Поредната тъпа тема за тъпата любов - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121301)
 Любов и изневяра (29736)
 Секс и интимност (14373)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Поредната тъпа тема за тъпата любов
преди: 9 години, 4 месеца, прочетена 1744 пъти
Здравейте, ще карам направо.
В училище има едно момиче от 11-ти клас, аз съм 12-ти. Тя е от друг град, засичаме се само в даскало, истината е, че още първия път, преди 2-3 години, когато я видях хлътнах по нея, но тогава имах и гадже, затова не посмях да действам. Винаги съм я харесвал, тя е точно моя тип момиче. В момента съм пред дилема, не знам какво да направя, дали да й призная, или да продължа да й се усмихвам леко и от време на време да си казваме здравей, здрасти. Събираме се на групички в двора на даскалото и не веднъж съм забелязвал, че ме зяпа, аз също понякога впирам поглед в нея и в същия момент погледите ни се засичат, тя веднага навежда глава и се прави на разсеяна.
Проблема е там, че ако беше просто поредното момиче, много лесно можех да я заговоря, да я сваля, но тя е много по-специална. Виждам себе си в нея, мистериозна, потайна, странна, неразбрана, може би, никога не можеш да разбереш какво мисли, или чувства, точно затова ме е страх да й призная, страх ме е да не ме отреже, от няколко години е така, и въпреки, че "уж" съм обичал и съм бил с други никога не съм спирал да мисля за нея. Напоследък я сънувам всяка нощ, не мога да я избия от главата си. Останаха няколко месеца да завърша, и заради това, нещо в мен напира да се разкрия, едва ли след това ще я видя пак. Не знам как да постъпя, дайте някакъв съвет. Знам, че звучи детинско, но просто наистина не знам, тя не е като всяко момиче. Ако не й призная, сигурно ще съжалявам, ако пък й призная не знам дали няма да съжалявам повече.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 4 месеца
hash: c8b947a51c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Разкрий и чувствата си :) Според мен после, ще съжаляваш много и мисля, че ако и разкриеш чувствата си тя няма да ги отхвърли. Мисля, че ще сте страхотна двойка нищо, че не съм ви виждала, но по описанието става ясно..... :)

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 9a110e3891
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Привет! Виж сега, според мен е по - добре да пробваш. :) Щом казваш, че и тя те заглежда, шансът да потръгнат нещата се увеличава. Така мисля аз. :D Не знам, приятел. Поеми си дълбоко въздух и действай. Един живот живееш, а и от написаното си личи, че това момиче никак не ти е безразлично. Смятам, че ако не пробваш, след това ще ти бъде по-зле. Имаш още няколко месеца в това училище, така че и да ти откаже, което ме съмнява, поне ще знаеш, че си опитал.
Пожелавам ти успех. Бъди смел, не вярвам тя да яде хора. :D
Дано коментарът ми да ти е бил полезен.
Всичко добро! :)

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 4b05ed5322
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Не мисля, че ако ? признаея ще съжаляваш повече. Ще завършиш скоро и ако тя те отблъсне няма да я виждаш догодина по коридорите и няма да се засичате.
Така,че поне опитай защото ако не пробваш сега някой ден ще се чудиш какво е щяло да стане ако си ? признал, че я харесваш, дали щеше още да си с нея и тн. А това е много кофти чувство да си казваш ''ами ако...''

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 66f3d79c9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Признай и, покажи и интерес!

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 58ced151f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Прочетох малко от последния абзац. Бягай разкривай се докато е време щото после става по-трудно. В крайна сметка решаваш и действаш ако чакаш тя да ти каже нещо ще има да чакаш.

 
  ...


...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 0585dbdaed
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Привет! 1. Не е детинско. 2. По същество - смятам, че тя не е безразлична. Според ме ще е добре предпазливо да се сближ с нея не веднага да тръгваш да я сваляш или да й прищнаваш. Първо се сприятелете и когато смяташ, че си готов й сподели чувствата си. :)

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: b4c75f16a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Действай както с другите мацки и проблеми няма да имаш.. !

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: d1691a25ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Признай и, сега ти е времето, ако не и признаеш има вероятност дълго време след като пътищата ви се разделят да се измъчваш и да се чудиш какво е щяло да стане. В най-лошия случай и да те отхвърли голяма работа -няма да си първия, нито последния. Знам, че сега това ти се струва като голяма драма, но един ден като пораснеш ще разбереш, че тези неща не са чак толкова голяма работа и дори след време ще ти е забавно като се сещаш. Аз самата съжалявам за пропуснатите си шансове, така че действай!

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 0422551667
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Ти си момчето, ти трябва да действаш...

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 90008843c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Според мен, не и признавай, а я покани на среща. Малко е стряскащо някой, който не познаваш много добре да дойде и да започне да ти признава такива неща :)
А като я поканиш да излезете, ще е ясно, че я харесваш и няма да я стреснеш. Така ще можете да се опознаете постепенно и нещата да се развият естествено.
Успех :)
Ж26

 
  ...

...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 1de659c7a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Абе, глупчо, струва ли си да изпуснеш жената на живота си само заради глупавите си колебания и страхове "да не те отреже"?
Ако сте заедно, дори и разделени. можете да намерите начин да се виждате и да се съберете след време, а разделите ли се като непознати, шансовете за това вече са нула! Тогава пак ще сте разделени, само дето ти ще си "неотрязан"...

Риск печели - риск губи! Ти в случая нищо не губиш, а само можеш да спечелиш рискувайки. Дано не го осъзнаеш в последствие...

Събери всичката си решителност и мъжественост и го направи! Друг път в живота ти може и никога да не се наложи повече да използваш тези си качества, така че ги впрегни всичките сега! :)

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: cd66f4bf78
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Благодаря на всички за мненията.
Опитахме, но не се получи, явно представата ни един за друг се разминаваше. Но не съжалявам, трябвало е по-рано да го направя, а не да се чудя. Сега, ако не друго поне сме приятели.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker