Дори не мога да измисля заглавие - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (123655)
 Любов и изневяра (30419)
 Секс и интимност (14592)
 Тинейджърски (22032)
 Семейство (6686)
 Здраве (9740)
 Спорт и красота (4761)
 На работното място (3314)
 Образование (7408)
 В чужбина (1696)
 Наркотици и алкохол (1127)
 Измислени истории (801)
 Проза, литература (1766)
 Други (19157)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Дори не мога да измисля заглавие
преди: 9 години, 10 месеца, прочетена 1328 пъти
Ами... здравейте. Момиче съм на 15, 174 см., 48кг. (това не знам дали ще Ви трябва за по-нататък). Моля Ви просто да прочетете написаното и да изкажете мнение!
Много обичам да чета книги, всякакъв жанр, но най вече романи и такива любовни историйки(ама да са съвременни). Чета и виждам колко добри могат да бъдат мъжете и просто ми се иска и аз да имам такъв до себе си-мил, добър с мен, понякога дори и романтичен, но явно няма да стане защото просто не виждам такива хора около мен, пък и 15 годишна тийнейджърка къде да си намери такъв мъж, хах не е ли комично?
Харесвали са ме няколко момчета(малко 2 или 3), но просто не са ми допадали, а ако аз харесам някой той е зает(дори един път се оказа гей). Хах, като прочетох последното - не съм ли жалка, на какви попадам само?
И преди да кажете нещо, аз нямам този идеал за мъж от самите книги просто... не знам такива ми харесват. Дори не знам дали ще има отговори на тази история защото дори и аз не знам как бих си отговорила, затова кажете мнението си за написаното дотук, ще се радвам дори и да е хейт :D. Е хайде дайте воля на мислите си...

ПС: Не знам дали е за този раздел историята, но тъй като съм тийнейджърка и говоря за харесване и такива глупости, мисля че да.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 10 месеца
hash: a1ba97016b
гласове:
1 2 3 4 5
  (305911 гласа)

1.   Нормaлно е дa си създaдеш ромaнтичен обрaз, идеaл зa мъж. Всички сме го прaвили и продължaвaме дa го прaвим, сaмо че с годините и опитa вече с повечко знaния и по- мaлко химери.
Нямaш опит още, зaсегa идеaлa зa теб в глaвaтa ти е сaмо нa теория дa речем, с прaктикaтa ще попромениш някои нещицa.
Инaче ти спокойно, рaзбирa се че, ще си имaш момче. Зa пръв път се " сдобих " с гaдже нa 16 год. Зa къде си се рaзбързaлa толковa, после пък нямa отръвкa:)))
И не милa, не си жaлкa, не си мисли подобни глупости, хaресaлa си момчето, окaзaло се гей... и кво толковa е стaнaло? ! Ще си хaресaш друг, ще те хaресa и той и тaкa. Ти си бъди веселa, слънчевa, усмихнaтa! Ще се появи и твоя принц! :)

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: a29bb69251
гласове:
1 2 3 4 5
  (252444 гласа)

2.   Аз съм жена, но май още се възприемам, като момиче (на 26 години съм), омъжена. Първо искам да ти кажа, че по начина на писане " изглежда" си голям сладур. Имаш интересно чувство за хумор. По принцип не пиша, сега не знам, какво ме накара. Исках да те насърча, да не се отказваш и да не правиш компромиси със себе си. Аз съм непоправим романтик и вярвам, че все още има останали свестни мъже на всички възрасти. Пожелавм ти късмет и много щастие. Има време за всичко. остани си такава. ( излъчваш невероятен позитивизъм и имам исещането, че си романтична натира) от начина по който пишеш. успех!

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 0b273b25b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (223330 гласа)

3.   Слушай как стоят нещата, на твоите години съм -> или приятел добър ще намериш или ако сме от един град човек, който да те харесва, което не го правя нарочно, а то просто някак си е в мен... И, ако искаш бих споделил с теб моя история (истинска), та да видиш аз колко съм жалък :), защото всичко да правиш за момиче, и накрая най-гадно да ти каже, че не правиш нищо и не я оценяваш, когато си отделяш цялото време и заеб*ваш някои важни за теб неща, и си се старал толкова много спрямо нея.. Много гадно се получи, ако ти се иска да разбереш. Тренирах кикбокс и правя много неща извън цялата нервация в седмиците и пак намирах време за нея, и пак и пак не бях достатъчен. Дори накрая се чувствах аз гадно (за нищо, тъй като отделях и се старах на макс за нея), когато се разбра, че ще се свършва всичко. Докато забога нищо не бях сторил, дори малко бях твърде отдаден, че и изревнувах. Явно от това беше всичко.. И има доста неща, които спестих - едва ли си чувала за подобна историйка, толкова жалка, като моята...

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 5bf4f53279
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ще намериш мила :) нали знеш който търси намира :). лично аз съм момче на 15 от варна :)) и също търся чувствително момиче ахахахахха

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 01fb353f9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Здрасти, аз съм момче на 16 години, но разбирам как се чувстваш и аз искам да намеря момиче което да бъде мило, добро умно, и да не е, ам как да кажа като повечето момичета които виждам във училище или из града, защото това което виждам аз са някакви кифли които ги интересува единствено как да си покажат големите цици и тн. Не се отказвай и някой ден ще намериш мечтаното момче само това мога да ти кажа.

 
  ...


...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 164758b501
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   И къде е проблема? То човек като те чете, ще си каже - мъж го искам, сега го искам. За къде си се разбързала. Утре ще срещнеш нови хора в нов социален кръг, различен от даскалото. Все ще видиш точно оня мъж с ония загадъчни очи, мил и внимателен, за който си мечтала. Гледай да не изпуснеш момента. Всъщност, вие жените често обичате /харесвате/ "лошите" мъже. Но аз знам какво си мислиш. Да е лош със всички а когато е с теб да е мил и внимателен като влюбено гълъбче. Ех тия момичета бе. Що ли ви обичам толкова много... Може би защото добре ви познавам. :)

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 5e03b12db4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   На 15 години какъв мъж си тругнала да си търсиш? Ако си от ромски произход разбирам. Те се женят на твоите години. Оня ден даваха по новините за 16, годишните дето раждат деца. Ти родители нямаш ли да те карат да учиш не да търсиш мъже? И като намериш някои михльо да е мил с тебе и после да ти провали живота, това ли искаш?
И защо всички тинейджърки си давате мерките?

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 7f2962deed
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   На твоята възраст всички сме чели подобни книги, ех... помня поредицата 31 забравени любовни романа... обаче трябва да си наясно, че в реалния живот е малко вероятно да срещнеш точно такъв мъж. Да, има невероятни мъже, но никой от тях не е точно като героите от книгите. За добро или за лошо, но сме хора и съответно никой от нас не е съвършен. Обаче това не значи да не вярваш в любовта и да не мечтаеш за перфектния мъж. Когато го срещнеш ще го обикнеш въпреки недостатъците му и ще бъдеш много щастлива с него, нищо че не е точно като любимият ти герои.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 78a845f347
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Много Ви благодаря за коментарите. И не, не съм ромка! Също така и с учебниците се справям доста добре.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 78a845f347
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   относно за коментар номер 3... е разкажи ми историята си
от Авторката( и номер 10 беше от мен)

 
  ...

...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: bfa336517d
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Просто не мисля, че трябва тук точно да споделя тая шантава история...
Толкова е объркана, а и аз си имам един късмет с момичетата..

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 8c815ff7aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Здр. Знам как се чувстваш. И аз чета такива романи. По- точно на Нора Робъртс. И аз си мечтая за същото, а съм само на 13! Не знам какъв съвет мога да ти дам, просто имайтурпение и ще откриеш принца си. Успех!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 7b8a917c35
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   номер 12 ми кажи ми къде да ми я разкажеш.
благодаря Ви още веднъж на всички отговорили, и да... романтичка съм си и наистина съм много весела. много хора са ми казвали, че съм забавна.
от авторката

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker