Гаден баща - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121553)
 Любов и изневяра (29808)
 Секс и интимност (14408)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18617)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Гаден баща
преди: 9 години, 5 месеца, прочетена 1680 пъти
Зравейте, когато бях на 9 години маика ми и баща ми се разделиха. Тогава имах избор къде да отида при маика ми или при...
Избрах при баща ми (най-голямата грешка)
Аз съм на 14 години, живея с баща ми в България.
След моя избор майка ми замина за Испаня.
8. клас съм и баща ми изопачава абсолютно всияко. Пробирам се от училище тои започва да крещи защо не съм си измил чйниите, защо не съм си изял храната, защо не съм се искъпал. Вместо да го каже спокойно тои вика все едно е човек излрзнал от гората, който е пулен тапак и идиот.
Днес. На обяд си правя. принцеси за обяд. След като започнах да ям тоий се прибира и почва да крещи еи супол защо ядеш принцеси, а не манджи, кой ще ги яде простата ти маийка от Испаняли...
Ако не бях отишал в стаята си щях да го отнеса здраво.
Тогава бях малъкк и понеже бях момче избрах при баща ми.
Сега искам да се върна при мама, но неможе защото тя е далеч.
Ако маийками беше в Българя веднага щях да отида при нея.
Освен това той е белешкар интересуват го само цифричките в бележника и ако за срока има под 5 наказан...
Постояно си го искарва на мен.
Опитвам се да говоря с него но ме е страх че ще го отнеса.
Незнам защо но когато поччне да се кара се разплаквам неволно. И тоий като почне:ей щматка, пиклио спри да ревеш да не си жена...
Грозен съм имам щрълнали уши. преден крив зъб за който в училище ми се подиграват. Нямам никакъв шанс за момиче. Пълен Ад. Какво да правя моляви се помогнете.
Съжелявам ако има правописни грешки

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 5 месеца
hash: 12d2deddee
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Обади се на социалните, а ако е твърде крайно сподели с майка си и я помоли да заведе дело .

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 94212ec29b
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Прятел историята ти е много тъжна.Моя баща също ми се кара за дребни неща но не е чак такъв.На твое място щя сериозно за го питам дощо се държи така, а ако се опида да те нарани (физически или психически) бих тайно се обадшл на социялните (нмера май го има в Интернет) за да им обесня какво става.Дано съм ти помогнал.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: b60c397bc7
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Aми говори с мaйкa си и дa те вземa при нея. В Испaния лесно и бързо ще свикнеш , особено aко ще сте в голям грaд.
Бaщa ти е комплексaр , ти си му слaбaтa жертвa. Нaвън ще се държи тъй с мъже от неговият кaлибър , aмa ще яде бой , зaтовa в къщи с теб. Дa не ти дреме , скоро ще свършо неговото " цaрство".
Бъди хитър , говори първо с мaйкa си , a после отдaлеко с него , кaжи му , че искaш сaмо зa вaкaнция дa отидеш при мaйкa си , зa дa подпише пълномощното дa пътувaш , инaче не може. Веднъж в Испaния , мaйкa ти веднaгa дa ти извaди документите , достaтъчно е дa кaже , че си бил мaлтретирaн и никой някa дa питa зa негово рaзрешение дa остaнеш и живееш вече , където е мaйкa ти. Aко пък реши дa създaвa проблеми и тръгне дa те търси , едно сaмо обaждaне в полициятa и си решaвaш проблемa зaвинaги. Никогa повече нямa дa посмей дa припaри дори.
Живея в Испaния от много години , тук е достaтъчно сaмо дa се обaди нa един телефон женa и дa кaже " мъжът ми ме зaплaшвa "- мaмицaтa му рaзкaтaвaт. Веднaгa се издaвa огрaничителнa зaповед , нa мигa , без протaкaне. Aко нaруши зaповедтa - зaтвор!
Тъй че , веднъж дa дойдеш тук , ще си го стиснaл здрaво зa топките и нищо повече не може дa ти нaпрaви. Но трябвa дa ти издaде пълномощно дa пътувaш. Зaтовa умно , едно по едно. Първо се рaзберете с мaйкa ти , после с него уж нa гости.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: a4e6d70bb0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   маИка ми
тоИ
чЙниИте
иСкэпал
тАпак
сУпол
неможе (заедно)
белеШкар
иСкарва и други
Вярно извинил си се за правописните грешки, но разбирам да бяха от бързане, а то са елементарни грешки от незнание (все пак си 8ми клас, стегни се )... Все тая колкото до баща ти според мен трябва да седнете и да обсъдите нещата, че искаш да отидеш при майка си или че искаш да е по-контролиран, ако това непомогне намери някакъв начин да се свържеш с майка ти и да поговорите, че ти е омръзнало и така... Айде успех ти желая и наблягай на образованието!

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 04f69379a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Много си преживял а и макар че имаш грешки то е от притеснение баща ти не е човек но твоята майка все ще идва да те види ти си на 14 и сега тепърва се развиваш
Момче на 21

 
  ...


...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 04f69379a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не трябваше да правиш грешката да си с татко ти но ТИ НЕ СИ ВИНОВЕН баща ти може да са го възпитали така като малък - не го защитавам, обаче не трябва да те обижда.

Майка ти къде е защо не се намесва какво прави тя жал ме е за теб ами майка ти тя поне може да ти помогне.
На 14 си и може да се оплачеш в закрила на детето

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: e22599a81e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Смело напред живота е сложен мъж си трябва да издържаш

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 32f9335edf
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Лошо. Ами първо имаш много правописни грешки, второ- закъсал си здравата. А защо не се обадиш на майка си и да й кажеш за проблема си или по скайп. То ва за мен е единствения вариант, защото баща ти явно просто не може да се грижи за тийнейджъри и е груб( съжалявам ако това ти се струва грубо). Ако не можеш да се свържеш с майка си подай сигнал за психическо насилие в социалните. Друго не мога да ти кажа и успех!

момИче на 13

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 93edadf96a
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Като гледам как пишеш, по български повече от 2 някой трудно ще ти пише.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: d180012edf
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Според мен до някъде баща ти е прав (като изключим просташкото му поведение). Той е разочарован от това, че майка ти го е зарязала с теб - невъзпитаното дете. Иска и по-добро бъдеще за теб, но действително не само си неграмотен, но и не разбираш елементарни неща от живота, което на твоята възраст не е нормално. Държиш се като бебе, а той пък не може да се справи с теб и е докаран на ръба на нервна криза.
Мисля, че обвинява и майка ти, защото те е разглезила и не те е научила на дисциплина, което най-вероятно е и прав. Друг е въпросът, че и той самият не е готов за родител, но поне се грижи според възможностите си за теб, докато майка ти съвсем те е зарязала.

 
  ...

...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 4188004987
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   То не се знае и ако беше при майка си дали щеше да ти е по-хубаво да гледаш как идват други мъже да я оправят. Да не мислиш, че те ще се отнасят по-добре с теб от баща ти? И тя като почне да се раздвоява между гаджето си и теб, какво мислиш ще стане? Пак ще има викове и пердах. Налягай си парцалите и гледай да получиш добра обща култура в училище, че наистина си много зле с правописа и просто не мога да си представя каква анархия цари в момента. Не само баща ти е неадекватен, просто цялото общество се руши и това е очевидно.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 4188004987
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   И освен това пич, да знаеш, че дете на разведени родители да остане при бащата се случва много рядко. В случая не е важно какво си избрал ти, а че въобще си имал право на избор и че майка ти го е приела. В 90 % от случаите съдът щеше да те присъди на нея или тя щеше да обжалва до дупка и нямаше да те остави. Щом така се е получило си има причина. Сори, ама предполагам че на майка ти и е по-добре без теб.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 4188004987
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Добре дошъл в лудницата наречена живот! Майка ти си развява платната из Испания, а кой те гледа? Развикал ти се малко баща ти, даже не те и бил, и ти пискаш до небесата. За да се оправят нещата трябва да минеш през шокова терапия. Хубавото е, че след това подобни дреболии въобще няма да ти правят впечатление и даже ще си благодарен за живота, който имаш сега. Значи, ето как да постъпиш. Взимаш една голяма раница и я пълниш с камъни, слагаш си я на гърба и почваш да правиш лицеви опори до припадък. Второ, събличаш се гол и се цопваш в ледена вода, докато измръзнеш. Трето, спираш да ядеш 2-3 дена, докато се разтрепериш и ти причернее пред очите. После се връщаш към нормалния живот и ще видиш колко щастлив ще бъдеш. Нека баща ти да се звери, въобще няма и да ти мигне окото.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker