Извратен учител по физическо - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121391)
 Любов и изневяра (29756)
 Секс и интимност (14387)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6483)
 Здраве (9611)
 Спорт и красота (4707)
 На работното място (3187)
 Образование (7311)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1739)
 Други (18578)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Извратен учител по физическо
преди: 9 години, 5 месеца, прочетена 2657 пъти
Здравейте. Аз съм момиче на 17 години. Понеже се наложи да се преместим в по-голям град трябваше да сменя и училището. Първият ден беше страхотен, съучениците ми бяха много готини, дори си намерих приятели още първия ден. Вторият ден имах физическо(не ми беше от любимите предмети). Още първия ден ми бяха разказали, че има слухове, че си пада по ученички, но не обърнах внимание на това, понеже често се случва учениците да си измислят истории за учителите си. Преди часа учителя беше казал на едно момиче, че вика в кабинета си. Когато влязох той стана от бюрото и заключи врата. Започна да ме разпитва, защо съм се преместила, от къде съм, какво работят майка ми и баща ми и т. н. След като би звънеца стана от бюрото си и отключи вратата за да излезем, като докато вървяхме по коридора до физкултурния салон ме беше хванал през кръста. Започна часа и той избра мен да водя загрявката (тоест да показвам упражнения на другите). През цялото време ме наблюдаваше(поне така изглеждаше, понеже всеки път когато го погледнех той ме гледаше). И така това продължаваше всеки час по физическо два пъти седмично. Намираше си поводи да ме погали по косата, да ми намества крака или ръката, когато според него не правя правилни дадено упражнение. Някакъв ад е. Втория срок се появи някакъв час според него, който не е задължителен, но е хубаво да посещаваме(трети час седмично). Никой не посещаваше този час, но само на мен се караше че не съм го посещавала. Дори ми беше предлагал да ми помага по математика след часовете, тъй като бях излъгала, че имам да уча и не мога да посещавам допълнителния час. Срам ме е да споделя с майка ми, а с директора и дума да не става пък и няма как да се докаже такова нещо... На кой ще повярват на някакво момиче или на учител, който работи там от 20 години?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 5 месеца
hash: 254c9863c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Кaк нямa дa споделиш с родителите си? !
Слушaй, нaвремето имaх един тaкъв учител, също по физическо. Тъй кaто съм спортисткa, си мислех че, преферниите му към сa свързaни с товa. Докaто не зaпочнa дa ме опипвa под шортите, дa видел дaли имaм други гaщички от долу. Един ден ме извикa нaсaме в съблекaлнятa и директно ми нaлетя, пъхнa ръкa пaк тaм и зaпочнa дa ме лигaви в опити дa ме целуне. Блъснaх го и избягaх. От тaм директно нa рaботaтa нa тaтко, ( трябвaше мaй първо при директоркaтa ) всичко му кaзaх. Тaкъв бой яде учителят, търкaля го бaщa ми нa крaченцa из дворa нa училището. Уволнихa въпросния, слaвa Богу се рaзминa без съдилищa, зaщото тaтко му беше счупил крaкa в боя. Говори с някого преди дa сa ескaлирaли нещaтa. Нaй- дибре с родителите, те вече дa нaпрaвят кaквото трябвa, без излишни екшъни, зaщото и до тaм ще стигне. Той в моментa ( учителят ) още пробвa зa реaкция и нaбирa смелост, aко мълчиш, ще реши че, нямaш нищо против внимaнието му. Действaй!

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: a57ac05701
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Съучениците ти ще потвърдят пред директора и тогава няма как да не повярва.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: e1121c65e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Има си Регионален инспекторат по образование. Жалбите се подават там.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 01ac01ccd7
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Преди да направиш каквото и да е друго, длъжна си да му се сопнеш на него без да те е срам, че някой може да чуе и прочие. Той рискува много, ако стане скандал може да си изгуби работата и репутацията и повече никъде да не го вземат. Стресни го малко. Като те пипа по косата или те хваща през кръста, се дърпаш рязко настрани и му казваш, че не ти е приятно и не искаш да ти се умилква никога повече, иначе ще се оплачеш. На 17 години не трябва да мълчиш като момиченце в такива ситуации.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 598920201e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   и при мен беше така
и да видиш заради едни момичета как цяла година боядисваше оградите на ушилището

 
  ...


...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 61b6a1a08b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Единствените хора, с които можеш да споделиш всичко и по всяко време са родителите ти! Не ги пренебрегвай, само те ще ти помогнат всеотдайно.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: a9779d5ec3
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ей такива не мога да ги разбера. Кво ще си траеш докато не ти се нахвърли ли? И ще го оставиш, защото никои нямало да ти повярва. Най-малкото няма да му даваш да те пипа. Толко пък да си малодушна, да оставяш някакъв дядка да те тормози

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 96b4ce63ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Ей на такива един бой им трябва! На 12 години съм-. -Та знам срам те е да споделиш на семейството си!! На мен не ми се е случвало :D Но пък в др. класове имат учител (симпатяга) Не се интересува от тях (е като имат нужда помага) Та просто пусни жалба и прегледайте камерите и така можете да успеете!!!

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: cd6bdf48ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Просто си купи лютив спрей и го носи в теб. Ако стане нещо пръскаш и след това директори, родители. Има възможност да не е така както изглежда. Все пак човекът не е на 80, а и ти не си на 10... Не създавай проблем, преди той самият да се създаде.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 8a48da2415
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Хапи го по ръката на предлакътника и го зачерви. :)

 
  ...

...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 46f8d962f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Омъжи се за него :)

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 0eda3cb057
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Чакай малко, в какво точно го обвиняваш?
Аз прочетох три обвинения които включват задълженията му.
1 обвинение
Запознал се лично с новата ученичка и я разпитал от кое населено място идва, къде работят родителите й, както и причина за преместването. А да и хванал за кръста докато вървят към салона.
2 обвинение
Внимателно следял дали избраната да води упражненията ученичка ги изпълнява правилно и при нужда намествал крака или ръката на ученичката.
3 обвинение
задължителния час по ФКС. Правил забележки на ученичка защо не посещава часа който е задължителен. И предложил помощта си по математически науки.
Какво му е извратеното на всичко това? Ако учителят беше жена и правеше същото пак ли щеше да я смяташ за извратена? Какви според теб са задълженията на учителя по физическо? И не мислиш ли че той иска просто да приобщи новият ученик към екипа на класа а и самият ученик да се почувства приет, като в свое училище?
Учителката по технологии на мое дете помага на децата по математика, дори едно дете беше натрупало три двойки по география и тя взе географска карта и му помогна след часовете за няколко дни да научат географията, тя извратена ли е?
Авторке знай няма забрана за учителите да те докосват, проблем е вече ако иска нещо сексуално, а в темата ти нищо сексуално не четем. Няма нито намеци, нито опиване на ерогенни зони, нито насилие? Май на теб просто не ти се иска да имаш взискателен учител.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker