Рано ли е - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121307)
 Любов и изневяра (29737)
 Секс и интимност (14376)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18556)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Рано ли е
преди: 9 години, 5 месеца, прочетена 1779 пъти
Зравейте! Аз съм момиче на 14 години. Искам да споделите вашето мнение без хейт и да ми дадете съвет. Мастурбирам от 6 годишна възраст ( тогава незнаех какво правя, но ми харесваше и не спрях да го правя). Сега мастурбирам почти всеки ден. И вече искам да водя полов живот, но ме е страх. Не ме е страх от болката, а от това дали ще съжалявам след като го направя, защото аз съжелявам за много неща, които съм направила. Сподилете вашето мнение рано ли ми е за полов живот въпреки, че много го искам.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 5 месеца
hash: 497962b8b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Редно е и е желателно, здравослновно дори да мастурбираш, защото така само ще успееш да отложиш секса докато си готова и ментално за това, но не е редно да правиш секс само заради самия спорт на каквато и да е възраст. На 14 г. и без редовен приятел обаче за теб изобщо ама изобщо не е редно да искаш да правиш секс, защото не можеш да поемеш последиците - забременяване болести инфекции.
Съвет най-сърдечно те съветвам да продължиш с мастурбацията редовно и без лоши чувства и срам, но да се стремиш да отложиш секса за по-късно.
ж 30 с първи полов контакт на 17 г., мастурбираща от както се помни БЕЗ АБОРТИ, без гинекологични проблеми и БЕЗ болести и нежелани бременности, щастливо омъжена с деца.
Успех

П.П. Не съм моралистка, не казвам, че всички трябва да правят секс едва след 17 г. възраст, а по закон след навършени 14 г. сексът и без това е позволен, но моля всички млади хора внимателно да обмислят тази толкова важна стъпка в живота, да се образоват, да четат и да се стремят да изживеят детството си, защото възрастни ще сте цял живот. Мастурбацията не е лошо нещо, не се отказвайте от нея, за да правите секс без любов, а водени само от животинското в себе си.


Четете още за неща като - ХИВ, как се ползват кондоми, действие на протовозачатачните и видове, Ескапел (за спешна контрацепция), четете и още за елементарните неща от Вашата физика и тази на другия пол
- Що е мастурбация и що е цикъл колко време продължава маструбацията и колко време е цикълът Ви, как да си водите календар на цикъла
- Що е овулация
- Видове женски хормони и за мъжкия хормон тестостерон
- Яйцеклетка, зигота, зародиш, ембрион
- Семенна течност при мъжа - сперматозоиди (полови клетки), простата и простатен секрет
- Четете още за мъжете - що е ерекция, полюция, онаниране
- Четете и за техниките в секса - фелацио (френска любов), ПЕТИНГ (задоволяване взаимно с език, уста и пръсти БЕЗ секс, което се практикува сред младежите на Запад УСПЕШНО и там нямат толкова аборти и бременности под 20 г.)
ЧЕТЕТЕ още за техниките Тантра и за Кама Сутра

Четете до пръсване и законите и Вашите права, т.е. какво можете да направите при изнасилване и при полов акт под 14 г. (Наказателен Кодекс на Република България членовете 149 и следващи).

....
ПРОЧЕТЕТЕ всякаква литература по полово образование питайте Гугъл по горните теми и .....мастурбирайте многократно на ден, ако имате желание, но не правете секс неподготвени и без никаква идея що е това нещо, без любов и без желание към някого, а само заради спорта и сърбежа, защото ще съжалявате цял живот.

Успех

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 70968c584e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз мисля, че ти е рано. Надграждай се като човек. Намали мастурбирането.

Clipper

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 11fb857b64
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Според мен трябва да го направиш с момче, което обичаш и си влюбена в него, например на 16 години и да си имаш гадже. Важно е обаче да си имате абсолютно пълно доверие и да ходите от поне 7-8 месеца преди да го направите, а не на първата седмица вече да се чукате. това дори и в момента да изпитваш голямо желание за секс, недей. Изчакай поне на 16 да станеш, иначе до тогава целувай се с език, натискай се с момчетата, барайте се, но без секс. Успех. :)

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 60ac02bc75
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ехaa, aз съм нa твоятa възрaст и въобще не съм си помислялa зa товa. О. о
Кaкто и дa е, ти вземaш решението, но сaмо aко имaш доверие нa пaртньорa си (aко имaш тaкъв).
И все пaк... струвa ми се рaно.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 446baa8e76
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Tочно същото се питам и аз съм момиче 14 години

 
  ...


...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 45162543c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Офф... Писна ми :@ Малка си, рано е... СПРИ ДА ГИ СЛУШАШ нито си малка нито е рано :@ Какво като е на 14? Да не би ако нещо и влезе долу ще пукне? За какво взимате всичко на години БОЖЕ МОЙ... Ако се чуства зряла и готова и има сериозен приятел които няма да е зареже, защо не? Приятелката ми е на 13 направихме го преди 2 седмици? Това лошо ли е? Аз съм на 15? Всичко си идва от теб.. дали си готова дали го искаш!? Замисли се сериозно дали ще съжеляваш :) Първо си намери приятел ходете малко по дълго за да се увериш че няма да те зареже след като го направите и му се дай :))) Ние с мойта ходим от почти 2 години.. тя ми има доверие и го направихме :) не казвам че тряя 2 години да ходиш с някои, но не трябва още от 1 месец да се чу*ате.. Защото точно така ще ти излезе прякора КУ*ВА! :Д Ти си знаеш най-добре късмет.. и ако го правиш не забравяй кондом!!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 45162543c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   До номер 4!
Ти от кой век си моито момиче???
21 век сме :) децата още от 12 годишна възраст почват да учат за половия живот


Стегни се малко, ако расъждаваш като монахиния... спри да ползваш интернет :Д Не ти пожелавам да имаш момиче.. Не дай си боже да е завариш да гледа порно (което е напълно нормално), ти сигорно ще е изгониш от вас :Д леле НЕНЕ :Д ае лека

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: da219eeccd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Мила, няма проблем да продължиш да си мастурбираш на воля, обаче сексът е нещо доста по-различно и за това си мисля, че ти е рано. Нали знаеш, че освен удоволствие сексът е и отговорност? А и е много важно да го направиш с правилния човек и в правилния момент, защото спомените от първия път остават завинаги. За това за да не съжаляваш някой ден, почакай още няколко години и няма да съжаляваш. Не прави нещо само защото другите така правят или водена само от хормоните си. Да, хормоните ти бушуват и е трудно, обаче прояви търпение. В крайна сметка ние сме хора, а не животни и не се водим само от инстинктите си. За това съветът ми е, изчакай! Няма да съжаляваш!

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 89ab27fe66
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Съвсем нормално е, доказано е че всички деца от малки го правят без да знаят, че всъщност е мастурбация. И аз бях долу-горе на твоята възраст, когато почнах да го правя.
А, 15

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: cf76687f55
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Аз също съм на 14 и от малка правя нещо, което дори не знам какво е, но ми доставя удоволствие и от малка до сега го правя, но не много често. Сега, когато прочетох това се замислих дали това, което правя е мастурбация.
Чувала съм за мастурбация, но не знам какво точно е това. Да си призная искало ми се е да гледам порно и съм гледала, но много рядко. :D Това нормално ли е за моята възраст? Много се срамувам се от себе си, че ми се е случвало да гледам порно.

 
  ...

...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: d372b50d49
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   ЩЕ СЪЖАЛЯВАШ! Тресат те хормоните и ти казвам да не вършиш глупости.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker