Цигари - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121556)
 Любов и изневяра (29811)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6490)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3195)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18615)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Цигари
преди: 9 години, 5 месеца, прочетена 4629 пъти
Здравейте. На 17 съм почти и наскоро започнах от време на време като се събера с приятели да пуша 1-2 цигари. За месеца може би пуша 4-5. И то ако може да се нарече пушене, дори не гълтам дима. Въпросът ми е вредно ли е въпреки че пуша много рядко все пак 4-5 цигари за месец докато някои 1 кутия на ден и както казах не гълтам дима. Пуша възможно най-леките цигари: Davidoff One Slims тъй като съдържат НИКОТИН:0. 1МГ.
КАТРАНИ:1МГ.
ВЪГЛЕРОДЕН ОКИС:1МГ.. Докато повечето от 6 мг катран и нагоре.
Мерси предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 5 месеца
hash: a755f8f5dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Да, вредно е дори да пушиш толкова малко, защото не само рак на белите дробове е проблемът, а най-вече и най-бързо се развиват рак на устната кухина и рак на гърлото, които точно при мъжте много често са следствието и при негълтане си застрашен. Още се подценява вредността на самия никотин. Ти дори да не гълташ през устната лигавица усвояваш известно количество. Не само води до зависимост, но и много рязко и бързо свива кръвоносните съдове - инфаркт откъсване на тромби е възможно дори при млади и здрави хора.
Застрашени са и пасивните пушачи дори - само 3 г. след забраната на пушенето на закрити обществени места в Германия се наблюдава с 15% по-малко инфаркти, а в САЩ са паднали дори с 30%, защото там вече по-дълготрайни са измерванията, докато данни за раковете няма, защото такова заболяване има нужда от десетилетия.
Ти пушиш само за белята.
Това е навик от 20 век., не се занимавай - ще си развалиш зъбите и миришеш на леш... няма смисъл просто, а и ставаш по-интесен. Аз идвам от поколение, при което всеки пушише, но устоях на поканите на приятелите си и накрая сама въведох тренд в гимназията и в моя клас започнаха да се състезават кой ще се откаже и няма да пуши повече - от 28 пушача в началото накрая бяха към 4 души. Срещнахме се на среща на класа след 10 г. и имаше само двама-трима пушачи учителите. Умира този навик, не започвай - скъпо е и е глупаво

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 1fac17c541
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   То така се започва. Аз съм на 21 и за първи път почнах да пуша в училище, но многото муфтаджии ме отказаха. Когато бях на 18 пушех няколко месеца от келешлък предимно в работата. Бях на 20 като сънувах, че пуша и адски много ми се допуши и така започна всичко на ново. С една кутия карах 2 дена, докато не се разболях и ми се повдигаше от тях.. е спрях ги. Лятото пак започнах, защото отново ми се допуши и естествено пак ги спрях от финансова гледна точка.. бях си взел електроуред на изплащане и ми се виждаше по-изгодно да давам пари за него, а не за цигари. Въпреки това през месец-два си купувам, но с причина. Последния път си купих цигари, защото претърпях един лек инцидент и ми беше адски нервно, че колата ми пострада и явно си въобразявам, че ме успокояват. Някои хора ми казват, че не е хубаво да се спират и почват през два-три месеца, защото никотиновия глад става все по-голям. Или почваш или спираш!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker