Пука ми - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121190)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Пука ми
преди: 9 години, 4 месеца, прочетена 1396 пъти
Здравейте. Момиче съм на 15. Преди време един мой много добър приятел беше на лагер с отбора му по футбол и всеки ден си говорихме по телефона докато беше там. Веднъж докато си говорихме едно момче (Х) му взе телефона и каза, че е гледал снимките ми във фейсбук и много ме е харесал. Аз го бях виждала на живо преди и също доста ми допадна. И така и с него си говорих всеки ден и много се привързах, не знам защо всичко стана толкова бързо.. Постоянно ми казваше, че когато се върне иска да се видим, правеше ми много комплименти и се държеше страшно мило. Обаче приятеля ми ми каза да не се занимавам много, много, защото не бил сериозен и си имал доста проблеми, заради които често опотребявал наркотици. Когато Х и приятеля ми се върнаха в София след няколко дни се видяхме тримата. Х беше всичко, което исках и въобще не приличаше на някакъв пропаднал наркоман.. И така известно време си пишехме много, излязохме още няколко пъти, но аз не развих кой знае какви чувства, въпреки че доста ми пукаше. И един ден не знам какво стана но той спря да ми пише, да ми звъни. Аз доста време се опитвах да се свържа с него, за да разбера какво е станало и какво толкова съм направила, но единственото, което разбрах беше, че си има много семейни проблеми и иска известно време да е сам. Е аз продължих, напред защото видях, че явно наистина е несериозен, защото един човек, който държи на теб би седнал и би поговорил с теб, а не просто да изчезне без да каже нищо, каквито и проблеми да има. Минаха се няколко месеца и вчера той ме потърси. Искаше да се видим, но аз нарочно излъгах, че имам работа с майка ми и не мога да изляза. И както беше спряло да ми пука, не знам стана нещо и после му писах пак.. Не знам какво да правя, може би не е правилно да се занимавам пак с него, но ми пука.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 4 месеца
hash: 7bcb5ba529
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Просто се вижте и го питай защо толкова време не ти е писал, кажи му как си се чувствала заради криенето му, сподели всичко, не мисля че ще е по-добре ако го криеш. Може наистина да има проблем с наркотиците, но може и твоя приятел да те лъже, ако те харесва. Би трябвало директно от него да разбереш, но не да го обвиняваш, избазикай го нещо от сорта... аре да пушим трева някой път или да си вземем бонбони... бонбон значи екстази, ако не знаеш. Накарай го да говори на тази тема като покажеш, че си на негова страна.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: a5b92469ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Може да се видите, колкото да разбепеш как и защо не ти е писал. Но нищо повече от приятели. След като един път те е зарязал заради нещо или някого, то ще го направи пак. :) Късмет и спокойно.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: a9121db832
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Много си зле трябвало е да го разбереш а не така да го зарязваш, голяма си двуличница, нищо лично но не може да казваш ''но аз не развих кой знае какви чувства'' и после да искаш да дават всичко и въпреки, че неговото семейство е по-важно от тебе да изкаш да дойде да се видите и т. н и после да го ллъжеш, хем лъжеш и правиш лоши неща и после искаш да се държат с теб както трябва, каквото повикало такова се обадило!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 07d570c294
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   стига с тея драми...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker