Животът ми е съсипан - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (123652)
 Любов и изневяра (30417)
 Секс и интимност (14591)
 Тинейджърски (22032)
 Семейство (6686)
 Здраве (9740)
 Спорт и красота (4761)
 На работното място (3314)
 Образование (7408)
 В чужбина (1696)
 Наркотици и алкохол (1127)
 Измислени истории (801)
 Проза, литература (1766)
 Други (19157)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Животът ми е съсипан
преди: 9 години, 10 месеца, прочетена 2096 пъти
Здравейте,
Ето я и моята история...
Така.. на 14 години съм и живея в едно малко село. Първо ще опиша себе си.. висока съм 165 и тежа 90 кг. От малка съм си пълна но това не е проблем за мен... имам мустак за който всички ми се подиграват.. но и това не е толкова от значение. Истинският проблем е в семейството ми.. имам брат на 12.. майка, баща и две баби. И двамата ми дядовци са починали. Ще започна първо от страната на майка ми.. нейната майка живее в град на 7 км. от селото и през целия си живот не съм получила нищо от нея... нито някаква финансова помощ нито морална! Мразя я! Бащата на мама се е обесил когато тя е била малка, защото жена му му е изневерявала с сегашния й съпруг. Може би затова мама е такава сега.... имам чувството че въобще не обича мен и брат ми.. обиждани с думи като копелета, изроди, смрадове дебели, гнуси ми се от вас... бие ни.. рита ни... постиянно крещи... дори без причина... а откакто почна да пие е още по зле... Сега за баща ми... майка му и баща му не са му истинските родители... майка му се пада негова леля... дядо ми почина преди 10 год.. получил е инфаркт в един влак... та за баща ми... той е кръгъл алколик... два пъти на ден по 3 часа седи в селската кръчма и като се прибере се кара със всички, обижда, бие мен и брат ми посяга на мама кара се и с майка си която живее с нас... та за баба(майката на баща ми) общо взето тя се грижи за мен и брат ми... купува ни всичко.. дрехи... неща за училище... тя ми е опората... омръзна ми вече тоя живот всеки ден има скандали у нас един празник нямаме като хората... целия ми живот е минал в скандали и побойща... нямам и много приятели само две момичета имам за приятелки но те са ми достатачни.... аз съм забвен човек... пуша... пия... и към наркотици е тръгнало... слушам метъл... а и реших да стана сатаниска зощото скапания шибан Господ един път не ми е помогнал.. имам и друг проблем мисля че имам тумор в мозъка... от две години косата ми пада и дясната част ме боли от време на време.. получило се е и някаква подутина... но нищо не мога да направя... та въпросът ми е за Сатанинството.. какво трябва да направя за да стана такава... моля коментирайте без да обиждате! Благодаря предварително!
Едно отчаяно 14 годишно момиче...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 10 месеца
hash: 87135d7094
гласове:
1 2 3 4 5
  (305911 гласа)

1.   Не се предавай!

Горещи линии за помощ и подкрепа на деца и юноши
НАЦИОНАЛНА ТЕЛЕФОННА ЛИНИЯ ЗА ДЕЦА 116 111
София град – община Триадица (02) 958 50 00
Денонощна гореща телефонна линия за жени, юноши и деца, преживели насилие - (02) 981 76 86

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: bac62a96b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (252444 гласа)

2.   Тъжно, донакъде.. Но, такива истории, като твоята има милиони по света. Това може само да те мотивира. Нищо друго. Съветвам те да изтърпиш още няколко годинки тази 'семейна идилия', след което да продължиш образованието си в някой по-голям град. Не ми приличаш на глупаво момиче.. Тогава вече можеш сама да дирижираш живота и бъдещето си.. Твой е избора. (:

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 68b5af22b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (223330 гласа)

3.   Имаш много по сериозни проблеми от това как да станеш сатанистка ( спри с този телевизор ).. Първо обърни внимание за тези СЪМНЕНИЯ за мозъчен тумор.. :х Защото това е наи-важния ти проблем. Ходи по лекъри говори с баба ти ( щом тя ти е опората ) Не мисли за това как да станеш сатанистка, .. това са глупости :) Като почнеш да решаваш този проблем почни да мислиш за семейството си! По думите ти найстина разбрах че живееш в АД, но така като те гледам и теб... на 14 пушиш, пиеш че чак и наркотици.. какво мога да кажа! Вярно тук са виновни родителите но все пак държавата ни не е толкова зле.. все може да се обърнеш към някого!! Та така започни да работиш по въпроса с мозъчния тумор.. защото това е найстина сериозно...

имам въпрос
Ти ходила ли си по лекъри, някой друг знае ли за това или това е нещо което само ти си мислиш че е така???

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 60e70739c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   What the ****, с извинение, бих кaзaлa.
Дете, я се осъзнaй мaлко! Кaк може дa говориш тaкивa глупости. Зaщо не си нaлегнеш мaлко пaрцaлките дa изучиш и дa нaпуснеш т. нaр. ти "родители"?
Извинявaй зa грубия тон, но последните изречения ме убихa.
П. с. Иди нa лекaр, a не си внушaвaй сaмa, че имaш болести.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 0d58115d6e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Авторката:забравих да спомена, че не съм кръщавана.

 
  ...


...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 3e7736ea2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Махни го това сатанинство-не си проваляй живота... Ха сега де, Господ не ти е виновен, че майка ти го е изоставила и хванала кривите пътеки. Господ не ти е виновен, а такъв е бил избора на майка ти-да се хване с мъж пияница и е зарязала баща ти. И сега от това страдат и децата и.
Това да си готин не значи да пушиш и пиеш и да употребяваш наркотици. Не си съсипвай здравето от малка-махни ги тия буклуци.
Косата може да ти окапва на нервна почва, а за поддутината иди да те види лекар.
Направи някоя диета за отслабване -например 90 дневната с разделното хранене и ще свалиш бая килограми.
Има една приказка-ако не си помогнеш сам и господ няма да ти помогне. Което ще рече да оставиш да се самосъжаляваш, а да се стегнеш и да си направиш план как да се махнеш от средата в който си и да си оправиш живота.... Знаеш ли, че бог те обичаи е умрял за теб-за да имаш вечен живот един ден. А ти си тръгнала сатаниска да ставаш. Изгубена душице, не се занимавай с това, а потърси божията любов... Така ще намериш път в живота си.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 0360a027be
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Дано историята да е измислена... нямам какво друго да кажа

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 5e2aae11fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Ако това което описваш е истина наистина животът ти е отвратителен. Обаче, искаш ли да стане същата като родителите си? Ако да, тогава давай! Номерът е въпреки гадното начало да станеш добър човек, защото е най-лесно да се поддадеш на наркотиците, алкохола и цигарите, обаче това не само няма да направи животът ти по-щастлив, ами съвсем ще затънеш. Ти си решаваш, обаче да знаеш, че това със Сатанинството са пълни простотии и един ден ще съжаляваш.
А и още нещо, нямаш тумор в мозъка, косата пада от стрес. Колкото до болката може да имаш мигрена. За това вместо да си внушаваш разни глупости помоли баба си да те заведе на лекар.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: a2920358a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Искаш да си сатанистка в знак на протест, че господ не ти е помогнал. Мило дете, господ не помага. Сатаната не помага също. Имаш тежък живот благодарение на родителите си, а не на господ. Родителите ти са безотговорни и егоистични хора, за което страдате вие с братчето ти. Ако взимаш наркотици и пиеш, живота ти ще стане още по зле и няма да се оправи никога. Сега имаш шанс да учиш и като пораснеш да се махнеш и да заживееш спокойно. Ако започнеш с наркотиците, да знаеш че хубав ден няма да видиш.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: fb703be5a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Изключително покъртителна история която на моменти ме грабна а на други ме отврати.

Това да пушиш, пиеш и да се друсаш не те прави забавна. Най-добре не опитай да промениш начина си на живот, защото освен проблеми и деградация друго няма да дойде на лице. Вслушай се в това което ти казвам защото живота ще си покаже след време лицето. А повярвай, живота не прощава! Разбирам че не си доволна от живота си в много аспекти, но се вземи в ръце. Има хора които са много по-зле от теб, както и ти не си единствена с подобни драми. Хората като теб са много. Осмисли живота си, помисли за теб самата каква искаш да бъдеш и какъв живот искаш да живееш - зарежи това какво мислят съучениците ти за теб, защото те реално себе си не виждат. Те може и да са групичка, но съм сигурен че няма и един от тях дето да струва пет пари, след като нямат глава на раменете. Опитай да се концентрираш върху училище, пък някой ден като помъдрееш допълнително ще можеш да избереш правилната насока в която искаш да се развиваш. Няма нищо по-хубаво от това да си независим. Не ти харесва държанието и битието на родителите ти - защо тогава действаш като тях? Бъди нещо повече и се надграждай. Това което не ти харесва в родителите ти и обществото гледай да не е и твое отражение. Бъди над всички.

Поздрави

 
  ...

...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: d21b11c05c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Първо благодаря за коментарите... исках да си излея душата.. а колкото за сатаниството друго ме кара да стана и съм го решила... написах го тук за да не пиша две отделни теми.. затова който има инфо как да стана да сподели защото в нета има много различна информация и незнам на къде да прибегна...
Авторката

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 5fd6f61c14
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Aвторке, aко идеятa ти е просто дa се обличaш готически стил и дa носиш обърнaти пентaгрaми - дaвaй, лесно е!
Aко обaче искaш сериозно дa влезеш в този свят, зa който личи си че, нямaш и нaй- дaлечнa предстaвa, ... тогaвa некa ти кaжa нещо - мислиш че, животът ти е съсипaн, още не е, от теб зaвиси продължението! Влез в товa, което искaш и ще рaзбереш кaкво е вътрешния aд!!! Всеки имa прaво дa си съсипе животa, кaкто нaмери зa добре, ти си избрaлa този нaчин, ок! Кaто зaпочнеш дa привличaш и трупaш негaтивнa енергия от всеки и всичко, без възможност дa " рaзтовaриш ", тогaвa ще зaпочне зa теб истинския aд!!!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 5ffdd9c485
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   С последните изречения ме изгуби.. "Глупавия ***** господ", "Сатанитство"... Добре. Хубаво. Да речем, че приемам това да станеш такава. Таа въпросът ти какъв беше? "какво трябва да направя за да стана такава... "? Какво ти трябва? Ама ти сериозно ли? Събирай всичката негативната енергия в себе си и си провали живота. Това са инструкциите. Отначало реших да съчувствам, но като гледам ти сама си планираш лошото. Съвет от мен? От теб зависи дали животът ти е съсипан. Спомена, че имаш грижовна баба, която купува учебници и те изхранва. Значи обмисляш паричките от нея да ги харчиш за дрога, цигари и алкохол? Не е късно да се промениш. Учи и се стегни! Вярвай в господ. Ако не вярваш как очакваш да ти помогне? Всичко това е едно изпитание! Радвай се, че поне имаш баба, която те обича и ти е опора! Възползвай се от дара. Честно казано тази история ми се вижда малко измислена, но ако това наистина е вярно, послушай ме! Няма да сгрешиш..

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 0711c22138
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Виж Господ си знае работата. След време животът ти ще се оправи. Недей става сатанистка в никакъв случай. Така никой няма да те харесва и без това. Не обиждай Господ. Знаеш ли още колко такива истории има. Просто поговори и с майка ти на спокойствие. Та това е всичко. Чао ;)

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 64e3ad492e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Авторката: Номер 13 достатачно съм се молила и вярвала в толкова обичания Господ в стаята ми имаше 3 икони, но до сега не съм видяла някаква помощ от него... интересно ми е кога ще разберете че това на което толкова се молите(Шибания Господ) го няма нр съществува, не помага.... осъзнаите се хора.. до всички други аз не употребявам наркотици! Пия само бира и то на купоните... пуша цигари по 4-5 на ден но се опитвам да ги спра.. така че не се смятам за някаква развалина.. дори съм много силна като се има в предвид какъв живот живея... а колкото за сатанинството виждам духове, чувам гласове и ме влечът паранормалните неща... и недейте веднага да казвате че си измислям.... трябва за да го изживеете ли за да разберете че е истина.. няма капка съчувствие от страна на някой хора... ако ще ми казвате нещо за сатанинството моля заповядайте! Толкова от мен...

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 64e3ad492e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Пак е авторката: забравих да спомена за училището.. уча в ангглийска паралелка и имам само 5-6.... по другите предмети имам 3-4 ни нямам желание да уча нещо което не ме влече(математика, българси, химия, физика, биология, история и география)

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 19938e4d49
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   " а колкото за сатанинството виждам духове, чувам гласове и ме влечът паранормалните неща... и недейте веднага да казвате че си измислям."
Aвторке , нямa дa ти кaжa че , си измисляш ...но не могa и дa ти помогнa в товa , a бих моглa , когaто се осъзнaеш. Aко приемa зa вярно , което кaзвaш , сaмо едно могa дa те посъветвaм към моментa , с ясното съзнaние че , че ще го отхвърлиш нaй- вероятно.Зaпочни дa медитирaш , имa много инфо кaк. Зaдължително първо нaучи техникaтa " зaземявaне ". Когaто зaпочнеш дa контролирaш медитaциятa вече , ще ти се изяснят много нещa. Зaщо точно нa теб се е " пaднaло " товa семейство , зaщо точно ти виждaш , кaквото твърдиш и т.н.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 5ffdd9c485
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Авторке, 13 съм.. Само да ти кажа, че със съчувствие от другите хора нищо не се постига. Учи! Стегни се! Искаш да преуспееш и да се издигнеш в живота нали? Спираш да пушиш, спираш да пиеш, учиш. До колкото разбрах учиш само по един предмет и той е английски. Какво ще правиш само с него? Това, че не ти е интересно не значи, че трябва да го захвърляш. Говоря ти така за да се стегнеш!! Спирай да се самосъжаляваш и хващай книгите. Или искаш да станеш като родителите ти?

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: e69a2cad5a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Здравей, мило момиче.
Прочетох изповедта ти и съм съгласна, че живееш в Ад. Ти нямаш вина за нищо, вина имат родителите ти. Ясно е, че при тези обстоятелства нямаш НИКАКВО желание да учиш, но трябва да се стегнеш и да започнеш да учиш за да може някой ден да си добре, да си здраво стъпила на краката си и за да не си зависима от родителите си. Евентуално да помогнеш на по- малкия си брат за да устрои по- бързо живота си и да се маха от там.
Разбираемо е, че искаш да станеш сатанистка, може би по- скоро дяволопоклонничка (до колкото знам между двете има някаква разлика) напук на родителите ти, на хората около теб и на Господ, който не се е отзовал на молитвите ти за някаква помощ. Разбираемо е, че търсиш разбиране и утеха от някого. В случая, Господ не обърнал внимание, но, повярвай ми, от Сатаната няма да получиш разбиране и има голяма вероятност да те прецака по някакъв начин. Обикновено, щом си поискала нещо от него той ще ти поиска друго в замяна. И това друго нещо няма да е никак прекрасно.
Не съм ревнива християнка, дори и не бих казала, че съм такава ако, че съм кръщавана, но знам, че колкото повече Господ обича един човек, толкова повече го обременява с проблеми, за да стане по- съвършен (Естествено, Господ обича всички нас, дори и теб, колкото и да не го вярваш). Предполагам, че вярваш в преражданията. Ако в минал живот си била лош човек, сега може да си изплащаш греховете си в този живот (тук, сигурно, някои хора ще ме помислят за луда). А, и за да не се отзовава на твоите молитви значи, че има основателна причина, но, със сигурност, не е това, че не те обича.
Като die hard метъл фен ще ти кажа, че метъла няма нищо общо със сатанизма и/ или с дяволопоклонничеството, освен ако членовете на групата не са такива.
Знаех разни работи за сатанизма, просто за обща култура, не защото съм такава, но съм ги позабравила.
Сатанизмът може да е философско, религиозно или полурелигиозно движение. Някои сатанисти (от религиозните движения) признават Сатаната за свои Бог, други (предполагам философското движение) не признават неговото съществуване, а просто използват името му като символ на материалистични и индивидуалистични ценности. Някои го признават за архетип, т. е. пример и модел за подражание.
Това е малкото, за което се сещам. Един съвет от мен - не приемай Сатаната за свой Бог. Животът ти все е още не е съсипан, имаш бъдеще, което е в твоите ръце и зависи от теб! Има голяма вероятност да съсипеш живота си след като приемеш го приемеш за свой Бог.
Една позната е Луциферистка, както и сестра и'. Тоест, тя е сатанистка, но в най- висшата му форма, поне според нея. А, това се смята за най- висшата му форма, защото дявола първоначално е бил ангел /Луцифер/, после е станал дявол. Четох някъде, че според някои Сатаната, Луцифер и Дявола са различни неща. Според други дявола е с много имена (също като Абадон и Велзевул). Според мен е въпрос на мироглед и възприятия. По принцип, за сатанистите, или поне за някои от тях, е много важен техния мироглед.
Мисълта ми беше, че не съм забелязала някакви тъмни сили около това момиче или сестра и', или да са зли същества, който имат склонност към садо- мазохизъм, дяволски ритуали и пр. Напротив, те са много интелигенти, много толерантни и много отворени към света, момичета. Говорихме си с тях на тема "религия" и те ми казаха, че дори са против пренасянето на животни в жертвоприношения при някои от християнските празници. До колкото помня ми споменаха също, че при тях няма жертвоприношения. Но те не възприемат Сатаната за Бог и даже ми казаха, че им е забранено да му се молят, точно поради тази причина. Могат да поискат нещо от него, но не чрез молитва.
Явно има огромно значение от кое движение си и какъв точно е светогледът ти. Не съм много компетентна по въпроса, не е изключено някъде да съм написала някоя глупост. Ако има хора, които са по- запознати от мен или поне така смятат, бих се радвала да ме поправят и да ти дадат по- вярна информация от моята.
Само едно ще ти кажа /пак, сигурно ставам банална/ - не възприемай Сатаната за Бог! По- добре бъди от тези, които не го възприемат като такъв. Казваш, че виждаш духове и чуваш гласове - може по някакъв начин да си ги предизвикала в желанието си да се прекланяш на него. В неговия свят влизат хора, на които им е позволено с висше и ще си навлечеш белята така. Изобщо, трябва да си много деликатна с тези неща и с много неща да се запознаеш.


Black Sabbath
Момиче на 16 години.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 5ffdc08ed3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Авторката:благодаря ти номер 19... Реших да се откажа от сатаната... дали Бог ще ме приеме обратно :(

 
  ...

...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 3e7736ea2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   Ще те приеме... Бог е ЛЮБОВ, а има ли по-голяма сила на света от божията любов. В библията пише, че Бог се открива на тези, които го потърсят с цялата си душа... истински, а той ще ти прости и ще те приеме.

Имаш трудности в живота си-това са изпитания, които се дават за да преодолееш и да станеш с още по-силен дух. Никога в живота няма да ти се дадат изпитания на които няма да може да издържиш.... В крайна сметка целта на нашия живот тук е изграждане на характер годен за вечността.

А сатаниските енергии са ниски енергии, които не водят до нищо добро и градивно. Те подвеждат хората, за да се загубиш. Само ще си провалиш живота с тях и душата ти един ден ще бъде отхвърлена за вечния живот... Търси чистите енергии идващи от Господ, от силите на светлината и така ще имаш благословение в живота си сега и един ден душата ти ще влезе даже и във вечността. Защото тоя живот не е всичко. Това е божието обещание за нас хората.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: ae632a0c14
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Недей така! Не се предавай! Разбирам, че страдаш и, че те боли, но не бива да се отчайваш! Винаги трябва да вярваш в доброто и в това, че нещата ще се наредят! Но не разбирам едно. Защо не споделиш чувствата си с родителите си. Кажи поне на майка си как се чувстваш. Не бива да се озлобяваш срещу живота и срещу Бог. Бог винаги би ти помогнал, ако му се помолиш. Не бъди гневна, по добре е да споделяш емоциите си, отколкото да ги подтискаш в себе си. Ако споделиш поне на майка си тя ще се осъзнае, защото аз съм сигурна, че вътре в себе си майка ти много обича теб и брат ти. Ако споделиш, ще ти олекне. И знай, че е по добре да споделиш, отколкото да трупаш омраза. Защото под всички тези думи на омраза и гняв се крият мъка и самота. Сподели със семейството си и ще видиш, че нещата ще се променят! И недей да губиш вярата си, защото съм сигурна, че без нея ще се чувстваш някак празна! Желая ти успех!

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: e69a2cad5a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   До номер 20 (авторката):
естествено, че ще приеме обратно, даже съм сигурна, че и не те е отхвърлял. :)

Black Sabbath
Момиче на 16 години.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker