Какво му има на кучето ми? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121365)
 Любов и изневяра (29751)
 Секс и интимност (14385)
 Тинейджърски (21905)
 Семейство (6480)
 Здраве (9609)
 Спорт и красота (4705)
 На работното място (3186)
 Образование (7310)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18571)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Какво му има на кучето ми?
преди: 9 години, 4 месеца, прочетена 2477 пъти
Здравейте, много моля модераторите да публикуват историята ми, защото съм много притеснена.
Момиче на 15 съм. Става дума за кучето ми. На 3 години е, женско, порода померан. Вчера вечерта щях да спя у приятелка, но някъде към 3 часа майка ми ми се обади да се прибирам, защото кучето не спряло да скимти цяла нощ и мислеше, че може би скимти защото не съм си вкъщи. Но аз и друг път съм спала в приятелка и не е имало проблем. Та, прибрах се, и кучето ми се зарадва много, но продължи да скимти. Интересно ми стана и това, че вървеше навсякъде след мен, дори и в тоалетната. Също така майка ми ми каза, че винаги когато асансьора спре на етажа и кучето ходило до вратата и скимтяло още по-силно. И затова си помислила че скимти за мен. Попринцип не прави тези неща. Легнах си да спя и кучето както винаги легна в краката ми. Продължи известно време да скимти и заспа. След около 3 часа се събуди и започна да скимти отново. Вече беше сутрин, майка ми беше станала и като и казах че кучето продължава да скимти, тя го заведе на ветеринар. Той е казал, че е на психическа основа, преглеждал го е, всичко му е наред. Също така е казал на майка ми да го заведе довечера пак ако това продължи. В интерес на истината, сякаш сега е по-добре, но пак скимти отвреме на време. Иначе като цяло си е добре, просто е много превъзбудена и неспокойна. Майка ми го изведе на разходка и каза, че навън се чувства прекрасно и изобщо не скимти. Държи се както винаги. Дали може това поведение да се дължи на това, че няколко дни кучето не беше извеждано, защото просто имахме проблеми в семейството и нямаше време? Да, отбележа, че не е разгонено, разгони се преди месец и половина за последно.
Ще се радвам ако можете да ми помогнете по някакъв начин, благодаря предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 4 месеца
hash: 141b524a94
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ти и друг път май си писал/а тук. Казах ти и тогава - не си за куче! Вие не извеждате кучето редовно /или изобщо/, не е кастрирано и не го водите на лекар, но най-големият проблем е, че не го извеждате ИЗОБЩО.
Подари кучето на някой отговорен човек, преди съседите да са ви изгонили.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: be6919fa84
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Хахах, 1, в голяма грешка си. Как ще си подаря кучето? Обичам го повече от всичко, и то мен! Попринцип си го извеждам редовно, и е кастрирано, не знам откъде измисли, че не е. Просто така се случи, не имахме много сериозни проблеми в семейството и 2-3 дни не беше извеждано. Мога да ти кажа със сигурност, че кучето ми е страшно обгрижвано, дори е разглезено. Всеки път когато го водя на ветеринар и ми казват, че е голяма глезла и да не й угаждам толкова, защото все пак е куче. И как реши че не го водим на лекар? Водим го и то при най-малкото. Дори като повърне веднъж, пак го водим. Моля те, не ми обяснявай как не съм била за куче, след като изобщо не си запознат със ситуацията. И забравих да спомена, че друг път не съм писала тук.
Авторката

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 74157e198a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Съгласна съм с номер 1. Щом нямаш възможност да полагаш правилни грижи за кучето, по-добре го подари на някого вместо да го мъчиш. Знаеш ли какъв стрес е за животното да не го извеждаш с дни? И как горкото сигурно до последно се е стискало преди да реши да си свърши нуждите вкъщи. Надявам се, горкичкото поне това не направило, но му е било адски виновно. И после защо скимтяло? Имаш време да ходиш на гости у приятелка, ама нямаш 10 мин. да направиш обиколка на блока с кучето преди да излезеш? ! Разбери, кучето не е играчка, а живо същество и не можеш когато не си на кеф просто да го зарежеш в някой ъгъл! Така, че или почни да се грижиш отговорно за него или го дай на някой който ще полага нужните грижи, а няма да го оставя без разходка с дни. Разбери, с това си поведение просто мъчиш горкото животинче!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 3979ca3d2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Как може да държите куче в апартамент и да не го разхождате с дни? ! Просто ум не ми го побира... едно куче трябва да се разхожда ЗАДЪЛЖИТЕЛНО сутрин и вечер, като поне едната разходка трябва да е около половин час... Примерно сутрин го извеждайте за 10-тина минути, вечер 20-30-40 мин. Не може да имате куче и така безотговорно да се отнасяте към него!

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 4c8b2ad998
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Ами кучето има нужда от доста грижи. Разхождай го всеки ден... Съгласна съм като цяло с номер 3, но те не са прави да ти се нахвърлят да го връщаш. Постави се на нейно място. Сякаш майка ти да те остави във вас, да си седиш 3 дни. А как така не го разхождате всеки ден? Чела съм, че ако кучето не се разхожда често, може да се разболее от нещо. Купиха ми каракачанка преди 4 дни. Малко сладко кученце. Не го разхождаме много, защото е малко иначе го носим из целия град и го караме да ходи. Поне дано му давате хапче за вътрешни паразити.

 
  ...


...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 744592184c
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ее вие пък. Момичето кaзa, че сa изключение двaтa дни, в които йе е излизaло кучето.
Дa aвторке, точно зaрaди товa се е държaло тaкa. Имaй в предвид, че кучетaтa също изпaдaт в депресии. Нищо не е стaнaло толковa зa двa дни, но се постaрaй въпреки проблеми в семейството дa си го извеждaш, кaкто си е свикнaло. Инaче спокойно, ще му мине, a може и от въпросните проблеми дa е усетило негaтивнa енергия у домa и товa дa подсилвa нервносттa му.
Ще му мине, кaто нa кученце:)))

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: be6919fa84
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Ооф бе хора, защо не можете да разберете, че само 2-3 дни не беше извеждано. То не си върши нуждите навън, а вкъщи в банята, така че това не е проблем за него. Моля ви, не ме изкарвайте че не мога да си гледам кучето. Никога не съм го лишавала от внимание. Попринцип и редовно си го разхождам, всеки ден по 1-2 часа. Вие да четете ли не можете или какво? Под коментар номер 2 съм обяснила всичко... Как може да ме обвините, че се отнасям безотговорно към кучето си? Просто така се случи, досега не се беше случвало. И разбира се че го обезпаразитяваме и вътрешно и външно, всеки месец. Никога не съм си мислела, че кучето е играчка, напротив, възприемам го дори като човек. Не мисля, че един инцидентен случай е повод да ме нападате така...

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 6731da1dc0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Кви са тези проблеми да нямаш време да разходиш животното но да ходиш по гости имаш... Горкото животно.... Ама ваще са виновни че са мислили че си отговорна а явно....

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 168efd15a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Абе, защо така нападате момичето, бе? Тя ви обясни, че имаше проблеми в семейството. И как така ще си подари кучето, въпреки, че го обича много? Авторката иска помощ, а не да я карате да си подари кучето!
Мила, прекарай повече време с него. Има всякакви игри за кучета. Може би не е достатъчно щастлива.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: be6919fa84
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   И само да поясня, че бях на гости у приятелка точно за да се отърся малко от проблемите вкъщи, а не за забавление. Иначе благодаря на тези, които не ме нападнаха. Кучето наистина вече е добре.

 
  ...

...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 4c8b2ad998
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   От номер 6. Аз не те нападнах написах това '' Съгласна съм като цяло с номер 3, но те не са прави да ти се нахвърлят да го връщаш ''. Просто питам, защото понякога скимтят, защото ги сърби от вътре. Тя как е ? По-добре ли е ? Разхождате ли го вече всеки ден ?

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 806f81cc2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Представям си след негативните ви коментари, тази как пребива кучето хахаха "ти си виновно" "ти си виновно" "ти си виновно" :D :D :D

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: bcf3cf81a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   O, да, заради разходката е. И аз имам куче. Женско. Порода "Коктейл"-от всичко по малко. Осинових го от един приют за бездомни кучета. И на мен ми беше невъзможно да я разходя за цяла седмица. Причините не са важни. Имам малък заден двор и там, някак си се раздвижваше. Та, през тези дни беше просто невъзможна. Както си спеше, ставаше и започваше да скимти, пренасяше си постелката пред вратата и заспиваше там. След което, разбира се, отново се будеше и започваше да скимти. И не беше само това. Демонстрира ми поведение на тотална депресия. Все ено, че беше човек. Е, когато излезна на разходка, се държа като бясна. откъсна ми ръцете. Не искаше да влезне вкъщи, а когато все пак го направи (много е изпълнителна, отне ми 1 година), застана пред вратата и заскимтя. Така беше до третия ден. Сега си е съвсем нормална. Дай време на твоето момиче. Ще се оправи.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: eb1ce8af3e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Благодаря ти, номер 16, наистина вече се оправи. Номер 15, няма да коментирам нелепия ти коментар.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker