Първият път - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121374)
 Любов и изневяра (29751)
 Секс и интимност (14385)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6481)
 Здраве (9610)
 Спорт и красота (4706)
 На работното място (3186)
 Образование (7310)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1739)
 Други (18575)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Първият път
преди: 9 години, 4 месеца, прочетена 2500 пъти
Момиче на 17 съм от град В. Ще го карам накратко *знам, че дългите истории са леко досадни*. Нормално момиче съм, преди не бях харесвана, промених се, мисля че станах по-хубава и по-умна, имам вече приятели, имала съм гаджета през живота си, но кратки връзки само с целувки и забавни случки, не е имало романтика и не мисля, че някой ме е обичал кой знае колко, но както и да е, аз съм била влюбена, къде отхвърляна, къде не. Доста често ми се прави секс, но си нямам гадже в момента. Преди 2 месеца се започнах с момче от съседното училище до моето, той се прави на аутсайдер, но е голям мръсник, писахме си доста за тези месеци. Призна ми, че е имал до сега едно гадже с което са правели секс и не искал връзки, но ме харесва и иска да си се виждаме само за секс, но аз съм девствена. Да ви кажа честно харесвала съм си много момчета и още ги харесвам, но не съм била с тях, само защото знам че ще искат секс, а аз не го предлагам. Това момче предлага дискретно да се виждаме, никой да не знае, да не ме издава, че не съм девствена вече, обясни ми какви неща иска да направим, аз пощурях само като ги четях и се замислям дали да не се съглася, първо че гледах една история тук как едно момиче гаджето й я лъгало, че я обича около година и му е пуснало и я е оставил и затова смятам, че с приятел е по-добре, не се познаваме добре, но по характера му виждам, че няма да ме обижда, а и ще е без чувства, ще се натискаме, но няма да има драми и карания и ще мога да спя с когото си искам, до сега се спирах, девствеността ми тежеше. Да се съглася ли според вас да си имаме дискретен хубав секс и никой да не знае освен нас или да си чакам голямата любов, която не вярвам да дойде, защото рядко намирам мой тип и трудно се влюбвам? Дайте съвет и ваш опит, много би ми било полезно. Благодаря. Срам, не срам, го обсъдих с майка си и тя каза, че аз си решавам, но тръпката с гадже и човек който обичам щяла да е по-хубава, да така е, ама обясних по-горе защо не искам с гадже.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 4 месеца
hash: 7b1381f67b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ти си достатачно голяма вече да си решиш. Девстевеността сама по себе си не е някаква ценност или проблем, не виждам защо ? отдаваш толкова голямо значение. Ти си се познаваш като личност и темперамент - дали ще можеш да правиш секс без любов и тем подобни. Аз навремето точно на твоите години се събудих - бях пълна отличничка, не бях живяла практически до тогава, събуди се и тялото ми и почнах да издивявам - само за секс мислих, гледах момчетата в рейса, дори учители в училище и съученици и превъртявах, бях раздразнителна и заядлива.
Така в живота ми влезна един доста по-възрастен господин, който беше преподавател в университета, а гимназията ни беше до него и се бяхме засичали в кафето. Не изпитвах нищо към него, дори на вид не беше привлекателен, но реших, че това е поне господин с опит и няма да ме разнася из града и училището. Прочетох всякаква литература по темата и му поставих едно едничко условие - КОНДОМИ. Запасих се с над 20 бр. и така започна моя сексуален живот. Бяхме „заедно“ 2 години, той дори се влюби в мен, но аз имах други планове. Благодарение на него обаче се успокоих и сексът вече не беше тема за мен, завърших със Златен медал и заминах да уча.. Не съжалявам! В последствие разбрах, че човекът дори не бил добър в секса, но пак не съжалявам - поне не ме зарази, не ме забремени, не ме е притеснявал по никакъв начин и явно ме е задоволявал, защото действително се успокоих и успях да се концентрирам отново върху учене, социалини контакти, станах и по-разбран човек към семейство и близки и се успокоих много, а любовта срещнах по-късно в университета, създадох си семейство и така. Не съжалявам, че не се пазих за моя съпруг и сме говорили по темата - ако бях девствена на 21 години да кажем, едва ли щях да тръгна изобщо с него, камо ли да се престраша да спя с него сравнително рано, а той пък призна, че нямал в това време търпение и за малко да се бил отказал от охажването, защото съм го била разигравала месец. С две думи за мен лично си беше правилното решение с разум и без чувства да си избера сексуален партньор точно на твоята възраст.
Как е за теб или за други хора - НЕ ЗНАМ. Строго индивидуално е всичко, но съвет от мен - ПОЛЗВАЙ КОНДОМИ, а всичко останало е поправимо! Нека това да ти е условието към момчето, всичко остнанало не е важно.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: e9c278cf9b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Всъщност няма голямо значение с какъв ще го направиш първия път.
След време неизменно ще разбереш, че е било с възможно най-неподходящия.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 92a5842267
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Супер идея - аз съм момче на 16 години и имам просто "приятелка за секс" по-голяма от мен с една година и го правим, когато ни скимне. Звъни ми или аз на нея, уговаряме се, да се видим на кафе или пред моето или нейното училище, дали в нас или в тях, но го правим редовно, по простата причина, че и аз, и тя, сме необвързани. Редовно правим секс, дори първият ми път беше с нея. Радвам се, че я имам. Познавам я още от много малък, когато живееше в моя квартал. Тогава играехме заедно пред блока, когато бяхме още в детската градина, а сега сме тинейджъри и си играем заедно в леглото :D Дори имам нейни голи снимки в телефона си, както и тя ме е снимала чисто гол докато спя на леглото й :D но и двамата имаме пароли на телефона и всичко си е наша тайна, никой не знае за тези наши "неангажиращи полови контакти един с друг", но не ни и пука. Хубаво ми е, а и освен, че сме много добри приятели и можем да си споделяме всичко и знаем много неща един за друг, правим и много хубав секс и оставаме задоволени откъм секса. Повярвай ми, много е хубаво. Навий се, няма да сгрешиш, но задължително говори с него на 4 очи, че каквото и да става, си остава между вас и само между вас двамата!

П. С. Изтегли си филма "Просто секс" от замунда, ще се надъхаш, гарантирам ти! С моята "приятелка" го гледахме една вечер, когато спях в тях, защото техните ги нямаше и бяха извън града за няколко дни и след филма познай какво се случи... :D Успех и приятни бъдещи полови контакти ти пожелавам!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: a82422a527
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Един единствен път съм правила секс без да харесвам момчето и никак не ми хареса. Ако ти можеш обаче нищо не те спира. За мен като има любов е много по-цветни и наситено с емоция. Самото желание за секс го има, но като си помисля, че ще е с никого когото не харесвам и не ме блазни никак. Приятелят ми е трети и се надявам последен, загубих девствеността си на 19. За сега знам, че не бих повторила да правя секс без чувства. Ако много искаш давай, все пак може да придобиеш повече умения и знания и като се появи истинскят да знаеш какво правиш, сексът е добър начин да му показваш любовта си.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: c4ddfb9e4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Стига да му вярваш не виждам проблем. Девствеността не е нещо невероятно, на което трябва да се отдава кой знае какво значение. По-скоро е нещо досадно и болезнено за премахване. Да, би било много романтично и красиво след първия път да останете завинаги заедно и т. н., но е малко вероятно. Важното е да си наясно със ситуацията, за да няма наранени после. Когато срещнеш Любимия, няма да те дебне с колко си спала и какво си вършила (стига да не са някакви грандиозни изпълнения) и отношенията ви ще се простират много по-далеч от това дали си девствена или не. Майка ти е права, че сексът между двама души, които се обичат, е незаменим, но на този етап не виждам причина да е и без чувства.
Може да ти даде ценни уроци и опит не само в секса, но и в отношенията ти с хората. Действай разумно и с предпазни средства.

 
  ...


...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 3a32b8698a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Според мен виж се с него, първо се натискайте само и ако ти хареса и те възбуди, правете го, но с презерватив задължително!! От личен опит ти казвам обаче, че ако не ти хареса любовната игра, прибързва, не може да те възбуди достатъчно, по-добре не прави секс с него.. няма да ти хареса. И гледай наистина да е дискретен, защото на мен първия ми път беше с някакъв, който уж нямаше да каже и хоп - целия ни малък град разбра, викаха ми, че съм лека, почнаха да ми пишат разни приятели на този идиот. Пък и този не ставаше за нищо, не знам даже защо си легнах с него... просто много ми се правеше, пък страдах много заради едно друго момче и не бях на себе си сигурно. Ама виж - ако момчето наистина е дискретно, успее да те възбуди, знае какво да прави - давай, само че с презерватив.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: ee6af48145
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не недей ще съжаляваш ако избереш него. Не е хубаво като няма чувства. Намери, човек който наистина ще те цени и уважава не само заради това и опитай с него този му тегли една.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: e4b4fb8f9a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Как може майка ти да е съгласна да правиш сеск с някакво си момче, с което не ходиш и се познаваш от малко време? ! Просто нямам думи, а и по темата, по-добре изчакай "първата ти любов" (така да се каже)

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 2d393869ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Моят съвет е Да, НЯМА НИЩО ЛОШО В ТОВА :)

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 347bfb8706
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Еми ако го харесваш като характер, привлича те сексуално и му имаш доверие - защо не?

 
  ...

...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 30ff8d2ce7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   И аз съм девствена на 17 години и не бих го направила с човек, когото не обичам.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker