Как да "разлюбя" момиче - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121245)
 Любов и изневяра (29722)
 Секс и интимност (14365)
 Тинейджърски (21899)
 Семейство (6474)
 Здраве (9601)
 Спорт и красота (4702)
 На работното място (3181)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18538)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Как да "разлюбя" момиче
преди: 9 години, 4 месеца, прочетена 1977 пъти
Здравейте на всички, момче на 16 год. съм. Не съм добър в писането така, че се извинявам за вероятно разхвърлените ми мисли.

В момента съм 10 клас, някъде към средата или края на октомври се влюбих в момиче от моя клас. Е за някои "влюбен" вероятно е пресилено, но според мен щом не можеш да мислиш за някого си влюбен. От 8-ми учим заедно и преди не забелязвах, че съществува, нито тя мен И преди ми се е случвало да хлътвам по някое момиче, не е нещо напълно непознато за мен, но този път е различно. С въпросното момиче имаме бих казал някакви приятелски отношения, но за нея не мисля, че съм нещо повече. Тя си има приятел, повече от година и половина са заедно и не искам да им се меся. Няколко пъти са ни се засичали погледите, почти винаги тя започва разговорите (то едни разговори де, ама... ) няколко пъти сме "осъществявали" физически контакт (просто сме си докоснали ръцете) 1 път си навря гъза :Д, ама нали съм оптимист, се вкарах в разни филми, че имам някакъв шанс.
Е вече ми писна да мисля за нея 24/7, даже и да я сънувам, ама адски ми писна. Някои от класа ми започнаха да забелязват, че я харесвам. В някои часове стоим заедно, ако спра, започна да и отказвам каквото и да било ще спра ли да я харесвам? "Далеч от очите, далеч от сърцето" някъде го бях чул това, така че може и да се получи. Ама не искам да унищожа и малкото, което имаме, а пак да я харесвам и да я зяпам по цял ден отстрани.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 4 месеца
hash: 382f4a6b57
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Кофти, че си има приятел. Ама то на вашите години... лесно могат да се променят нещата. Покажи й, че я харесваш, а пък нека тя реши. Нищо не губиш. Ако видиш, че се отдръпва след това, директно й кажи:"Не искам да си разваляме приятелството/отношенията" (не знам колко точно сте близки) и така. Поне ще си опитал, а има шанс да те харесва и тя.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 6182e2f9ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не е лесно да спреш да мислиш за някого просто така изведнъж, обаче се опитай съзнателно да си спомниш за всичко, което те дразни в нея и тогава ще спреш да я идеализираш в мечтите и сънищата си. На мен поне това много ми помага след тежка раздяла. Опитвам се да мисля за човекът, който ми е разбил сърцето по най-гадния начин. Умишлено се опитвам да си спомня всичко, което ме е дразнило у него и това доста намалява болката докато накрая с радост установявам, че вече не ме боли и въпросният човек ми е съвсем безразличен.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: e2a5cdf5a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Действай бе момче ,какво чакаш не мога да разбера? Опитай се да се сближиш с нея ,покани я накъде да отидете заедно или да правите нещо заедно. Опитай се да й завъртиш главата и признай чувствата си!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 00d76e6c41
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Как да я разлюбиш ли? Ами просто се ОЖЕНИ за нея!
Няма да минат и година-две и гле'й к'во чудо ще настане.. :)

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 22d62da5c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   От автора:
Е как ще я каня като си има приятел. Ако и кажа, че я харесвам, а тя мен не, дори не мога да си представя колко неловко ще се чувствам. Ако скъса с приятеля си бих опитал нещо повече (не, че до сега съм опитвал кой знае какво) А единственото, което не харесвам са обувките и. Съмнявам се, че така ще се получи :Д

 
  ...


...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 8f98e4058f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   А приятелят и от класа ли ти е? Ако не е, какво чакаш? Кво губиш пробвай се :) ти дори си сигурно повече време с нея от колкото приятеля и.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker