Самотна съм - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Самотна съм
преди: 14 години, 6 дни, прочетена 2878 пъти
Момиче съм и съм на 17 .Не знам от каде да започна.
Може би от 2 години се чувствам така.Но го осъзнах тази зима коато най-добрата ми приятелка не ме остави заради новата ученичка в класа ни.Говорим си но не е както преди .Когато ги чуя че ще си правят купон или като видя снимки в Facebook на двете се чувсвам излишна.
Не съм обвързана не съм имала сериозна връзка и не съм се целувала но не се срамувам от това просто вече се уморих да плача и да бъда сама .Ходих на психолог но не ми помогна .Ефекта беше краткотраен.Преди бях много по весел човек.Плюс това никой не ме разбира.Просто вече не знам какво да правя.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 5 дни
hash: bda6e7ddc9
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Всеки през живота си минава през такива етапи - били те дълги или къси. Аз бях същата по едно време - бях излишната - две мои приятелки илзлизаха, снимаха се и прочие без да викат мен. В тези моменти се чувствах, меко казано, зле, но си повтарях, че в един момент нещата се оправят, че ще намеря истински за мен приятелки. Вече почти година мина от този ми период, които беше с продължителност от около година и нещо. Сега с едно от момичетата сме много добри приятелки, а също така си намерих и други приятели.
За това, че си нямаш приятел - не е болка за умиране. Като ги гледам моите връстници с пилешките им мозъци, се чудя как може някой от тях да ми бъде приятел, щом не ме впечатлява с нищо.
Единственият съвет, който мога да ти дам, е да мислиш позитивно. Ти си само на 17, очакват те много неща: ще отидеш да учиш, ще срещнеш нови хора, ще си намериш и приятел, и приятелки.

GD

 
  ...
преди: 14 години, 5 дни
hash: 04a9cb64ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Много просто, трябва да си намериш нови приятелчета и аз съм така и за момента съм се фокосирала върху други неща, за да мога да не забелязвам, че и аз съм самотна

 
  ...
преди: 14 години, 5 дни
hash: d8dcd90c61
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Мило момиче,
На днешно време хората са самотни (повечето). Намери си занимания, някакво хоби, каквото ти доставя удоволствие. Намери си друга приятелка. Животът е пред теб, ще срещнеш други хора. Учи, чети...Като гледаш снимки във фейсбук още повече се натъжаваш. Като искат да се забавляват, да се забавляват. Не ги мисли тях изобщо. Забрави ги, не заслужават вниманието ти. Ти си ценен и стойностен човек и ще си намериш други приятели. Не унивай, бори се.
Успех и горе главата!

 
  ... горе^
преди: 14 години, 5 дни
hash: 729f1be4dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   1. Можеш да станеш малко 'по-повърхностна' и лесно да си паснеш с масовката.
2. Да съхраниш уникалността си и да запазиш търпение за човека който ще ти допадне:)
преминаваш през пубертет, емоциите и мислите кипят... нормално е в един момент да се почустваш като в задънена улица, но и този период ще отмине. усмихвай се:))))

М.

 
  ...
преди: 14 години, 4 дни
hash: 29ae0ce1d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Според мен в живота има истински приятели,но просто това момиче,което те е изоставило така гадно,не ти е било истинска приятелка :)...В никакъв случай не ставай жестока и гадна спрямо другите хора (понеже има хора които стават такива :( ) !!! Това е просто един умрял полицай :D който трябва да преминеш..една спънка в живота..от която леко си се препънала,но трябва да станеш да се изтупаш и да продължиш напред :)

От едно малко момиче :)

 
  ...


...
преди: 14 години, 4 дни
hash: dd51c10d64
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Това е периода на себе откритие т.е. когато си сама ти един вид осъзнаваш какво искаш позваш с целите и то просто потръгват работите този пириод се нарича съзряване и отхрърляне на хората който не са за теб защото ти си на друга ниво така да се каже и както всичко в този свят отминава така и този период ...а колко ще е кратък периода зависи от психиката ти

 
  ... горе^
преди: 14 години, 3 дни
hash: ec9929e695
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Да ти призная честно само ако си изживял случка като твоята, можеш да разбереш наистина колко болка си изпитала и колко трудно е да преглътнеш горчилката. Всъщност май че смао времето ликува, впрочем и сълзите донякъде. В живота има моменти, в които ни се струва, че сме отхвърлени от целия свят, самотни, скитащи се. В живота ни минават толкова много хора, повечето фалшиви, но там-някъде сред тях се крият стойностните. И бъди сигурна, че ще откриеш такива хора. Определено приятелката ти не е от тях.
Но не забравяй най-важното - бъди себе си и никога не предавай себе си, защото само когато човек уважава себе си, може да изисква и уважение от другите. Запази се такава, каквато си, дори и тъжна и смаотна. По-добре да нямаш приятелли, отколкото да имаш такива, които ще ете карат да се променяш и да бъдеш чужда на самата себе си.
Дерзай и вярвай - това е ключът към щастието :)))

 
  ...
преди: 14 години, 2 дни
hash: e69be7e0a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Благодаря за съветите на всички.

 
  ...
преди: 14 години, 2 дни
hash: e69be7e0a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Всъщност и преди са постъпвали така с мен. Приятелките ми от предишния клас . От автора

 
  ... горе^
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 4bfa9d6a38
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Не се притеснявай всичко ще се оправи аз в момента съм в същото положение като твоето само че съм изоставена заради една...която не заслужава и да я наплюеш но вярвай в това което ти се случва защото със сигурност не е случайно просто не мисли за това има и други хора с които можеш да излизаш тя не е единствената :)

 
  ...

...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 6f226bb7c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Кофти и аз съм така

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 23a17a4101
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Виж аз съм момче на 18 съм и до сега не съм имал приятелка криво ми е но какво да се прави и на мен ми е малко трудно малко хора ме разбират ако искаш остави скайп нещо да си попишем относно общия ни проблем

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 месеца
hash: d5ea7f94ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Здравей мила,
аз съм момиче на 13 години. Нямам твоят проблем, но знам че не е приятно да си сам. Аз също нямам приятел, но това е понеже всеки път разбирам какъв идиот е гаджето ми и го зарязвам... както и да е...

... бъди уверена в себе си, не се притеснявай, ако ти не се харесваш и другите няма да те харесват, и обратното- ако се харесваш такава, и другите ще те харесват. :)
Носи си късите панталонки. :)
Във всеки човек има нещо красиво :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker