подобни ситуации. Остави го този да диша сега. Все пак и разликата ви е доста голяма, и в интелектуално ниво. Не казвам, че си по - глупава от него, а че той има повече опит. Той губи, защото се е държал така с едно мило и добро момиче! Успех!
БарБи 21

 
  ...


...
преди: 14 години, 7 дни
hash: e3bc31e802
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Нормално е, момчето търси сексуални преживявания, а не платонична връзка. Прави са хората, че трябва да си намериш някого на твоята възраст или най-много 1-2 години по-голям, който също да е девствен и да не напира толкова за секса. Не скачай прекалено на големите, накрая ти ще си разочарованата, не те.

mosh

 
  ... горе^
преди: 14 години, 7 дни
hash: d87dde6ece
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ъмм 6 години разлика е много за една връзка по принцип.. когато си пораснал и си женен не е чак толкова много, даже в повечето случаи е нормално, но извинявай ти си още дете, а той е вече зрял мъж..какво очакваш от него? както каза номер 3 очакваш да те целува само ? да права си, обвиняваш го, че ти е казал предварително, че няма да ти иска секс, но хората променят желанията си, а явно хормоните много са го разтресли.. пък и той е на 19 окей..ама момчета на по 16 искат секс..а ти какво очакваш от 19 годишно момче ? ИИи недей да плачеш за него, напротив - усмихвай се ! Ще си намериш някой на твоята възраст, някой с подходящата разлика.. Ти си направила много добре, че не си му пуснала..това те прави момиче, достойно за уважение.. но не си мисли, че го обичаш. 20 дена са прекалено малко за да изпитваш някакви чувства към него.. просто си привързана, свикнала си с него и това е .. ще видиш след 1 седмица и ще си го забравила : )) айде чао и успехчета :))

 
  ...
преди: 14 години, 7 дни
hash: 97c1ef4678
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Замисли се малко?? Каква сериозна връзка може да имате вие двамата. Вие имате различни интереси , различен начин на мислене. Той иска секс от теб и ще ти кажа защо мисля така! Ами защото ти си му казала да не се надявя на това и веднага след това е искал да приключите. И от това изречение ми става ясна цялата история .Той е едно 19 годишно момче, което търси секс, а ти си едно 13 годишно момиче, което търси щастието си в неподходящия.Надявям се да си ме разбрала :)

 
  ...
преди: 14 години, 5 дни
hash: 866c38c46b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   С един мъж, по-точно момче нищо не свършва просто докато намериш сродната си душа има много път време още .....успех

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker