Много грозна......ИЛИ.....Много дебела??? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121537)
 Любов и изневяра (29800)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21915)
 Семейство (6488)
 Здраве (9621)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3193)
 Образование (7319)
 В чужбина (1658)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18607)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Много грозна......ИЛИ.....Много дебела???
преди: 9 години, 5 месеца, прочетена 1831 пъти
Здравейте. За 3-ти път пиша тази история, надявам се този път модераторите да ми побликуват историята. Аз съм момиче на 12 висока съм 1. 64 и тежа 65кг. Знам много е аз мисля, че съм с наднормено тогло. Въпросът е в това, че никое моче не ме харесва а, имам пълни приятелки и са имали гаджета. Всички момчета харесват моята приятелка и това много влиае върху моите емоции и самочуствие. До 3-ти клас съм чувала какви ли не обиди:слон, бизон и др. Даже и още ми го казват и ми е много неприятно. Харесвам едно момче от класа, но и то харесва приятелката ми... нищо ново. Много ви моля помогнете ми кажете някаква диета, но не 90 дневна, защото ходя на училище. Междудругото аз тренирам модерен балет и въпреки, че съм пълна съм гъвкава и мога шпагат. Но незнам дали това ще ми помогне да отслабна. П. С съжелявам ако има правочисни грешки :) Благодаря ви предварително. ;)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 5 месеца
hash: 162a3ee2c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   много деца са ги обиждали като малки, не си първата. Ще отслабнеш с годините, не се притеснявай. Хубаво е че тренираш... в трети клас момчетата нищо не разбират.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: e1fa32018d
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   ох " милата" тя... момиче бе на 12 си... кво харесване кво 5 лева... имаш време... ше пораснеш... лицето ти е още като на дете... тялото също! недей бързаш! а за отслабването - пробвай като мен : яко фитнес и здравословно хранене ( често и по малко, а не 3 пъти да се "наплюскаш" кат свиня) и така аз почнах като бях на 13.... сега... прилика няма... и аз съм била закръгленка - 167 висока и 61 кг ама отслабнах! намерих си гадже спортист и сега заедно си ходим на джогинг, на фитнес итн. итн.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 50c1ad06da
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Нито едно от двете! Всъщност си много чувствителна. Чуй ме внимателно: на 12 години тялото ти още расте и се развива! Ще започнеш диета, ще го лишиш от важни вещества и ще го увредиш за цял живот. Сигурно си мислиш: е, поне ще си намеря гадже! Ядец! Щом отслабнеш като клечка, те ще ти намерят друг недостатък. Ще оправиш и него, а те ще си измислят друго. Те не искат да те приемат и няма да го направят, защото всеки търси свое копие и така могат да ти намира недостатъци до смъртта си, понеже не са от твоя калъп (фигуративно казано). Вместо да се опитваш с противоположностите си, потърси някой като теб самата! Казвам ти го като човек с опит - не се и опитвай да угодиш на обществото ни (т. е на масовката)! Тегли му един "Ignore" и хич да не ти пука! Тези хора ще продължат да лазят по нервите на останалите с тъпите си претенции, а ти от диети на тази възраст ще си докараш усложнения и можеш дори да умреш, ако прекалиш с лишаването на организма си от това, което той иска. Или пък ще си съсипеш нервите и ще си на лекарства. И то при все, че междувременно можеш да станеш и по-висока, защото никой не спира да расте на 12 години. Кое е по-важно - гаджето и приемането от останалите или живота ти? Ако отговорът ти е първата опция, тогава защо изобщо ще се мъчиш? Това живот ли е - все да се мъчиш да накараш група киселяци да ти даде одобррението си?

Имаш добри намерения, но си сбъркала концепцията. Не е важно да се харесаш на някой конкретен/някои конкретни, а да се харесаш на самата себе си. Ако се погледнеш в огледалото без да мислиш за останалите и харесаш видяното, тогава защо ще ти пука дали Сульо от Капризарово или Пульо от Мрънкачево те харесват? България е с население около 7 милиона, а по света са милиарди, сестро! Не си опряла точно до тези хора! Не си опряла до никой конкретен, защото ти си единствена (никой друг не може да е на твоето място в твоя живот), а те са заменими - пълно е с хора, които да не са ти роднини и да стават я за гаджета, я за приятели (кастингите за ролята са пълни с кандидати :) ). Щом не те харесват, хвърли ги в кошчето (пак фигуративно) и ги остави да си мрънкат! :)

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 8c2e701fbe
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Абе ном. 2, аз съм 1. 70 см и на 61кг. изглеждам доста добре, ти не знам колко закръглена може да изглеждаш на167 см и 61 кг, вярно си е до структура. Освен това аз на 55 -56 кг изглеждам много много слаба.
А иначе относно днешната младеж мога само да кажа, че мн рано се развиват и с това тяхното хранене... Съвет към авторката, яж само манджи, сготвени у вас, да не са много мазни и си носи някаква храна за училище, примерно домашни сандвичи, някакви плодове.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 57aa77d655
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   А защо не и двете?! Просто убийствена комбинация би се получила!!!
Ако добавиш и гадна, направо ще изкъртиш мивките!

 
  ...


...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 5581cefc86
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Ако си дебела не е сигурно дали си грозна.

Като свалиш мазнините ти се изчиства лицето.

Теглото няма никакво значение, прекалено много са факторите. Това което е от значение е какво се вижда в огледалото, не си боксьор.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: f8ace325cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Аз съм написала историята за съвет, а не за да ме опреквате затова, че съм малка за гаджета ЗНАМ. И на всички останали благодаря
От авторката

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 8f2b2c015f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Ти си малък слон. Така се опитваш.. За да отслабнеш не яж нищо една седмица пий само вода.. Вие като нагъвате са Mc'donalds Subway и всякакви такива винаги ще сте свине.. Ми като искаш да не ти се подиграват стани колкото тях, така ще се "" сприятелите"".. Стани слаба като тях нищо няма да могат да ти кажат, ако те обидят им кажи, че са същите.. Иначе винаги можеш да си купиш евтин фондове, да го изцъркаш до половината върху някаква гъбичка да си го намажеш на лицето, да си сложиш изкуствени мигли, евтини лещи, да се омажеш със сенки и червило.. Ще си по-красива и от тях, ходи на солариум, сложи си екстеншъни, купи си червена блуза с голямо деколте, купи си голям сутиен и го натъпчи с подплънки, стегни го, за да не се виждат подплънките, сложи си къса пола, токчета и ще видиш как всички ще ходят по тебе!

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 1f5366a178
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Здравей :) Имах същия проблем. Така не пробвай с 90 дневата диета, защото ще отслабне и за малък период от време и след това пак ще на пълнее. Аз също съм висока 165 и тежа 60 кг също съм гъвкава и мога да правя шпагата, но това не помага. ТТака ин формацията за мен до тук приключи. Сега към твоя проблем. Пробвай с детоксикация върши работа. В началото се опитай да ядеш сутрин, обед и вечер само плодове и зеленчуци в допълнение на много вода с лимони. Можеш да си направиш сок от цитруси. Съставките са следните : 900мл сок от грейпфрут, 900 мл сок от лимон и 900 мл сок от портокал и към цялата тази смес добавяш 2 -3 литра вода. Трябва да правиш много физически упражнения. Успех сладурче вярвам в теб :*

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 66378c57cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Aз ще ти обясня мaлко нещaтa от " другaтa " стрaнa, кaк пък е при по- предпочитaните момичетa.
Физикaтa привличa нa секундaтa! Хормоните им полудявaт. Толковa им се ще дa се докопaт именно до тялото и и крaсивото лице, че нямa никaкво знaчение дaли и кaкво имa в глaвaтa. Дa, зa жените, които " продaвaт " визия е огромен плюс. Зa други обaче, тези които могaт дa рaзчитaт и нa интелект, тaкивa мъже сa бич. И е ежедневие дa гледaш блеснaлите им по един грозен нaчин похотливи очи, които те " претеглят " нa кило.
Много е прaвa н 3, кaто женa от " другaтa " стрaнa ти кaзвaм дa вземе в предвид коментaрa и. Ти си знaеш кaк е при теб кaто пренебрегнaтa, ( и не се сърди, но нaистинa все пaк си сaмо още дете, следвaщите две- три години ще нaстъпят огромни промени в тялото ти) aз пък знaм кaто предпочитaнa и повярвaй ми, нищо не губиш. Ще се нaучиш по- добре дори дa отсявaш плявaтa от житото, сaмо от нaблюдения. И скоро, когaто се поизточиш нa височинa още мaлко, когaто детското ти лице зaпочне дa придобивa по женствени форми, ще имaш яснaтa предстaвa зa типовете момчетa и ще можеш с един поглед дa си прaвиш зaключениятa, тaкa че, дa не допускaш който и дa е, зaщото много ще сa желaещите. Скоро сaмa ще се убедиш.

 
  ...

...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 0852b60699
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Цитрусова диета

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 6eaf8a7524
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   До номер 9 аз съм от добрич и нямамаме макдоналдс и съблай и не ям такива неща попринцип

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker