Съвети? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121292)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14372)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9604)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18553)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Съвети?
преди: 9 години, 4 месеца, прочетена 1041 пъти
Здравейте!

Момче на 15 съм и досега не съм имал гадже причината ми е ясна горе долу не съм перфектен и много красив ама става въпрос че ме тревожи нещо друго не сме богати нормално семейство сме с не много високи доходи и майка ми се опитва да ми осигури всичко от което имам нужда, но с момичетата нямам много късмет.. причината са парите донякъде искам да мога да излизам почти всеки ден с приятели и да се запознавам с нови хора от време на време но финансовото ни положение не го допуска(а е някак си кофти да изляза без 1 стотинка в джоба. на дск ходя с по 2 лева и това са ми парите за деня).. излизам максимум 2-3 пъти в месеца с приятели.. това ме подтиска и се срамувам малко от това положение там е причината донякъде че нямам приятелка попринцип съм си срамежлив, но като се опозная с някой и няма проблем. Дайте съвети? :Х

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 4 месеца
hash: 5f1863248d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Съветът ми е да не се вкарваш сам във филми, защото на 15 г. не ти е важно пък да имаш пари и не това гледат момичетата, а няма по-отблъскващо от комплексиран и мрънкащ мъж
Напротив, не си интересен, ако всеки ден киснеш по кафетата, а ако 1-2 пъти БЛАГОВОЛИШ да ги уважиш, ставаш по-интересен. На тези годинки иначе не е нормално да разполагаш и без това с пари, а ако искаш един ден да имаш пари и без това не е много полезно за теб да се джуркаш по цял ден по заведенията, а хвани да учиш и да учиш и професия.
Срамежливостта ти е истинския проблем. Търси начин да се запишеш на бокс, на карате или нещо такова, където да добиеш самочувствие, а кой колко пари ще има не се определя на 15 г., а на 30 години. Сега и да имат някои хора пари, то това са парите на техните родители и изобщо не ги мисли.
Пример сме ние с мъжа ми - и двамата големи Гавроши, израстнали с дрехи втора употреба, почнали работа на 16 г., за кафе нямах пари като ученичка, но какво от това? Днес имаме пари в излишество, а хората, които скитаха по кафетата нямат. Моите съученички, които пушиха, имаха пари за дискотеки, кафета, а после и млади господа ги караха по клубове и дискотеки завършиха като самотни майки и още живеят при родителите си.
ТИ си гледай себе си, гледай да си интересен и извън кафета и дискотеки, а 1-2 пъти месечно си е супер да излизаш, но да си с настроение и да си усмихнат - това гледат хората - приятен ли си, положителен ли си или си потънал в самосъжаление.
Горе главата, вярвам в теб - всяко нещо с времето си, а и честно казано момичетата на 15 г. си падат по по-големи момчета, а ти сега не можеш да тръгнеш да забиваш децата все пак. Тренирай духа и тялото си, за да си атрактивен за жените !

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 0884304b87
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Само мога да ти кажа, че не оценяваш парите... Аз съм на 15 и от 12 годишен ходя със 2 банана или 3 мандарини на даскало. Не ям сутрин, само на обед (рядко) и вечер, нашите имат големи финансови проблеми и са разведени... Внимавай какво казваш, защото можеше да бъде 1000 пъти по-лошо. Това, че не можеш да излизаш с приятели, защото нямаш пари е оправдание, ако имаше желание щтеше да излизаш. Не съм чувал по-голяма простотия от това! А относно момичетата, не знам колко да си грозен и като си грозен си намери грозна бе? Тренирай ходи на лостове, съветът ми е да спреш да се вкарваш във филми, както каза номер 1 и да вземеш живота в твои ръце, надали би ме разбрал, но схвана идеята..

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker