Момичето, което харесвах - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121537)
 Любов и изневяра (29801)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21915)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3193)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18612)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Момичето, което харесвах
преди: 9 години, 5 месеца, прочетена 2249 пъти
Здравейте всички. Ще ви споделя една история за едно момиче което още не мога да разбера. Ето как всичко започна : Като за начало бяхме съученици от първи до седми клас. От първи до 5 клас въобще нищо не изпитвах към нея но с времето вече в шести клас започнах да изпитвам симпатии. От там вече се бях превърнал в неин роб, ходех след нея и слугувах. Но в седми клас вече чувствата се усилиха... В ден в който сме се скарали дори и за най малкото нещо не можех да спя докато не оправим нещата, почти всяка вечер когато си лягах плачех, тя не оценяваше това. Постоянно бяхме заедно, даже доста често я изпращах до тях без да мисля за себе си. Ходехме заедно из града, смеехме се, заради нея дори не учех ами седях и играх футбол близо до нейния апартамент с надеждата да я видя. Много я ревнувах, винаги бях нацупен когато ме пренебрегваше или не ми отделяше нужното внимание, питаше ме какво ми е, дали съм добре а аз отговарях че нищо ми няма... Пишехме си редовно за най малкото нещо. Дойде краят на учебната година а аз вече не издържах, защитавах я от всички дори и когато не е беше права много хора не искаха да общуват с нея и сега разбирам защо. В последните дни исках да общуваме колкото се може повече защото отивахме в различни у-ща. Е, така и стана. Всеки пое по своя път, в края на лятната ваканция се видяхме, говорихме и пак се смяхме. Но след като тя лятната ваканция свърши, стана точно това от което се опасявах, все по-рядко си пишехме, едвам я виждах. Стана ми ясно че трябва да свиквам, че тя ме е възприемала само като приятел и ми стана ясно що за човек е. Заедно с нея в същото у-ще влезна един приятел с който излизахме често. Тъкмо свикнах с мисълта и тя предала на този мой приятел че вече сигурно съм я намразил... Накарах го да я пита защо трябва да я мразя още на другият ден получих отговора, а тя реагирала гневно и му казала че вече не и пука, че трябвало да пиша ако имало нещо, а аз и писах и в момента в който осъзнах че аз съм само пречка и затова спрях да пиша като усетих нежелание от нейна страна. Как така пак съм виновен? Как да постъпя? С какво заслужих гняв и защо мисли че я мразя? Благодаря на хората които прочетоха историята. Моля редакторите да я публикуват.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 5 месеца
hash: ee21926ed8
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   #YOLO

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: f0133688c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Зарежи я. Просто копнее за внимание нищо повече. Намери си някоя която да те уважава и да те заслужава и да те обича е някоя която само да те използва и да си играе с теб когато и стане скучно.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 16dd8d0387
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Поредната надута кифла. Не знае какво иска. Момичета бол, дано намериш правилната! Успех :)

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: a95827eaff
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   От автора : Аз толкова я ценях , а тя ... :-(

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 37a72f16ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Забрави :) и си намери свястно момиче

 
  ...


...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 8a22fc7387
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   О толкова си сладъкк :))) Мечтая за такова момче, което да дава всичко за мен... Ако трябва да съм честна и аз понякога съм като това момиче.. Ние сме така - когато някой ни обръща внимание се дърпаме, но когато не ни се бутаме. Ти си прекрасно момче поне такова мнение имам за теб от това което прочетох и съм сигурна, че ще си намериш по-добра от нея! Щом досега не е отвърнала на чувствата ти не се надявай.. знам, че звучи гадно.. Просто я забрави, даже прекрати и приятелските ви отношения. Каквото било - било! Край. Започни на чисто и ще видиш колко скоро ще се появи друго момиче :) Просто си прекалено зает да мислиш за нея и не забелязваш другите.. Сигурна съм, че има много по-добри, които ще те оценят! :)) Късметтт<3

SS, 16

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 09a4a2b4a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Личало си е, че я харесваш, тя е виждала това, но просто не е изпитвала същите чувства. Не може да я виниш. Това, че сте били постоянно заедно и че си се грижел толкова за нея, не означава, че за нея си бил скъп приятел. Но това не е нещо лошо от нейна страна, това че твоите принципи са различни от нейните. Виновният тук си ти. Никой не може да накара чувствата просто да дойдат, момче. Тя не е била длъжна да те харесва нито сега е. Ти си си живял в някаква твоя реалност, изпълнена с надежди, това е всичко. Относно това с омразата, казала го е или защото не иска да излиза един вид виновна за така рязкото прекъсване на отношенията ви, или просто не й се занимава. Тя си има свой живот, а ти трябва да спреш да искаш да си в него. Това не зависи от теб, тя единствено може да определи това, но не е длъжна. Така че спри, един ден и на теб това ще ти се случи и ще ти се наложи да отблъснеш момиче, поради липсата на чувства. Life sucks :)

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: a95827eaff
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   От автора : Към номер 6, много благодаря за съвета, ще се опитам да я забравя, няма да е лесно но...
Колкото до номер 7, мерси за съвета но защо аз съм виновен? Можеше просто да каже че не иска да се занимава, не тя просто реши да ми губи времето. Реши да ме смачка. Под усмивката ми се крие тъга, само заради нея, вместо да се рея свободен в небето. Щеше да боли по-малко ако ми беше казала истината, а не да чака да се привържа и после да си тръгне... Вече не мога и да плача.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: a95827eaff
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Тъжна работа =(

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: a95827eaff
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   От автора : Ако имате какво да добавите сега е момента. Темата все още е актуална. Трябва да споделя още... Просто не мога да я забравя.

 
  ...

...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: d62239104e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Виж, не те познавам, но от това което прочетох, според мен ти си страхотен човек и много момичета мечтаят за момче като теб... Толкова мило и всеотдайно... Ти си обръщал прекалено много внимание на момичето и не си могъл да обърнеш внимание на това, което се случва около теб... Може би е имало някое друго момиче или има и в момента, което те харесва и те цени, но ти си твърде заслепен, за да я видиш... Доколкото как да забравиш момичето... Ами просто се огледай - има и други момичета, които не са надути фръцли ;) Успех!

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: a95827eaff
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   жените нек'ва сложна материя са, искаш ги дърпат се, не ги щеш в истерия са.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: a95827eaff
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   От автора : Мина време от както споделих тази история, вече два месеца и 13 дни. Истината е там че опитах да я забравя, започнах да си пиша с момичета и нещата се развиваха добре. Ето че обаче изведнъж всички спомени се върнаха... осъзнах че не мога да я забравя с каквото и да се занимавам. Вече нито музика, нито приятели могат да ми помогнат. Просто съм обезсърчен, не ми се живее. Ето как едно момиче може да унищожи света ти за толкова малко време. Въобще не мисля че още има шанс за нещо, всичко е изгубено. Разбира се осъзнавам че аз съм си виновен за това което се случва, тя не е виновна за нищо. На кого ли му пука за моята история... доста често ми се иска да изчезна на самотен остров, самочувствието ми падна рязко и позволявам на всеки да ме мачка. Просто вече не съм момчето което бях. Но винаги когато тръгна да си помогна се сещам за един спомен който ми въздейства много. Благодаря на хората прочели този коментар. Ако има нещо да добавите, с радост бих прочел още някое мнение

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: f1393c7915
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Мога да добавя, че и аз така се провалих навремето с едно момиче и оттогава не мога да погледна друга. Всеки ден се сещам за нея и ми се прее*ава настроението за целия ден. Мислил съм да се опитам да я забравя с наркотици или алкохол, ама ще стане още по-зле. Явно трябва да свикна да живея така, но вече трета година не успявам.

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 8df9c78edf
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Защо не се опиташ да спреш да мидлиш за нея поне за 5 минути... и тогава ще видиш колко е хубав света! Живота продалжава ти си просто "перфектното момче" всяка една мечтае за такъв като теб! Аз момиче на 16 което бих ти казала бях направила всичко ама всичко само, за да съм до него това става 2013г за малко щях да остана в сащия клас заради него... но знаеш ли какво се случи той дори не го оцени! И отново точно заради него за да него виждам заминах за чужбина... при което много се радвам защото той си е просто едон "келеш". А за тебе направи и ти така само че не отивай в чужди даржави ами си саздай ново обкражение.. мислене ии всичко ще си дойде на мястото! Започни повече да спортуваш, да излизаш с приятели! А тя... това че не те е оценила е само нейн проблем! Но ако наистина толкова много я обичаш както си описал вземи и кажи чувствата ти към нея и тогава ще разберещ ще се убедиш дали ваобще си е заслужавало..! Успех! И пиши какво се е случило!

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 860b31cfbd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Хей ^^ Явно е много важна за теб, щом не можеш да я забравиш... И аз съм в подобно положение, само дето съм момиче :Д Пиши и. Опитай се да разбереш защо ти се сърди. Можеби ако поговорите, пак ще се сближите. Звучи ми малко на кифленска работа, но това е само моето мнение :) Късмет ;3

Йони

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: fb1923b68f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Ами ако трябва да бъда честна и аз имам такива проблеми. Имах връзка с едно момче коетото се е оказа, че само ме използва. Дълга е историята, но имам предвид от това, че трябва да я забравиш. Ако се чувстваш гневен си излей яроста, която си насабрал като се запишеш на някакъв спорт или другия начин поне полезен за мен начин е да вземеш един лист хартия и да напишеш как се чувсташ ипосле следва да скъсаш този лист о може би ще се почувсташ малко по-добре. Така де желая ти късмет :-).

 
  ...
преди: 9 години, 25 дни
hash: d9269a57bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   По думите ти разбирам, че си много емоционален, състрадателен, добър.. за съжаление, момичето не е било човека, на който да ги покажеш, защото очевидно не ги е оценила. Всяко момиче се надява, нейният приятел да е като теб(дори и аз :D) А и съм сигурна, че ще я забравиш, аз бях влюбена в момче 4 години, наистина трудно го преживях, но успях, надявам се малко ти помогнах :D

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker