Не ме бива с жените - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121274)
 Любов и изневяра (29729)
 Секс и интимност (14370)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9602)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18549)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не ме бива с жените
преди: 9 години, 5 месеца, прочетена 2371 пъти
Реших да пиша за един свой проблем. Станах скоро на 25, а хич ме няма в отношенията с жените. Просто винаги съм бил затворен и срамежлив. Но като цяло нямам някакви комплекси Замислих се, че щом този проблем не съм го преодолял през пубертета и най-вече през студентството на дали ще го преодолея. Още от 13-14 годишен все си казвах, че има време, но времето май мина. Като бях студент имах едномесечна връзка с едно момиче и до там се изчерпват интимните ми отношения. В другите неща се справям. Отдаваше ми се ученето, сега и в работата ми върви. Имам и приятели, които още от ученици си имат приятелки. Запознават се нови като излизаме някъде. Колегите по същия начин. Като сме на разни презентации, партита и т. н. срещат момичета, разменят контакти, излизат. Имам и момичета приятели. Към мен са проявявали интерес техни познати, но аз обърквах работата със своята скованост. Според вас има ли начин и имам ли шанс на тези години, да стана нормален уверен мъж, който да може спокойно да се запознава с момичета? Или от много време съм изпуснал влака? Ще съм благодарен за вашите отговори.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 5 месеца
hash: ac607d87b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Че кой го бива с жените? :Д

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: d6e678a990
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Както е казал класикът №2, това не е за всеки! Занаят! Талант, с който се раждаш, трудно се придобива и не е за всеки. Не се притеснявай - имаш време за да достигнеш нормално, обикновено ниво в тази област. Просто трябва да опитваш по-често и по-смело и ще "влезеш в твоя клас" - ще си намериш нивото. Успех!

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 0d57fa41af
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Че то жени ли са, та да ги опознаеш? За тях е достатъчно да си полов атлет, само това търсят. А, и на"пачки" кълват! Няма вече свестни жени, как да ти върви?

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 955b088bcb
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

5.   Пробвай тогава с мъжете. Там може да ти провърви.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: d6e678a990
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Въпрос към съвременния Айнщайн-геният Стивън Хокинг:За какво мислите най-много през деня?
Отговорът му:За жените. Те са пълна мистерия.

 
  ...


...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 692b299af2
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

7.   Грозен си.

Това е истината. Приеми я или я остваи и си продължи с глупостите.

Може и да не си грозен, но не си привлекателен.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 7a5556160d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Не се занимавай, още си млад :D

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 80e8f8dc66
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   До 7 от автора. Проблемът не е във външния ми вид, а в характера ми. Аз съм висок и атлетичен, със светла коса и сини очи. Цял живот играя волейбол. Момичета се заглеждат в мен, но до там. Аз самият съм доказателство, че външния вид не е на първо място, макар че и той има значение.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 8d2984a257
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Няма начин приятелю, щом до сега не си се оправил така ще си караш.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 0a018fce1a
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

11.   Не се тревожи никак! Ти си това, което наричам "скрито съкровище". Жената, която ще те направи щастлив, сама ще те открие. Моят съпруг беше минал 30-те, когато се запозна с мен, и му бях първото истинско гадже. Как са го оставили жените да се скита безстопанствен до 30 години ум не ми го побира! Мъж с две висши образования, с три чужди езика, кадърен, възпитан, обаче - стеснителен или по-точно със слаби социални умения (като теб, според собствената ти оценка). Грешката при него беше, че той не показваше сексуален интерес към дамата. Т. е. в старанието си да се държи като джентълмен, пропускаше интимните жестове, и аз самата дълго време си мислех, че намеренията му са чисто приятелски. Съветът ми е да станеш по-смел. Жените НЕ се обиждат от това, че някой ги желае.

 
  ...

...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: a3510a4cd7
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Пич, споко. Отпусни се, излизай и смело тръгвай към тях. В един момент ще спре да ти пука и ще станеш машина. Аз не съм срамежлив, но не мога да кажа, че съм и най-големия сваляч, но почти всяка, която съм желал силно съм я имал. в крайна сметка, всичко се свежда до това да и създадеш емоции, да се почувства желана, буквално да я сграбчиш и да я целунеш. Много стеснителни и притеснителни момчета ги направих машини с жените. Просто ти трябва практика. Аз съм на 30 и не правя почти никакви усилия, просто ги закачам, занясям ги, флиртче тук, флиртче там и те падат. Никоя жена не е непревземаема крепост. Номер 11 хубаво ти е написала, че те не се обиждат, че ги желаят, а аз бих добавил, че те се обиждат ако някой не ги желае достатъчно или изобщо. Жената е единствената жертва, която чака да бъде уловена.

Сещам се един виц, който затвърждава опита ми, че ако не заявиш сексуален интерес не важиш:
"Попитали поручик Ржевски: – Как така се ползвате с успех сред жените? – Чукам ги. – Отговорил поручик Ржевски – А това сближава много"!

Разбира се, това не значи да се държиш селяндурски и просташки, но не бива да криеш сексуалните си намерения, нито да се срамуваш от това, че си мъж и, че я желаеш. Покажи увереност, заведи я някъде, усети я каква е и от какво се вълнува. Не е нужно да се държиш прекалено мачовски. По мачовци си падат повече по-младичките, но просто усети каква е жената като характер и светоусещане. Повечето млади кифлички са абсолютно неориентирани. Важно е ти да знаеш какво искаш точно: момиче само за секс, за една нощ, сериозно гадже, съпруга.. Когато го знаеш, ще почнеш да срещаш такива жени. После просто действай! Не го мисли изобщо, а действай! Ще те отреже една, ще те отреже втора, пета, десета, но не се сломявай. Накрая ще станеш изкусен във флиртовете, ще спре да ти пука, ще се чувстваш в свои води и никоя жена няма да те смути. Не се хваля, но ти казвам, че жените не са толкова сложни и непристъпни, както си мислят много мъже. Да, някои играят игрички, опитват се да те омотат, но при мен тия номерца не минават. Не им се връзвай, не ги издигай на пиедестал, бъди силен и уверен. Не тръгвай с нагласата, че тя е единствена и незаменима, тоест не и падай в краката! Свали я от пиедестала, на който се е качила. То нали за това и думата е "свалка". Ти я сваляш от някъде където тя се е качила или си мисли, че лети. И бъди мъж, ти бъди водещия. Ти вземай решенията, индикирай мъжко поведение, дръж си на думата, бъди точен и коректен! Не бъди грубиян, но не бъди и лигав с тях!

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: bf476297c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Същия съм като автора. Истината е, че за мъжете (за разлика от жените) самочувствието, поведението и увереността са много по-важни от външния вид.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: c672baecf4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Офф... Явно си хубаво момче не говоря външно. За всеки влак си има пътници. Някои намират своята половинка на по 40 години ти си все още млад. Аз съм на 15 и хората ме имат за сбъркана, защото си харесвам по-големи от мен. Ами нищо чудно връстниците ми са направо трагедия. Винаги съм харесвала момчета над 18, защото вече са се наживели казвам за някои не всички и знаят какво искат, а аз макар и на 15 не искам да съм с много момчета искам само един, но този един да е добро момче да мога да си споделям за всичко с него, а не като тези на по 15-16 години казваш им нещо и отиват веднага на друг го казват. Не ме интересуват парите ТЕ НЕ СА ВСИЧКО!! Не ме интересува дали е грозен или дебел просто искам момче което да си ме обичка да съм му всичко както и той за мен... Но уви НЯМА..
Ще намериш все някога момиче не се отчайвай.
Успех!!
Ася

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 79b77938c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   №12, как става това степенуване? "Важно е ти да знаеш какво искаш точно: момиче само за секс, за една нощ, сериозно гадже, съпруга.. " - кой им поставя категориите? Аз си търся съпруга, как изглеждат жените които са отредени за съпруги, според твоята класация. Има ли такива, или според тебе, те са като чиновете в казармата. Първо жена за една вечер, после само за секс, и кога става за съпруга, като се окифли добре ли? През колко мъже трябва да мине за по една нощ, за да премине в следващата категория? Защо навремето нямаше такива категории, тогава имаше само курви и свестни жени. Сега как да ги разграничим, получиха се и междинни категории. Аз обичам био-продуктите, не ГМО-жени.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 80e8f8dc66
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   От автора
До номер 15. Номер 12 добре се е изразил. А аз не си търся съпруга, секс за една вечер и т. н. Просто искам да мога да привличам момичетата с характера си и поведението си. Може пък някоя, която съм харесал просто визуално, да стане след време моя съпруга. Не мисля, че човек трябва да си поставя цели като "Отчаяно си търся приятелка", "Искам секс и нищо повече" и т. н. По-скоро един мъж трябва да е уверен и щастлив с това, което е постигнал и така да привлича жените, а не да бъде отчаян и да чака някоя да го направи щастлив. Е, аз не съм отчаян, дори в никакъв случай, но ми липсва увереността.

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 8dd483cd6d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Щом си такава секс бомба, както се описваш, значи ги отблъскваш по някакъв начин с твоя характер. Но един ден ще срешнеш някоя, която ще се влюби точно в този твой характер. Всички сме толкова различни. Но въпреки това знам, че за всеки съдбата е предвидила половинка.

Търси и ще намериш.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 8dd483cd6d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Като прочетох коментар номер 16 на автора - мога с ръка на сърцето да кажа, че е един разгонен коч. Неуважащ хората и за него няма да има никога истинска любов. Преследващ най-напудрените, гримирани, развратни момичета. То като се замисля по-добре да се хване с проститутки, че докато свали едно момиче минава много време.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 80e8f8dc66
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Номер 18, не си ме разбрал правилно.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker